Şimdi Ara

HTC EVO 3D KULLANICILARI (15. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
644
Cevap
4
Favori
62.788
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1314151617
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • slm arkadaşlar. benim telefonla ilgili bir sorunum var. telefonunun internet bağlantısını kapatıyorum. stand-by konumuna geldiğinde tekrar tuş kilidini açıyorum data bağlantısı yeniden aktif oluyor. bunu nasıl kapatabilirim. birde cihaza içerisinde gelen 3d fotoğraflardan başka fotoğraf yükleyebileceğimiz bir site var mı?
  • quote:

Orijinalden alıntı: Julies

XE yerine 3D evo arasında fena halde kaldım, 3d kamerası pekde umrumda değil ancak ram farkı canımı sıkıyor.

Ben EVO 3D yi satabilirsem satıp XE alacağım. bakalım.

benim için müzik kamera full hd video çekimi vb. daha önemli. 3d video çekimi ilk heyecn olur sonra geçer kaanatindeyim.

ayrıca vatan da mini bir inceleme yaptım da 3D fotoğraf çekimi, video çekimi cihaz üzerinde güzel yalnız, mesela 720p 3d videoyu 3d tvde izledim, tam bir hayal kırıklığı. 720p cihaz için yeterli olabilir ama FULL HD bir televizyonda izleyince sonuç hüsran.

Sanırım XE de EVO 3D ile aynı fiyatlarda olacak. 1800-1900 gibi.
  • Arkadaşlar ben de Hepsiburada.com'dan HTC Evo 3D almıştım. 03.12.2011 tarihinde elime geçti. Telefon geldi toz içinde. Sıfır cihaz ama toz içinde. Ekranı falan sildim. İç ekranda çok küçük bir 0.5-1mm arası bir toz olduğunu fark ettim. Hemen değişim için HB'ye ve Ana ithalatçı neotech'e mail attım. Ana ithalatçı HB'den önce cevap verdi ve değişim için ürünü istediler dün. Bugün ürünü değişime direk onlara gönderdim. Bakalım hayırlısı. Umarım bu sefer gelen ürün sorunsuz olur. Tecrübemi paylaşmak istedim.
  • quote:

Orijinalden alıntı: kendigelen

Arkadaşlar ben de Hepsiburada.com'dan HTC Evo 3D almıştım. 03.12.2011 tarihinde elime geçti. Telefon geldi toz içinde. Sıfır cihaz ama toz içinde. Ekranı falan sildim. İç ekranda çok küçük bir 0.5-1mm arası bir toz olduğunu fark ettim. Hemen değişim için HB'ye ve Ana ithalatçı neotech'e mail attım. Ana ithalatçı HB'den önce cevap verdi ve değişim için ürünü istediler dün. Bugün ürünü değişime direk onlara gönderdim. Bakalım hayırlısı. Umarım bu sefer gelen ürün sorunsuz olur. Tecrübemi paylaşmak istedim.

Satan firma yerine direkmen habersiz ithalatçıya göndermen umarım sorun yaratmaz.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Julies

quote:

Orijinalden alıntı: kendigelen

Arkadaşlar ben de Hepsiburada.com'dan HTC Evo 3D almıştım. 03.12.2011 tarihinde elime geçti. Telefon geldi toz içinde. Sıfır cihaz ama toz içinde. Ekranı falan sildim. İç ekranda çok küçük bir 0.5-1mm arası bir toz olduğunu fark ettim. Hemen değişim için HB'ye ve Ana ithalatçı neotech'e mail attım. Ana ithalatçı HB'den önce cevap verdi ve değişim için ürünü istediler dün. Bugün ürünü değişime direk onlara gönderdim. Bakalım hayırlısı. Umarım bu sefer gelen ürün sorunsuz olur. Tecrübemi paylaşmak istedim.

Satan firma yerine direkmen habersiz ithalatçıya göndermen umarım sorun yaratmaz.

İthalatçı kendi teklif etti kayıtları mevcut. Bir sorun olmaz herhalde :) Olursa da artık Tüketici Mahkemesi :D

• evo 3d kullanan arkadaşlar,
    cihazın mkv uzantılı 1080p bluray filmleri oynatıp oynatmadığını teyit edebilecek biri var mı acaba?
  • arkadaşlar hepsiburada'da "HTC EVO 3D 1.2 GHz Dual - Core 1 Gb" 1300 lira şu an. almak isteyenler baksın bi.
  • quote:

Orijinalden alıntı: ortamcıl

arkadaşlar hepsiburada'da "HTC EVO 3D 1.2 GHz Dual - Core 1 Gb" 1300 lira şu an. almak isteyenler baksın bi.

oha ya.

bizim telefonu 1.600 lerden satmak hayal oldu.

nasıl veriyorlar bu fiyattan?
  • quote:

Orijinalden alıntı: gdervisoglu

quote:

arkadaşlar hepsiburada'da "HTC EVO 3D 1.2 GHz Dual - Core 1 Gb" 1300 lira şu an. almak isteyenler baksın bi.

oha ya.

kusura bakma hocam moralini bozmak istemezdim ama kampanya yapmışlar son 32 ürün. hani almak isteyen varsa yardımcı olmak için yazdım
  • quote:

quote:

quote:

oha ya.

kusura bakma hocam moralini bozmak istemezdim ama kampanya yapmışlar son 32 ürün. hani almak isteyen varsa yardımcı olmak için yazdım

ya sen ne duyuruyosun millete

şaka bir yana iyi fiyat. telefonun ederi aslında bu fiyat. bu fiyattan satılırken zarar ettiklerini düşünmüyorum. Hani bu fiyata olmasa bile 1500 lerden satsalar 1400-1500 arası daha çok kar elde ederler kanaatindeyim.

• quote:

quote:

quote:

quote:

oha ya.

ya sen ne duyuruyosun millete

şaka bir yana iyi fiyat. telefonun ederi aslında bu fiyat. bu fiyattan satılırken zarar ettiklerini düşünmüyorum. Hani bu fiyata olmasa bile 1500 lerden satsalar 1400-1500 arası daha çok kar elde ederler kanaatindeyim.

oldu ozaman ben samsung bölümüme geri döniyim

• Bi de bir kaç gün önceden 1899 dan sipariş vermiş adamı düşünüyorum da, günahı ne bu adamın 600 tl indirim yapıyorsunuz

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi gdervisoglu -- 7 Aralık 2011; 17:22:27 >
  • quote:

ohaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa demek dışında başka bir lafım yok bu ne lan deli gibi küfür edecem şimdi walla... iphone dan nefret ediyorum ama adamlar marka bilinci ile ilerliyorlar ve ürünlerini yerlerde süründürmüyorlar bu ne ya nokiadan farkı kalmadımı telefonun ohaaa yuhhhhhhh
  • arkadaşlar napalım world kartla 1.200 e geliyor alsakmı ki? Sorunlu bir telefon mu? Aslında ocak-subat donemini bekliyorum ama kararsız kaldım Yol gösterin
  • quote:

Orijinalden alıntı: HRNclk777

arkadaşlar napalım world kartla 1.200 e geliyor alsakmı ki? Sorunlu bir telefon mu? Aslında ocak-subat donemini bekliyorum ama kararsız kaldım Yol gösterin

Bu fiyattan aşağı asla bir 3D cihaz alamazsın. Bu fiyat bir kereye mahsusluk bilinmez ama hani 3D istiyorsan bence kaçırma.
  • Ben 3d istemiyorum kamerada çok önemli değil ama Htc almak istiyordum Sensation Xe ama 1300 tl fiyatı görünce çok alasım geldi.
  • stoklar tukenmis fiyat yine 1900TL oldu :-D

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

stoklar tukenmis fiyat yine 1900TL oldu :-D

Ben alcak olsam o cihazı şu an hepsiburadadan almam. Yine yapmayacağını ne bilcem. Adam 600 tl ucuza aldı Böyle düşünürm yani
  • eski fiyattan alanlar 1 ay küfür eder bence
  • İndirim iyide, bir anda 600 tl indirip yapılmaz yani. Kendimi bir gün önce alan adam yerine koyuyorum da... geceler hüzün geceler gözyaşı
    normal değil yani. 200 ü falan anlarımda 600 tl nedir. alan adam seviniyordur tabi
    < Bu mesaj bir yönetici tarafından değiştirilmiştir >
  • 
Sayfa: önceki 1314151617
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.