Şimdi Ara

HTC EVO 3D KULLANICILARI (6. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
644
Cevap
4
Favori
62.788
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 45678
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • htc evo 3d aksesuar buradan temin edebilrsiniz.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi tekinsi -- 11 Ekim 2011; 10:52:15 >
  • Arkadaşlar Htc Evo 3d cıler...Sesınız cıkmıyor...2007 den bu yana İphone kullancısıyken şimdi bırbucuk aydır cıhazı elımden düşürmüyorum.Elımde bulunan ıphone de bır kenarda atılı duruyor hele Iphone 5 furyasının fıyasko olması iphone4s cıkmasıyla ıyıce sogudum ve agrılıgı Htc verdım kılıf batarya ve araştırıyorum daha ne gıbı degısık aksesuarları var dıye..Haydı bakalım kım ne yaptı ne programlar kurdu? paylaşılsın cok garıp kaldık...Htev evo cular olarak....
  • quote:

Orijinalden alıntı: ATAKAN2009

Arkadaşlar Htc Evo 3d cıler...Sesınız cıkmıyor...2007 den bu yana İphone kullancısıyken şimdi bırbucuk aydır cıhazı elımden düşürmüyorum.Elımde bulunan ıphone de bır kenarda atılı duruyor hele Iphone 5 furyasının fıyasko olması iphone4s cıkmasıyla ıyıce sogudum ve agrılıgı Htc verdım kılıf batarya ve araştırıyorum daha ne gıbı degısık aksesuarları var dıye..Haydı bakalım kım ne yaptı ne programlar kurdu? paylaşılsın cok garıp kaldık...Htev evo cular olarak....

Ben sensation clupta takılıyorum. 3D haricinde tüm özellikleri aynı olduğu için daha verimli
  • 4 yıllık bir HTC kullanıcısıyım,bir çok modeli elimden geçti ama EVO 3D gibisi yoktu..cihaz tam anlamıyla mükemmel..3d video izlemek inanılmaz zevkli...3g internet hızı tüm cihazlara göre çok hızlı. almayı düşünen arkaşlar hiç düşünmesin,sgs2 ile kıyaslamayın bile bu cihazı..
  • arkadaşlar bende evo almaya karar verdim ama nerden alıcam bilmiyorum.vatanbilgisayarın sitesinde belirli kartlara yüzde 25 indirimi var ama bana yakın olan şubesinde stokta görünmüyor.nasıl yapabilirim.internettende almak istemiyorum.darty de buldum ama arasında baya bir fiyat farkı var vatan bilgisayar ile
  • arkadaşlar merhaba , dün mersin mediamarktan 1 yıl kaskolu 1.850 TL ye ( indirim vardı ) aldım ve aranıza katıldım ,
    msn konusunda sorun yaşıyorum hangi msn messenger yüklemek lazım ? kameralı görüşme yapılabilen bir msn varmı ?
    ben skype yükledim karşılıklı sorunsuz ses ve kameralı görüşme yapılıyor .
  • quote:

Orijinalden alıntı: mania26

yaa beyler ben şimdi gameloft sitesine giriorum 3d oyun satın almak istiorum desteklemiyo diyo neden böle oluyoki :(((
    HTC EVO 3D Kullanıcısıyım

- Tedarik Şeklim: Yaklaşık iki ay önce Bolu'da Turkcell Bayiinden taahhütlü (24 ay) aldım. Bayiye gidene kadar ellerinde cihaz olduğundan bile haberleri yoktu.

- Kılıf olarak Deri Galaxy S2 kılıfı kullanıyorum, bence en kullanışlı kılıf bu... (Zaten Anca Sığdı) Ekran için herhangi bir koruyucu jelatin almadım, hassasiyet sorunu oluşturuyor. Bir de kaliteli bir koruyucu jelatin bulamazsanız ekranı mahvedersiniz. Sökmeye kalktığınızda yapış yapış olur.

- Telefonu ben o kadar iyi koruyamam diyenler için tampon kılıflardan tavsiye ederim. Hem arka taraftaki kameraların olduğu bölgenin çıkıntılığını gidermiş olursunuz hem de köşelere doğru düşüşlerde belki biraz avantajınız olur.

-http://www.mobiletisim.com/telefonlar/HTC/EVO%203D/kilif ----- bu sitede kılıf çeşitleri var. Hiç alışveriş yapmadım, satışları konusunda fikrim olmadığı için tavsiye listesine alamıyorum. Kılıf artı ekran koruyucu paketleri var. Ucuz da görünüyor. Denemesi size ait.

- ÖNEMLİ TAVSİYELERİM:
    * Cihazınızı cebinize veya çantanıza koymanızda sakınca yok ancak cihazı hafif de olsa sıkıştıracak hamlelerden kaçınmazsanız ekranı kısa sürede mahvedersiniz.
    * Wi-Fi , Wi-Fi Hotspot, Mobil Şebeke, Bluetooth, GPS özelliklerinizi ihtiyacınız olmadığında kapalı tutarsanız veri iletişimini keser dolayısıyla şarj süresini uzatmış olursunuz.
    * Mobil Şebeke'yi kapalı tuttuğunuzda KOTALI 3G Internetinizi kullanmıyor olursunuz.
    * 7 Adet ana ekran'ın hepsini de doldurmak zorunda değilsiniz. Ekranlarda çalışan uygulamalardan kurtulduğunuzda şarj sürenizi yeniden uzatmış olacaksınız. Ben sadece ana ekranın sağ ve solundaki ekranları uygulama kısayolları için kullanıyorum diğer bir ekranda takvim var ve gerisi boş.
    * Kameranın 3D geçiş tuşunu her zaman 2D pozisyonunda bırakın, bunun da şarja etkisi olacaktır. Kamera programlarını açık unutmanız açısından.
    * Android Assistant (Sistem ve Temizlik yazılımı) mutlaka yüklenmesi gereken bir program. Programın ana penceresinde "Quick Boost" tuşu var. Sık sık girilip dokunulması gereken bir tuş. Sizin yerinize hafif bir temizlik yapıyor (Çalışan veya askıda yazılım sonlandırma, gereksiz servisleri kapatma vs.).
    * Free Video Converter -http://www.freemake.com/free_video_converter/ - Bu Programı bilgisayarınıza yükleyip 3D Filmlerinizi çeşitli boyutlara küçültmeniz mümkün, böylece büyük (16/32 GB Gibi) MicroSD kartların oluşturduğu ekstra güçten kurtulmanız mümkün.
    * Yeni nesil bilgisayarınız varsa USB 3.0 portlarını kullanarak EVO 3D'nize transfer yaptırırsanız daha hızlı veri iletişimi sağlamış olursunuz.
    * Bilgisayar üzerinden şarj ettiğiniz telefonun şarj bitme süresi uzayacaktır. (Şarj etme süresi prize göre biraz daha uzundur - Olmaz öyle şey demeyin miliamper değerleriyle alakalı.)
    * 3D Film izlemek için eski kaset kabından yapılmış bir mekanizma işinizi görür. (Telefonu oturtmak için uygun, ayak sizin yaratıcılığınıza kalmış.)
    * Şarjınızı tam bitirmemeye çalışın. Telefonu sürekli şarj etmenizde sıkıntı yok. Dolup boşaldığı sürece günde kaç kere şarj ettiğinizin önemi yok. Akıllı telefonları da laptop gibi düşünebilirsiniz. (Neticede o pilin amacı dolup boşalmak.)
    * Kulaklık çıkışını dilediğiniz her şeye bağlayabileceğinizi düşünüyorsanız yanılıyorsunuz. Giriş, kulaklık haricinde kontrol devrelerinin temas noktalarını da barındırdığından cihzın zarar görme olasılığı yüksek. Orjinal kulaklık dışında diğer müzik kulaklıkları ve en kötüsü creative den başlamak üzere ses sistemlerinin jack girişlerini kullanabilirsiniz. Lütfen aracınıza bağlamayı denemeyin. Cihazınız garip tavırlar almaya başlayacaktır. Müzik kendiliğinden açılıp kesilecek, ekranlar gitgel yapmaya başlayacaktır. (Birçok ses girişine bağlayıp denedim. Tavsiyelerimi aşan makineyi yakabilir.)
    * Cihaz şarjda iken ağır işlemleri kullanmayınız. 3D veya herhangi HD bir oyunu oynamak örnek gösterilebilir. Diğer sistem yoran programlar dahildir. (Cihazı bizzat parmak yakacak seviyeye kadar ısıtıp denedim. Bu aşamanın ilerisi cihaza zarar verecektir. Soğuk mermer üzerinde sabaha kadar beklettikten sonra kullandım. Cihazı fazla ısıtmak yine tavsiye listesi dışındadır.)

- VAATLERİM:
    * Arkadaşlar, bilgisayarlar üzerinde sistem uzmanıyım. Kendi iş yerim var. (Bilgisayarcı dükkanımız var :)
    * Sorunlarınızı açıklayıcı olarak anlatırsanız elimden geldiği kadar ve üzerinde çözmeye çalışırım.
    * Bu ara işlerimiz yoğun olduğu için sistematik kurcalamalara girmedim bütün deneyimlerimi burda paylaşmaya hazırım.
    * "ROOT yapmak" olarak adlanırılan aslında "sistem yönetici kullanıcısı yetkilendirmesi" işlemlerini yaptığımda tüm deneyimlerimle birlikte aktaracağım.
    * 2200 TL taksitli almış olabilirim ama trilyon da olsa hiçbir para birimi bu cihaza yapacaklarımdan beni alıkoyamaz şimdiye kadar koymadı da. (Bu da size bozma kırma potansiyeli yüksek bir ön deneğin tecrübelerini yansıtmamı sağlayacaktır.)
    * İnsanlar biraz kırılgan olabildikleri için söyleyeyim, "şunu yap/şunu yapma" ifadelerini kullanmamaya özen gösteriyorum. Sadece tavsiyelerim olabilir isterseniz faydalanabilirsiniz.
    * Aklınıza gelen acayip fikirleri de söyleyebilirsiniz. "Şöyle şöyle bir program var mı acaba?" demeyin direk yazın. Asıl işimiz insanların ihtiyaçlarına çözümler üretmek. (Özetle: Herşeye bir sistem uydururuz, filmleme ayar gayar yaparız.)

---------------------------------------------------------------------------------
    PM felan atarsanız da görmezsem gene bizim EVO 3D sayfasına yazın. Forum işlerini sevmediğim için fazla anca yeni yeni.
    Belki bu site kurulduğundan beri münasebetim var ama ilgimi çeken bi konu olmamıştı. En azından bu başlığı derli toplu tutalım derim.
    HTC evo 3d kulübü hadisesi de gerçekleşirse muhteşem olur.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi piri-reis -- 17 Ekim 2011; 14:37:29 >

• quote:

Orijinalden alıntı: MCCACA

arkadaşalr telefonu 3d oyun yükleyenler varsa yardımcı olursa sevinirim..
    Youtube 'da videoları izlerken ekranı yan çevirdiğinde direk 3d olarak çalışmaya başlar. Ama içeriğin 3d olduğundan emin olmalısın. Düz izlerken youtube seçenek düğmelerine bir de 3d seçenekleri geliyor...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi piri-reis -- 17 Ekim 2011; 13:43:49 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: piri-reis

HTC EVO 3D Kullanıcısıyım

- Tedarik Şeklim: Yaklaşık iki ay önce Bolu'da Turkcell Bayiinden taahhütlü (24 ay) aldım. Bayiye gidene kadar ellerinde cihaz olduğundan bile haberleri yoktu.

- Kılıf olarak Deri Galaxy S2 kılıfı kullanıyorum, bence en kullanışlı kılıf bu... (Zaten Anca Sığdı) Ekran için herhangi bir koruyucu jelatin almadım, hassasiyet sorunu oluşturuyor. Bir de kaliteli bir koruyucu jelatin bulamazsanız ekranı mahvedersiniz. Sökmeye kalktığınızda yapış yapış olur.

- Telefonu ben o kadar iyi koruyamam diyenler için tampon kılıflardan tavsiye ederim. Hem arka taraftaki kameraların olduğu bölgenin çıkıntılığını gidermiş olursunuz hem de köşelere doğru düşüşlerde belki biraz avantajınız olur.

-http://www.mobiletisim.com/telefonlar/HTC/EVO%203D/kilif ----- bu sitede kılıf çeşitleri var. Hiç alışveriş yapmadım, satışları konusunda fikrim olmadığı için tavsiye listesine alamıyorum. Kılıf artı ekran koruyucu paketleri var. Ucuz da görünüyor. Denemesi size ait.

- ÖNEMLİ TAVSİYELERİM:
    * Cihazınızı cebinize veya çantanıza koymanızda sakınca yok ancak cihazı hafif de olsa sıkıştıracak hamlelerden kaçınmazsanız ekranı kısa sürede mahvedersiniz.
    * Wi-Fi , Wi-Fi Hotspot, Mobil Şebeke, Bluetooth, GPS özelliklerinizi ihtiyacınız olmadığında kapalı tutarsanız veri iletişimini keser dolayısıyla şarj süresini uzatmış olursunuz.
    * Mobil Şebeke'yi kapalı tuttuğunuzda KOTALI 3G Internetinizi kullanmıyor olursunuz.
    * 7 Adet ana ekran'ın hepsini de doldurmak zorunda değilsiniz. Ekranlarda çalışan uygulamalardan kurtulduğunuzda şarj sürenizi yeniden uzatmış olacaksınız. Ben sadece ana ekranın sağ ve solundaki ekranları uygulama kısayolları için kullanıyorum diğer bir ekranda takvim var ve gerisi boş.
    * Kameranın 3D geçiş tuşunu her zaman 2D pozisyonunda bırakın, bunun da şarja etkisi olacaktır. Kamera programlarını açık unutmanız açısından.
    * Android Assistant (Sistem ve Temizlik yazılımı) mutlaka yüklenmesi gereken bir program. Programın ana penceresinde "Quick Boost" tuşu var. Sık sık girilip dokunulması gereken bir tuş. Sizin yerinize hafif bir temizlik yapıyor (Çalışan veya askıda yazılım sonlandırma, gereksiz servisleri kapatma vs.).
    * Free Video Converter -http://www.freemake.com/free_video_converter/ - Bu Programı bilgisayarınıza yükleyip 3D Filmlerinizi çeşitli boyutlara küçültmeniz mümkün, böylece büyük (16/32 GB Gibi) MicroSD kartların oluşturduğu ekstra güçten kurtulmanız mümkün.
    * Yeni nesil bilgisayarınız varsa USB 3.0 portlarını kullanarak EVO 3D'nize transfer yaptırırsanız daha hızlı veri iletişimi sağlamış olursunuz.
    * Bilgisayar üzerinden şarj ettiğiniz telefonun şarj bitme süresi uzayacaktır. (Şarj etme süresi prize göre biraz daha uzundur - Olmaz öyle şey demeyin miliamper değerleriyle alakalı.)
    * 3D Film izlemek için eski kaset kabından yapılmış bir mekanizma işinizi görür. (Telefonu oturtmak için uygun, ayak sizin yaratıcılığınıza kalmış.)
    * Şarjınızı tam bitirmemeye çalışın. Telefonu sürekli şarj etmenizde sıkıntı yok. Dolup boşaldığı sürece günde kaç kere şarj ettiğinizin önemi yok. Akıllı telefonları da laptop gibi düşünebilirsiniz. (Neticede o pilin amacı dolup boşalmak.)
    * Kulaklık çıkışını dilediğiniz her şeye bağlayabileceğinizi düşünüyorsanız yanılıyorsunuz. Giriş, kulaklık haricinde kontrol devrelerinin temas noktalarını da barındırdığından cihzın zarar görme olasılığı yüksek. Orjinal kulaklık dışında diğer müzik kulaklıkları ve en kötüsü creative den başlamak üzere ses sistemlerinin jack girişlerini kullanabilirsiniz. Lütfen aracınıza bağlamayı denemeyin. Cihazınız garip tavırlar almaya başlayacaktır. Müzik kendiliğinden açılıp kesilecek, ekranlar gitgel yapmaya başlayacaktır. (Birçok ses girişine bağlayıp denedim. Tavsiyelerimi aşan makineyi yakabilir.)
    * Cihaz şarjda iken ağır işlemleri kullanmayınız. 3D veya herhangi HD bir oyunu oynamak örnek gösterilebilir. Diğer sistem yoran programlar dahildir. (Cihazı bizzat parmak yakacak seviyeye kadar ısıtıp denedim. Bu aşamanın ilerisi cihaza zarar verecektir. Soğuk mermer üzerinde sabaha kadar beklettikten sonra kullandım. Cihazı fazla ısıtmak yine tavsiye listesi dışındadır.)

- VAATLERİM:
    * Arkadaşlar, bilgisayarlar üzerinde sistem uzmanıyım. Kendi iş yerim var. (Bilgisayarcı dükkanımız var :)
    * Sorunlarınızı açıklayıcı olarak anlatırsanız elimden geldiği kadar ve üzerinde çözmeye çalışırım.
    * Bu ara işlerimiz yoğun olduğu için sistematik kurcalamalara girmedim bütün deneyimlerimi burda paylaşmaya hazırım.
    * "ROOT yapmak" olarak adlanırılan aslında "sistem yönetici kullanıcısı yetkilendirmesi" işlemlerini yaptığımda tüm deneyimlerimle birlikte aktaracağım.
    * 2200 TL taksitli almış olabilirim ama trilyon da olsa hiçbir para birimi bu cihaza yapacaklarımdan beni alıkoyamaz şimdiye kadar koymadı da. (Bu da size bozma kırma potansiyeli yüksek bir ön deneğin tecrübelerini yansıtmamı sağlayacaktır.)
    * İnsanlar biraz kırılgan olabildikleri için söyleyeyim, "şunu yap/şunu yapma" ifadelerini kullanmamaya özen gösteriyorum. Sadece tavsiyelerim olabilir isterseniz faydalanabilirsiniz.
    * Aklınıza gelen acayip fikirleri de söyleyebilirsiniz. "Şöyle şöyle bir program var mı acaba?" demeyin direk yazın. Asıl işimiz insanların ihtiyaçlarına çözümler üretmek. (Özetle: Herşeye bir sistem uydururuz, filmleme ayar gayar yaparız.)

---------------------------------------------------------------------------------
    PM felan atarsanız da görmezsem gene bizim EVO 3D sayfasına yazın. Forum işlerini sevmediğim için fazla anca yeni yeni.
    Belki bu site kurulduğundan beri münasebetim var ama ilgimi çeken bi konu olmamıştı. En azından bu başlığı derli toplu tutalım derim.
    HTC evo 3d kulübü hadisesi de gerçekleşirse muhteşem olur.

aramıza hoşgeldin, mükemmel bir giriş olmuş :)

• Teşekkür ettim...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi piri-reis -- 17 Ekim 2011; 18:03:21 >
  • benide ekleyinnnnnn:D 3d fiyasko diyenlere hiç katılmıyorum mükemmel eğlenceli bir olay hatta 2d artık size zevk vermeyecekkk
  • Arkadaslar merhaba.soyle bır sorun yasıyorum sızdede oluyormu acaba.evo yu pc ye baglamak ıstedıgım zaman dısk surucusu olarak gosterıyorum.taktıgım anda telefon tepkkı verıyor ve sarj etmeye baslıyor fakat pc tepkısız kalıyor ve cok uzun bı sure dısk surucusu olarak goremıyorum telefonu pc de.. aradada I/Q eror dıye bı hata verıyor pc.cok uzun bı beklemeden sonra dısk surucusu olarak gorebılıyorum bu neden olabılır acaba.htc sys yuklu bu arada.ama pc den sys den telefonu goremıyorum bıde bu var.
  • Birde resim çekimleri inanın kotu yada ben yanlıs ayarlıyorum.ılk baslarda ıyı gelıyordu ama eskı bı htc hd kullanıcısı olarak eskı hd resımlerıyle karsılastırdıgımda cok bı fark yok.resımlerı zaten buyutmeye hıc gelmıyor kare kare oluyor.farklı bı ayar bılen varsa soylesın lutfen.:)
  • usb kablosunu taktığınız anda ekrana gelen pencereden disk sürücüsünü seçip aşağıda bitti ye basın
  • cihazda orjinal rommu custom rommu var.
    eger herseyi dogru yapiyorsanizki eski hd kullaniccisiymissiniz o zaman dogru yaptiginizi dusunuyorum.
    ve durum dusundugum gibiyse sorun yazilim kaynakli olabilir.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • evetttt, evo 3d miz için ilk sistem güncellememiz yayınlanmış, ama henüz indirmedim.. 3D oyunlar için yapılan bu güncellemeyi benden önce yükleyenler olursa bilgi verirlerse sevinirim.
  • quote:

Orijinalden alıntı: la-bombonera

cihazda orjinal rommu custom rommu var.
    eger herseyi dogru yapiyorsanizki eski hd kullaniccisiymissiniz o zaman dogru yaptiginizi dusunuyorum.
    ve durum dusundugum gibiyse sorun yazilim kaynakli olabilir.

orjinal rom yüklü sanırım pc de yazılımsal bı sorun var.baska pc de denemeyı dusunuyorum.
    ares bu arada su anda ındırıyorum bakalım ne cıkcak.:)
  • su an guncellemeyı yukledım.nfs shift gelmıs sims 3 ve bı kac widget .spidermande 3d yı denıcem bakalım ne gıbı bı fark var gorucez.:)
    yazılım no:1.20.468.6 oldu bu arada.
  • quote:

Orijinalden alıntı: auxlander

Arkadaslar merhaba.soyle bır sorun yasıyorum sızdede oluyormu acaba.evo yu pc ye baglamak ıstedıgım zaman dısk surucusu olarak gosterıyorum.taktıgım anda telefon tepkkı verıyor ve sarj etmeye baslıyor fakat pc tepkısız kalıyor ve cok uzun bı sure dısk surucusu olarak goremıyorum telefonu pc de.. aradada I/Q eror dıye bı hata verıyor pc.cok uzun bı beklemeden sonra dısk surucusu olarak gorebılıyorum bu neden olabılır acaba.htc sys yuklu bu arada.ama pc den sys den telefonu goremıyorum bıde bu var.

auxlander Merhaba...

EVO cihazında herhangi bir sorun olduğunu söyleyemem. Bilgisayarındana aldığın I/Q sorunu (Doğrusu I/O olacak yani In / OUT - Giriş / Çıkış) tamam sisteminin problemli olması ile alakalı. Anakart CHIPSET sürücüsünü yeniden yükler ve gerekli güncellemeleri yaparsan bilgisayarınla EVO 3D'n arasında hiç bir anlaşmazlık kalmayacaktır. (Tabi ilerlemiş virütik vakalar yoksa.)

İşlem aynen söylediğin gibi işliyor. EVO 3D yi USB kablosu ile PC'ne bağlıyorsun. Karşına gelen ekrandan DİSK SÜRÜCÜSÜ seçeneğini seçiyorsun ve direk Micro-SD kartına bağlısın. Şarj ediyor olması iyiye işaret. En azından USB portunun bozuk olmadığını söyleyebiliriz.

İyi EVO'lamalar...

• Bir ayı aşkın süredir bende Htc Evo kullanıyorum.Aynı zamanda iphone 4 sahibiyim.Bunun yanında bir sene Galaxy S, 8 ay Desire HD ve 6 ay Galaxy S2 yi kullandım.
    Bana göre piyasada suan alınabilinecek en iyi iki üç cihaz dan biri.
  • 
Sayfa: önceki 45678
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.