Şimdi Ara

HTC EVO 3D KULLANICILARI (7. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
644
Cevap
4
Favori
62.788
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 56789
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • bende bugün evo sahibi oldum mediamarkt tan aldım ama ekranın neredeyse tam ortasında siyah bi toz leke gibi birşey var.ölü piksel değil ama sanırım.ekranı sağa sola oynatınca biraz oda aynı şekilde baktığınız açıya göre başka bi yerde görünüyo.tüm hevesim kaçtı :( yapabileceğim bişi varmı değiştirme falan olur mu acaba daha bugün aldım bi kaç saat oldu sadece
  • quote:

Orijinalden alıntı: auxlander

su an guncellemeyı yukledım.nfs shift gelmıs sims 3 ve bı kac widget .spidermande 3d yı denıcem bakalım ne gıbı bı fark var gorucez.:)
    yazılım no:1.20.468.6 oldu bu arada.

Bende az önce yükledim son güncellemeyi.
    Benimki 1.20.401.8 oldu.

3D Spider man ,sims 3 ve nfs tek kelime ile muhteşem.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: MaSSive

quote:

su an guncellemeyı yukledım.nfs shift gelmıs sims 3 ve bı kac widget .spidermande 3d yı denıcem bakalım ne gıbı bı fark var gorucez.:)

Bende az önce yükledim son güncellemeyi.
    Benimki 1.20.401.8 oldu.

3D Spider man ,sims 3 ve nfs tek kelime ile muhteşem.

Nasıl yükleniyor?
  • Htc people hata verip çıkıyor sürekli, Başına gelen varmı?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

ben de yükledim, özellikle spiderman 3d muhteşem :) Kesinlikle 3D verdiğim parayı hak ediyor
  • HTC EVO 3D - İlk Sürüm Güncellemesi (Ototmatik İşlem)
    ------------------------------------------------------------------

UYARI: Zaman kaybını, cihazın ısınmasını ve işlemin uzun sürmesini önlemek amacıyla,
    - Cihazınızın yarıdan fazla şarjı olmasına,
    - Çalışan tüm uygulamaları kapattığınıza,
    - Wi-Fi'nizin açık ve bağlı olduğuna dikkat etmelisiniz.
    (Güncelleme yaparken de uyaracağı üzere 42 MB lık bir paket indireceğiniz için 3G değil Wi-Fi (Kablosuz) kullanmanız daha uygundur.)

GÜNCELLEME Uygulaması:
    -------------------------------
    * Ana Ekranlardan herhangi birindeyken aşağıdaki dört tuşumuzdan soldan ikinciye (yani seçenekler tuşuna) basıyoruz.
    * Ayarlar'a giriyoruz.
    * En altta "Telefon Hakkında" menüsünü seçiyoruz. (Yeşil içi beyaz yuvarlak i iconu)
    * Yazılım güncellemeri menüsünü seçiyoruz
    * Programlı Kontrol yazan ekranın en altında "ŞİMDİ KONTROL ET" butonuna basıyoruz. (Bu esnada internet bağlantısının açık olması önemli.)
    * Karşınıza, yeni bir sürüm olduğuna dair uyarı ekranı geliyor. Tamam diyoruz. (Kabul Ediyoruz)
    * Yeni sürüm dosyalarını indirmeye başlamak istiyor kabul ediyoruz. (42 mb kadar bir dosya indiriyor.)
    * Ana ekranda üstteki uyarıların olduğu yere YENİ SÜRÜM YÜKLENMEK İÇİN HAZIR (bu uyarı tam olarak bu şekilde olmayabilir) uyarısı geliyor.
    * Tüm programlarımızın kapalı olduğundan emin olup yükle diyoruz.

GÜNCELLEME Aşaması:
    ----------------------------
    * İndirilen güncellemeyi yükle dediğimizde cihazımızın bir süre kullanılamayacağı yeniden başlayacağı uyarısı geliyor.
    * Tamam diyoruz ve ilk yeniden başlama gerçekleşiyor.
    * Geri dönüşüm simgesi gibi ok işaretlerinden oluşan yeşil bir logo ve yükleme çubuğu çıkıp yüklemeye başlıyor. (5 ile 20 dakika sürebilir)
    * Yükleme işlemi bittiğinde cihazınız ikinci kez yeniden başlıyor. Mavimsi yeşil logo ve yine yükleme çubuğu. (1 ila 7 dakika sürebilir)
    * Tekrar yükleme bitiyor. Üçüncü kez yeniden başlama ve bu sefer logo sarımsı bir yeşil'e dönüşüyor. (1 ile 5 dakika sürebilir)
    * Dördüncü kez yeniden başlama ve HTC logosu görünüyor. Sisteminiz açılmaya başlıyor. (Herhangi bir sorunla karşılaşılmadığında böyle, ayrıca sisteminizin açılması başlangıçtaki uygulamalarınıza bağlı olarak 1 ile 10 dakika arasında sürebilir.)

GÜNCELLEME Sonuçlanması:
    ----------------------------------
    * Cihazınız tamama açıldıktan sonra, "Tebrikler! Telefonunuz x.xx.xxx.x (hangi sürüme yükseldiyse) sürümüne başarıyla güncellenmiştir." uyarısı geliyor ve tamam dedikten sonra cihazınında, programlarınızda herhangi bir değişim olmadan devam edebiliyorsunuz.
    * Yukarıdaki uyarı çubuğunda 2 adet uyarı görüyorsunuz.
    - Yeni widgetlar var.
    - Yeni uygulama/eklentiler var.
    * Yeni uygulamaları programlara girerek farkedebilir, widgetları da inceledikten sonra indirebilirsiniz.

GÜNCELLEME ile Gelen Yeni Uygulama ve Widgetlar:
    --------------------------------------------------------------
    * Uygulamalar
    -----------------
    - HTC Sense için LinkedIn (LinkedIn [Sosyal Ağlardan Biri]hesaplarınızı da artık HTC Sense üzerinde kullanabilmeniz için bu yazılımı edinebilirsiniz.)
    - NFS Shift (EA Sports'un yarış oyununun 3 boyutlu versiyonu yüklenmiş oluyor. Sadece ilk girişte ek veri yüklemeniz gerekiyor. Wi-Fi tavsiye)
    - Sims 3 (EA'nin sim/strateji oyunlarından biri. Bu oyun da 3 boyutlu ve yüklü halde geliyor. İlk açılışta yine veri yüklemesi istiyor. Wi-Fi tavsiye)
    - Spider-Man (GameLoft'un aksiyon oyunlarından biri. 3 boyutlu oyunu yüklü halde geliyor. İlk açılışta veri yüklemesi istiyor. Wi-Fi tavsiye)

* Widgetlar
    -------------
    - Pil
    - Bahşiş Hesaplayıcı
    - Notlar
    - Hızlı Kayıt
    - Tarihte Bugün
    - Çevirmen
    - Günün Rastgele Zorluğu
    - Günün Sözü
    - Kum Saati
    - Şans Kurabiyesi (Wingetlar şarj düşmanı olduğu için bunları denemedim ancak isimlerinden anlaşılabileceği gibi küçük iş görür uygulamalar.)

GÜNCELLEME Sonrası Yazılım Değişiklik Bilgileri:
    ---------------------------------------------------------
    (Aşağıdaki değerler benim cihazım için geçerli olup Root edilmiş ve diğer model cihazlar için farklılık gösterebilir.)

* Kernel Sürümü (ESKİ) * Anabant Sürümü (ESKİ) * Build Numarası (ESKİ)
    2.6.35.13-gdb5464d 10.53.9020.00U_10.13.9020.08_2M 1.20.468.2 CL105308 release-keys

* Kernel Sürümü (YENİ) * Anabant Sürümü (YENİ) * Build Numarası (YENİ)
    2.6.35.13-g47321af 10.59.9020.00U_10.15.9020.06_M 1.20.468.6 CL105308 release-keys

GÜNCELLEME Sonrası Kullanım İle İlgili İlk İzlenim:
    ------------------------------------------------------------
    * Temel olarak sistemde kullanıcı açısından bariz bir değişiklik olduğunu söylemek zor. (Gece yükledim sabah yazdım. Tam incelemiş sayılmam.)
    * Ana ekranlar arasındaki hareketlerde "Menülerdeki Acayiplikler" diye adlandırdığım ve tam tanımlayamadığım durum ortadan kalkmış gibi.
    * 3D oyunlarda ısınma sorunu görünmüyor. (Orjinal oldukları için olabilir.)
    * Temel kullanım için keskin değişiklikler görünmüyor.

SONUÇ:
    -----------
    Orjinal Cihazlar:
    --------------------
    Eğer normal bir kullanıcı iseniz, cihazınızı root yapmadıysanız, acayip işlevleri olan programlar yüklemediyseniz özetle oyun oynayıp, film izleyip, internette gezinip, mail ve sms atıp, müzik dinleyip telefon eden biri olarak cihazınızı kullanıyorsanız GÜNCELLEME KESİNLİKLE TAVSİYE EDİLİR...

Root Edilmiş Cihazlar:
    --------------------------
    Eğer cihazınız root edilmiş ise, sistemin ve kullanıcılarınızın yedeklerini alıp, kimlik bilgilerinizi ve tabi ki microsd kartınızı yedekledikten sonra, cihazınızı bir defa fabrika ayarlarına sıfırlayıp sonrasında güncelleme yapınız. Kullanımınız üzerine güncelleme yaparsanız uzun vadede cihazınız hiç görmeyi arzu etmeyeceğiniz tepkilerle karşı karşıya kalacaktır. (Kendiliğinden kapanmalar, çabuk şarj bitmesi, usb bağlantıları ve dosya atma esnasında sorunlar vb.)

HERKESE İYİ EVO'lamalar.

• quote:

Orijinalden alıntı: clever_boy

bende bugün evo sahibi oldum mediamarkt tan aldım ama ekranın neredeyse tam ortasında siyah bi toz leke gibi birşey var.ölü piksel değil ama sanırım.ekranı sağa sola oynatınca biraz oda aynı şekilde baktığınız açıya göre başka bi yerde görünüyo.tüm hevesim kaçtı :( yapabileceğim bişi varmı değiştirme falan olur mu acaba daha bugün aldım bi kaç saat oldu sadece

Merhaba clever_boy

Cihazı aldığın yere götürerek, gerekirse bütün çalışanları sırayla ikna etmek suretiyle iade edip yenisini istemelisin. Ancak sana birkaç tavsiyem var.
    - Eğer EVO 3D cihazı olan biri varsa veya başka bir yerde inceleme fırsatın varsa önce bi karşılaştır derim.
    - Senin için söylemiyorum ama bazı insanlar bir şeyi çok istediklerinde sahip olduktan sonra psikolojik kuruntular yaparlar.
    - Gerçekten cihaz içine sinmediyse içine sinen bir cihaz ile değiştirmen veya içine sinene kadar cihazları incelemen senin tüketici haklarındır.
    - Reklam veya kötüleme amacım olmamasına rağmen, Zincir Elektro Marketlerden aldığınız tüm elektronik cihazlar bir şekilde toptan fiyatlara denk getirilmek üzere eksiltilmiş, değersizleştirilmiş veya ucuzlatılmış oluyor. Bizim alışveriş mantığımız şöyle işler. Cihazı elektro markette gör, en tepedeki satıcıdan al.

Umarım bu tatsızlık evo'cuların arasından ayrılmana sebebiyet vermez.

İyi Evo'lamalar.

• Arkadaşlar cihazı root etmek ne demek ve bize ne sağlıyor?
    Teşekkür ederim.
  • Selamlar,benim cihaz UNLOCKED+S-ON+ ROOT'lu update olmuyor.İlk kapanıştan sonra ünlem ve yanında ykb'nın vadaaa'sı gibi bir resim çıkıyor,update yapmıyor.
  • quote:

Orijinalden alıntı: piri-reis

quote:

bende bugün evo sahibi oldum mediamarkt tan aldım ama ekranın neredeyse tam ortasında siyah bi toz leke gibi birşey var.ölü piksel değil ama sanırım.ekranı sağa sola oynatınca biraz oda aynı şekilde baktığınız açıya göre başka bi yerde görünüyo.tüm hevesim kaçtı :( yapabileceğim bişi varmı değiştirme falan olur mu acaba daha bugün aldım bi kaç saat oldu sadece

Merhaba clever_boy

Cihazı aldığın yere götürerek, gerekirse bütün çalışanları sırayla ikna etmek suretiyle iade edip yenisini istemelisin. Ancak sana birkaç tavsiyem var.
    - Eğer EVO 3D cihazı olan biri varsa veya başka bir yerde inceleme fırsatın varsa önce bi karşılaştır derim.
    - Senin için söylemiyorum ama bazı insanlar bir şeyi çok istediklerinde sahip olduktan sonra psikolojik kuruntular yaparlar.
    - Gerçekten cihaz içine sinmediyse içine sinen bir cihaz ile değiştirmen veya içine sinene kadar cihazları incelemen senin tüketici haklarındır.
    - Reklam veya kötüleme amacım olmamasına rağmen, Zincir Elektro Marketlerden aldığınız tüm elektronik cihazlar bir şekilde toptan fiyatlara denk getirilmek üzere eksiltilmiş, değersizleştirilmiş veya ucuzlatılmış oluyor. Bizim alışveriş mantığımız şöyle işler. Cihazı elektro markette gör, en tepedeki satıcıdan al.

İyi Evo'lamalar.

bugün iade için götürdüm.onlarda çok şaşırdı olmaması lazım böyle bişeyin dediler.değiştirelim dediler.yeni bi cihaz getirdiler o daha beter çıktı.telefonun kutusundan bi çıkardılar toz içinde resmen cihazın üstü.benimkide aynen toz içinde çıkmıştı onlar bile şaşırdılar.neyse baktık içinde toz yok ama ekranının her tarafında dalga dalga lekeler var.silmekle falan hiç bişi olmadı.yeni bi tane daha getirelim dediler aynı şekilde o da toz içinde çıktı ve içinde aynı bendeki gibi toz vardı.elimizde başka kalmadı yeni getirtelim perşembe cuma gelir siz şimdilik bunu kullanın yenileri gelince bi kaç güne değişimini yapalım gelmezse başka bi telefon alırsınız isterseniz dediler.çok enteresan değil mi ama 3 tane telefon ve 3 ü de aynı şekilde tozlu.bide bunlar kapalı kutu üzerinde kvk amblemli jelatin içindeler.inş. yeni gelenlerde sorunlu çıkmaz.başka telefon almak istemiyorum bu telefon çok hoşuma gitti elimden bırakamıyorum

• quote:

Orijinalden alıntı: screen2007

Arkadaşlar cihazı root etmek ne demek ve bize ne sağlıyor?
    Teşekkür ederim.

Merhaba screen2007

Bildiğiniz üzere akıllı telefonlarımızın da bilgisayarlarımız gibi bir işletim sistemi var. (Windows, Linux, Unix ayrı birer işletim sistemidir.) EVO'muzda kullandığımız android yazılımı da Linux tabanlı (Telefon için derlenmiş bir linux sürümü diyebiliriz) bir işletim sistemidir.

Windows işletim sistemlerinde ADMINISTRATOR kullanıcısı yönetici görevindedir. Linux işletim sistemlerinde ise ROOT kullanıcısı yönetici görevindedir.
    Bu kullanıcılar, sistemlerin yapısı gereği, işletim sistemi ve üzerine kurulu olan donanım ile ilgi tüm işlemleri gerçekleştirebilme yetkisine sahiptirler.
    Basit örneklendirecek olursak bilgisayarına ekran kartı taktığında bunu bilgisayarına tanıtman için yönetici yetkilerine sahip olman gerekir. Telefonun için de aynı şeyleri düşünebilirsin. Üç boyutlu çekim yapan kameralardan birini yazılımsal olarak tamamiyle devre dışı bırakman için root yetkisine sahip olman gerekir.

Telefonumuz ROOT yetkilerine sahip olabilsin diye bir dizi işlemden geçirip, içerisindeki orjinal yazılımları çeşitli modifikasyonlara sokuyoruz.

Artıları:
    ----------
    * Wi-Fi veya 3G bağlantıların açık iken kendiliğinden ortaya çıkan reklamları kaldırabilmeni sağlıyor.
    * Telefonunun içindeki tüm donanımları dilediğince şekillendirebilirsin. Örn: Dahili hafızanı ikiye bölebilirsin.
    * Telefonun işlemcisine hız aşırtma işlemi (overclock) yapabilirsin. Örn: Autocad yükleyip kullanabilirsin.
    * İşletim sisteminin desteklediği komutları kullanarak, telefonuna tamamen kişisel bir yazılım yapabilirsin.
    * Açılışta gelen marka logosunun (HTC) yerine kurukafa resmi koymak gibi ilginç şeyler yapabilirsin.
    * Ve bunun gibi çok çeşitli örnekler sunabiliriz. Yaratıcılığına ve sistematik ihtiyaçlarına bağlı.

Eksileri:
    ----------
    * Root yetkisine sahip olduğunda yüklediğin uygulamalar da bu yetkiye sahip olacağı için;
    - Programlar senden habersiz işlemcini hızlandırmak isteyebilir ve ısınma problemlerine yol açar,
    - Solucan, kurt, truva atı ve virüs tipi kötü amaçlı yazılımlar eğer kapsamlı iseler tüm bilgilerini çalabilirler
    -- Bankacılık şifreleri
    -- Facebook, Twitter, MSN vb. sosyal ortamların şifreleri
    -- Kişisel kimlik bilgilerin ve telefon numaraların (yine hayal gücü sınırlarında)
    - Yine aynı yetkileri kullanan yazılımlarla uzaktan izleme, dinleme, kamera görüntüsü alma gibi işlemler mümkün.
    - Root yaptıktan sonra tüm açıklara kapayacak yeterli komut bilgisine sahip olması durumunda bunlar başa gelecektir.

TAVSİYELER:
    -----------------
    - Eğer sistem uzmanı düzeyinde bir bilgisayar kullanıcısı değilseniz ve linux hakkında hiç bilginiz yoksa root yapmak tehlikelere kapı açmaktan ileri gitmeyecektir.
    - Zaten ücretsiz olarak sunulan binlerce içeriğe sahip olduğunuz için (IPhone kullanmıyoruz ki, Android içerikleri hep ücretsiz) root yapmanın çok bir avantajı olmayacaktır.
    - Sırf reklamları kaldırmak için root yapmak da yeterli sebep olmamalıdır. (Wi-Fi ve 3G iletişimlerini kestiğinizde reklamlar kesilir.)

SONUÇ:
    -----------
    - Root işlemi aslında "Bu Aletin Patronu Benim! İstediğimi de yaparım!" demektir.
    - Ben cihazıma o kadar para verdim ama tüm özellikleri ile çeşitli denemeler yapmaktan çekinmiyorum.
    -- Zengin olduğumdan değil kanının son damlasına kadar faydalanmak ve kurcalamak istediğimden.
    - Sadece telefonlar değil gerçekten elinizdeki elektronik eşyaların neler yapabildiğini bilseydiniz ve birde meraklı iseniz yerinizde duramazdınız.
    - Özetle kendinize güveniyorsanız, ROOT bu cihazların nefesini açmak demektir.

İyi EVO'lamalar...

• quote:

Orijinalden alıntı: dr.amon

Selamlar,benim cihaz UNLOCKED+S-ON+ ROOT'lu update olmuyor.İlk kapanıştan sonra ünlem ve yanında ykb'nın vadaaa'sı gibi bir resim çıkıyor,update yapmıyor.

Merhabalar dr.amon

Elindeki cihaza yüklü olan rom hakkında ayrıntılı bilgim yok. Ancak durum şöyle;

- Elindeki yazılım derlenmiş olduğu için orjinal güncelleme kabul etmeyecektir.

Sebebi de şu, bu güncelleme cihazdaki root durumunu da düzelteceği için senin rom'un otomatik olarak bu güncellemeyi yükleme aşamasına getirmeden engellemektedir.

Çözüm olarak eğer bu güncellemenin senin rom'un ile uyumlu olan versiyonunu bulursan onu yüklemelisin. Yoksa şu an kullandığın rom'un güncel versiyonunu beklemelisin. (Bu güncelleme yeni çıktığı için kırılmış sürümler bir süre daha sonra çıkacaktır.)

İlle de güncellemek istiyorsan prosedür şöyle, Yedekle, Orjinal Rom'a dön, güncelle... Root et...

Kolay gelsin.

İyi Evo haşlamalar...

• quote:

quote:

quote:

Merhaba clever_boy

İyi Evo'lamalar.

bugün iade için götürdüm.onlarda çok şaşırdı olmaması lazım böyle bişeyin dediler.değiştirelim dediler.yeni bi cihaz getirdiler o daha beter çıktı.telefonun kutusundan bi çıkardılar toz içinde resmen cihazın üstü.benimkide aynen toz içinde çıkmıştı onlar bile şaşırdılar.neyse baktık içinde toz yok ama ekranının her tarafında dalga dalga lekeler var.silmekle falan hiç bişi olmadı.yeni bi tane daha getirelim dediler aynı şekilde o da toz içinde çıktı ve içinde aynı bendeki gibi toz vardı.elimizde başka kalmadı yeni getirtelim perşembe cuma gelir siz şimdilik bunu kullanın yenileri gelince bi kaç güne değişimini yapalım gelmezse başka bi telefon alırsınız isterseniz dediler.çok enteresan değil mi ama 3 tane telefon ve 3 ü de aynı şekilde tozlu.bide bunlar kapalı kutu üzerinde kvk amblemli jelatin içindeler.inş. yeni gelenlerde sorunlu çıkmaz.başka telefon almak istemiyorum bu telefon çok hoşuma gitti elimden bırakamıyorum

Tekrar merhaba dünyanın en şansız insanı...

Şansızlıkların üstüste olması bi nebze iyi olmuş, MediaMrkt çalışanları ellerinde ne olduğunu öğrenmişler.

Orada taa fabrikadan başlayarak gelen bir talihsizlikler zinciri oluşmuş sanırım. Muhtemelen ürünler, üretim esnasında veya paketleme aşamasında bir çeşit toz kül kum cinsi bir şeye maruz kalmışlar. (Fabrikanın çatısı tozludur, çatıda onarım veya kablo çekme gibi bir çalışma vardır, tam da ekran panellerini basan makinenin üzerine gelir ve makineler bu hale gelir. Tabiki bu tamamen bir kurgu.) Belki de kargo esnasında gemiden çıkarılırken veya yüklenirken arızalı ürünler ve sağlam ürünler birbirine karıştı. Belki ürünün depolandığı depoyu su bastı. Belki de elektro mağzamız ucuza ürün bulduğu için aldı ve ucuz ürünlerin arasına bunları karıştırdılar.

Neticede kimseyi suçlamak istemiyorum ama artık alışveriş yaparken bir kez daha düşünürsün diyebilirim.
    Bundan sonra olacakları merakla bekliyorum.

İyi Tozlu Evo'lamalar...

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: dr.amon

Selamlar,benim cihaz UNLOCKED+S-ON+ ROOT'lu update olmuyor.İlk kapanıştan sonra ünlem ve yanında ykb'nın vadaaa'sı gibi bir resim çıkıyor,update yapmıyor.

Merhabalar dr.amon

Elindeki cihaza yüklü olan rom hakkında ayrıntılı bilgim yok. Ancak durum şöyle;

- Elindeki yazılım derlenmiş olduğu için orjinal güncelleme kabul etmeyecektir.

Sebebi de şu, bu güncelleme cihazdaki root durumunu da düzelteceği için senin rom'un otomatik olarak bu güncellemeyi yükleme aşamasına getirmeden engellemektedir.

Çözüm olarak eğer bu güncellemenin senin rom'un ile uyumlu olan versiyonunu bulursan onu yüklemelisin. Yoksa şu an kullandığın rom'un güncel versiyonunu beklemelisin. (Bu güncelleme yeni çıktığı için kırılmış sürümler bir süre daha sonra çıkacaktır.)

İlle de güncellemek istiyorsan prosedür şöyle, Yedekle, Orjinal Rom'a dön, güncelle... Root et...

Kolay gelsin.

İyi Evo haşlamalar...

Selamlar, arkadaşlar sizler benim düştüğüm hataya düşmeyin,benim HBOOT 1.49.0009,bu ve bunun üzerindekilerde unlock yapmayın,orijinal romu silmeseniz de garanti dışı kalıyor ve htc'nin orijinal rom ve update'lerini kesinlikle yapamıyorsunuz.Galiba bunun altındaki HBOOT'larda geri dönüş var.Zaten custom..vs diğer romların bir avantajı da yok.
    Bekleyin,belki zamanla kırılmış update'ler çıkar da yükleriz.
    Geri dönüş için cihazın S-OFF olabilmesi lazım,ama şimdilik xda'dan da baktım yok.
    Kolay gelsin.

• arkadaşlar acil nakit ihtiyacından ayrılmak istemedigim cihazımı satmak zorunda kaldım 2.el ilanlarda ilanımda var cihaz 15ekimde alınmıştır 2yıl türkiye garantilidir kutu içerigi aynen yollanacaktır. alındıgı günden koruma kabu ve ekran koruyucuyla kullanılmıştır. izmirde olanlar gelip inceleyebilir hiçbir sıkıntı yok. 1600tl ile açtıgım ilanı son fiyat 1500e düşürdüm arkadaşlar ilgilenenler lütfen pm.
  • quote:

quote:

quote:

quote:

Merhaba clever_boy

İyi Evo'lamalar.

Tekrar merhaba dünyanın en şansız insanı...

Şansızlıkların üstüste olması bi nebze iyi olmuş, MediaMrkt çalışanları ellerinde ne olduğunu öğrenmişler.

Orada taa fabrikadan başlayarak gelen bir talihsizlikler zinciri oluşmuş sanırım. Muhtemelen ürünler, üretim esnasında veya paketleme aşamasında bir çeşit toz kül kum cinsi bir şeye maruz kalmışlar. (Fabrikanın çatısı tozludur, çatıda onarım veya kablo çekme gibi bir çalışma vardır, tam da ekran panellerini basan makinenin üzerine gelir ve makineler bu hale gelir. Tabiki bu tamamen bir kurgu.) Belki de kargo esnasında gemiden çıkarılırken veya yüklenirken arızalı ürünler ve sağlam ürünler birbirine karıştı. Belki ürünün depolandığı depoyu su bastı. Belki de elektro mağzamız ucuza ürün bulduğu için aldı ve ucuz ürünlerin arasına bunları karıştırdılar.

Neticede kimseyi suçlamak istemiyorum ama artık alışveriş yaparken bir kez daha düşünürsün diyebilirim.
    Bundan sonra olacakları merakla bekliyorum.

İyi Tozlu Evo'lamalar...

bugün aradılar yeni cihazlar geldi değişim için gelin diye.gittim hemen açtıkları ilk iki telefon yine içinde toz çıktı.umudu kesmiştimki 3. de hiç bişi yoktu.değişimi yaptılar.tozdan kurtuldum artık :D ama 6 telefondan 5 inde toz bulunması gerçekten ilginç.ilk 3 cihaz kvk nındı.bu 3 cihazda brightstarındı sanırım.neyse artık çok şükür hallettik.inş başka sorunlar çıkmaz.

birde bugün ekran koruyucu almıştım çok mat durdu ekran sönük kaldı.çıkardım bende.iyi bi ekran koruyucu önerebilecek var mı? ekran koruyucusuz kullanmak istemiyorum

• gercekten guncellemeyle gelen 3D oyunlar bu makinada harika oynaniyor.
  • ben de :-)
  • dostum Motanav ve ya igo icin evonun 540*960 cozunurlugunde calistirabilecegimiz pro var mi. Ben bunlari evo da calistiriyorum ama ekrani tam kaplamiyorlar, kucuk ekran olarak aciliyorlar. Simdiden tesekkur ederim.
  • quote:

Orijinalden alıntı: tyanali

Htc people hata verip çıkıyor sürekli, Başına gelen varmı?

??
  • 
Sayfa: önceki 56789
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.