ing.bilen arkadaslar bir bakabilirmi acaba..bootlader versiyonu dusurmek içinsanırım ..orjinal roma donmek için ..
quote:
Orijinalden alıntı: hayalci07
Arkadaşlar dün mediamarkt gittim, bir elimde Samsung Galaxy S2 bir elimde EVO 3D vardı, evo kesinlikle elimi doldurdu ve bi mutluluk verdi, samsung çok hafif ve malzemesi çok kalitesiz görünmesne rağmen onunda hızı ve ekranı beni cezbetti. Bu ikilemde kalan arkadaşlardan ricam sgs2 mi evo 3dmi? Benim için fotoğrafın 8mp olması falan önemli değil, emaillerime düzgün bakabileyim, telefon ısınmasın, internette donmasın yeter.
Selam .. samsung marka hiçbir şey almamaya yemin ettim evimde 3 samsung tv var 1 tanesinin ekranı bozuldu çöpe gitti iş yerimde 3 samsung cep telefonu var 2 tanesinin dokunmatik ekranı değişti ( garantili) iş yerimde 1 samsung pc monitör var arızalı halen onarılamadı iş yerimde 1 samsung tv var ekranı değişti ( garantiden )
isterseniz deneyin samsung yetkili servisleri ile görüşmeyi o kadar yoğunlarki samsung fabrikasından daha fazla mesai yapıyorlar :)
evo yu 1 haftadan fazladır kullanıyorum tek derdim pil ... pili kullanmıyor sanki somuruyor ( elimden düşmüyor ki hiç ) bunun dışında herşey mükemmel ötesi
aşağıdaki linkte evo 3D de çalışan bir çok 3D oyun emrinizde ... test edildi onaylandı not : linkteki fazla yıldızları kaldırın
navigasyonda yol tarifi almak için girdiğimde konumum hep yanlış görünüyor ve sürekli değişiyor ben aynı yerde sabit kaldığım halde.bu problemi nasıl çözebilirim :(
Navigasyon yerine direk Google Haritalar girip ordan yol tariflerini kullanırsan daha kolay oluyor. Seçeneklerde Yol Tarifi var ordan hususi otomobil, toplu taşıama yada yaya olarak yol tarifi alabiliyorsun ve gayet çalışıyor. (Ankarada denedim.)
GPS veri akışını, Wi-Fi veya Mobil Şebeke veri akışını birlikte açtığında kullanabilirsin. GPS açık olmadığında konumunu google üzerinden saptamaya çalıştığı için 1500 metreye kadar sapmalar gerçekleşiyor. GPS verisi açık ve tepesi açık bir mekanda isen (Yani uydudan sinyal alabilecek şekilde dışarılarda bir yerde) yerin en fazla 3-5 metre sapma ile görünüyor. Internetin açık olması da (Wi-Fi veya Mobil Şebeke 3G) haritaların indirilmesi ve gideceğin konumun öğrenilmesi için gerekli. Yani cihazın gideceği yolu bilmediğinden internet üzerinden alıyor.
Bu arada hayırlı olsun en sonunda sağlam bi cihaz bulmuşsun. Tüm sorularını bekliyorum.
İyi EVO'lamalar.
teşekkür ederim :)
dediğiniz gibi yaptım.yine yakınlarda ama farklı yerlerde gösteriyo ve yerimde sabit kaldığım halde konumum kendi kendine değişiyo.acaba kendine yakın olan baz istasyonuna göre mi konum belirliyo şebekeyi aldığı yerimi baz alıyor anlamadım.
Sanırım bu işin tek çözümü görüş alanının açık olması...
Balkon, teras, çarşı pazar dış mekan bi yerde 10-15 dakka deneme yap bakalım değişecek mi? Fazla fazla 10 metre sapma olması lazım...
Dışarda araba ile giderken denedim doğru gösteriyor fakat durunca bi süre başka noktalarda gösterebiliyor. Vardır bi çözümü ama bulamadım
quote:
Orijinalden alıntı: piri-reis
quote:
Orijinalden alıntı: tyanali
Htc people hata verip çıkıyor sürekli, Başına gelen varmı?
Merhabalar tyanali
HTC People - kişi eşleştirme yazılımı. Rehberini, facebook, twitter, htc sense, whatsapp ve diğer yüklediğin bütün kişi içeren yazılımlardaki kişileri birbirine entegre eden bir yazılımdır. Sistematik bir duraklama söz konusu olabilir ancak yazılımın çökmesi demek HTC sense altyapısının çökmesi o da tüm cihazın çökmesi demektir.
Özetle Evo 3D'ni yeniden başlattığında (kapatıp açma değil özellikle yeniden başlatma) sorunun çözülecektir. Üstteki açma kapama düğmesine basılı tuttuğunda karşına gelen seçeneklerden yeniden başlatmayı seçersen sorunun büyük ihtimal ortadan kalkacaktır.( 1,5 ile 5 dakika sürer.) Cihaz açıldğında hata ekranını HTC'ye bildir deyip bildirirsen, HTC deki abilerimiz bizim için bu tip sorunların çözümlerini anlamaya çalışıp geliştirme ve güncellemeler yapacaklardır. Lütfen geri bildirimlerden çekinmeyiniz. Cihazımızın geleceğine yatırımdır.
İyi EVO'lamalar...
Cevap için teşekkürler. Dediklerinizi konuya yazmadan önce birkaç defa yapmıştım htc bildirimleride dahil olmak üzere. En sonunda sensation konusunda yazdığı gibi format attım ve şimdilik sorun kalmadı
quote:
Orijinalden alıntı: altunkeser
XDA Developers
[TUTORIAL]Changing CID and Downgraed HBoot to 1.49.0007 for 0009 and 0018 Users
4. Put your sd Card to your pc copy PG86IMG.zip to your sd card root 5. Power off your phone. 6. Press Vol Down+Power to open hboot. 7. Let the device find the zip file and flash it. 8. Chk the hboot version now. 9. I thing I don't need to explain how to use Revolutionary tool -------------------------------------------------------------------------------- -------------TÜRKÇE ÇEVİRİSİ---------------------------------------------- -------------------------------------------------------------------------------- Bunu yapmak için yaklaşık 2 aydır uğraşıyorum.
Öncelikle kötü ingilizcem hakkında özür dilemek istiyorum. CID'yi değiştirmek avrupa dışı kullanıcılar için gereklidir.
4.SD-Card'ınızın kök (ana)dizinine PG86IMG.zip dosyasını kopyalayın. (Dosyayı zipten çıkarmıyoruz.) 5.Telefonunuzu kapatın. 6.Ses kısma (-) ve Güç (power) düğmesine birlikte basarak hboot'u açıyoruz. 7.Cihazın zip dosyasını bulup onu yüklemesine (flash yapmasına) izin veriyoruz. 8.hboot versiyonunu kontrol edin. 9.Revolutionary tool'un nasıl kullanıldığından bahsetmeme gerek yok sanırım. --------------------------------------------------------------------------------------------
Tam olarak bu şekilde bahsetmiş. Burdaki işlemlerin çoğunu daha önce yaptığın için sanırım halledebilirsin. Yine de aklına takılan birşeyler olursa beklerim.
quote:
Orijinalden alıntı: altunkeser
XDA Developers
[TUTORIAL]Changing CID and Downgraed HBoot to 1.49.0007 for 0009 and 0018 Users
ing.bilen arkadaslar bir bakabilirmi acaba..bootlader versiyonu dusurmek içinsanırım ..orjinal roma donmek için ..
Slm,bu metot sadece HBOOT 1.49.0009'dan 1.49.0007'e dönüş için,eğer HBOOT'unuz uyuyorsa yaparsınız,değilde şimdilik çözüm yok,ancak takip edin,çıkacaktır.
tesekur ederim emegin için..illaki birilerine faydalı olucaktır sagolasın ..bu arada beklemedeyim ..
Arkadaslar... Bende evo 3d var. Telefonlarinizin ekranlarinin uzerinde parmak izi kalmasini istemiyorsaniz, ekranlarinizi arac camlari icin satilan Yagmur kaydirici su ile temizleyin. Uzun bir surec Ekraninizda parmak izi olusmayacaktir. Test edildi onaylandi.. ;)
quote:
Orijinalden alıntı: mustry
Arkadaslar... Bende evo 3d var. Telefonlarinizin ekranlarinin uzerinde parmak izi kalmasini istemiyorsaniz, ekranlarinizi arac camlari icin satilan Yagmur kaydirici su ile temizleyin. Uzun bir surec Ekraninizda parmak izi olusmayacaktir. Test edildi onaylandi.. ;)
Bilgi için tesekkürler...
Sevgili EVO 3D kullanıcısı ahalinin dikkkatine...
Henüz tamamı olmasa da oyunlar kısmını hallettiğim bir web sitesi hazırladım, mobile kullanırken biraz sorunları var çözülecek ve devamlı güncelleyeceğim. İçerisine eklememi istediğiniz birşeyler olursa bilgilendirirseniz elimden geldiğince yapmaya çalışırım. WEBBİ Lisan ettikse affola. Ayaküstü hazırlanmış bir websitesi..
Eline sağlık Piri-Reis güzel olmuş , oyunlarlar birlikte uygulamalarda olsa tam güzel olacak program desteği gerekirse elimdekilerden yollarım
bir çok uygulama yükledim sildim aşağıdaki uygulamaları deneyip bunların kalmasına karar verdim . sizlere yararı olur diye paylaşmak istedim yıldız sayıları bana göre önem derecesini belirtiyor 1-5 arası bunları yükleyince 8 GB SD karttan geriye 1 GB kaldığını gördüm yaklaşık 2 GB sanırım telefon tarafından kullanılıyor . bugün 32 GB scandisk marka SD aldım tüm klasörleri yeni SD karta taşıdım cihazı kapatıp açtım ve herşey sorunsuz çalıştı .
1mobile market -- market ** 3d compass lite -- pusula * 9mm hd -- oyun-mafia ** Adaffix -- bilinmeyen tel nolar ***** Androhaber -- haberler ** android assistant -- hafıza temizleme ***** Androkey -- okey * Androturk radyo -- radyo * Appbrain app market -- market * Asphalt6 3d -- oyun –yarış ** Atilt 3d labyrinth -- oyun-sensör ** Backgammon deluxe -- tavla * Backgammon free -- tavla * Barkod tarayıcısı -- barkod ***** Battery info -- batarya *** Battleship war -- oyun-amiral battı * Big sport fishing -- oyun-balık avı * Breakthebricks -- oyun-arkanoid * Brothers in arms -- oyun-savaş ** Cardiograph -- nabız ölçme * Coin dozer -- oyun- para düşürme *** Compass -- pusula ** Deep green reversi -- oyun-reversi ** Diceshaker 3d free -- zar * Dominoes -- domino * Dominoes! -- Domino * Drop! -- Para düşürme * Eczane -- nöbetçi eczaneler ***** Es file Explorer -- dosya yöneticisi ***** Fruit Ninja free -- oyun-ninja ** Garanti bankası -- banka * GT racing 3d -- oyun – yarış *** Hızlı sözlük -- sesli tercüme *** İgo8 -- navigasyon ***** Lets golf2 3d -- golf *** Market suggest -- market * Moboplayer -- video player **** Modern combat2 -- oyun-savaş *** msn mercury -- msn **** my piano -- piyano ** okey -- okey ** okey online -- okey internet ** okey mini -- okey * phereo -- 3d resim * photo warp -- oyun-resim * pisti lite -- oyun-pişti * pokerking online -- oyun-poker * retro calculator -- hesap mak. * Reversi free -- oyun-reversi * Skype -- haberleşme- kameralı sesli ***** Slots royale -- oyun-slot * Smart tools -- ölçme aletleri **** Space buster 3d -- oyun-arkanoid * Spb tv -- tv ** Spinballs -- oyun-spin * Spirt level plus -- su terazisi * Spy cams -- kameralar * Square wars -- oyun-nokta ** Strip poker ariel -- oyun-poker *** Tango -- haberleşme –kameralı sesli *** Teamviewer -- uzaktan pc girme *** Whatsapp -- haberleşme – sms *** Wi-fi finder -- wi-fi bulucu ** Xclinometer -- su terazisi * Youtube -- youtube ***** Zynga poker -- oyun-poker *** History eraser-- uygulama- temizlik ***** Convertor pro-- uygulama - ölçü çevirici *** Office calculator -- hesap makinesi ***
Mesaj yazarken bazı kelimeleri kendi kafasına göre seçiyor t9 sözlükteki gibi.onu nasıl kapatıyoruz bilen var mi.birde mesajsda söyleneni yazıyor ya onun için internet bağlantısı mi gerekli.ağ bağlantısı kurulamiyor hatası veriyor.
quote:
Orijinalden alıntı: clever_boy
Mesaj yazarken bazı kelimeleri kendi kafasına göre seçiyor t9 sözlükteki gibi.onu nasıl kapatıyoruz bilen var mi.birde mesajsda söyleneni yazıyor ya onun için internet bağlantısı mi gerekli.ağ bağlantısı kurulamiyor hatası veriyor.
Ayarlar----dil ve klavye----touch input----metin girisi---bütün seçili alanları iptal et
quote:
Orijinalden alıntı: Dreampark
quote:
Ayarlar----dil ve klavye----touch input----metin girisi---bütün seçili alanları iptal et
ilk sorun çözüldü teşekkürler :) peki 2. si nasıl olacak.sesli yazımda internet bağlantısı gerekli mi?
quote:
quote:
Orijinalden alıntı: Dreampark
quote:
ilk sorun çözüldü teşekkürler :) peki 2. si nasıl olacak.sesli yazımda internet bağlantısı gerekli mi?
EVET İNTERNETİNİZ OLMASI GEREKİR
PC işletim sistemim XP , kişiler eşitlemesi için microsoft outlook 2003 kullanıyorum , HTC Sync ile eşitleme yaptığımda , telefon rehberine yeni girdiğim kişileri outlook kişilere atmıyor fakat outlook kişilere girdiğim kişileri telefon kişilerine atıyor , çözüm bilen varmı yada lütfen denermisiniz sizdede bu sorun varmı , teşekkürler
Hepinize Selamlar Olsun,
ben bundan tam bir ay önce DARTY'den cihazı uzuuun pazarlıklar sonucunda 1800 tl'ye taksitli olarak aldım. (1900 tl idi). şimdi cihaz 2000 tl ye çıkmış yeni vergilerle. Cihazı aldım almasına ve çok ta mutlu mesut kullanıyordum fakat cihazın 3 gün sonra şarjı 4 saat içinde bitmeye başladı. 5. günde şarj olmamaya başladı ve bende direk garantiye verdimU(1 hafta içerisinde kusurlu olduğu için götürdüm fakat değişim yapmadılar.). 31 ekim pazartesi akşam saat 5 te 20 iş günü servis süresi dolmuş olacak ve sanırsam para iadesi alacağım. Benim gibi aranızda şarj problemi yaşamış olan acaba varmı ?
Telefona battery saver'lar yükledim. 3G kapalı tutuldu hatta oyun bile oynamadım. Sadece şirket maillerimi alması için mail for exchange açıktı ve 4-5 saatte pilimi bitiriyordu. Sizce bu ne kadar normal? ben BB torch 9800 kullanıyordum ve pili 2-3 gün gidiyordu . Eğer pili hiç birşey yapmadan 12saat içerisinde bile sırf mail alıyor diye bitecekse eski telefonumu daha satmadım Blackberry kullanmaya devam etmem daha mantıklı gözüküyor. HTC deneyimi fazla olan arkadaşlardan bu konu hk yardım bekliyorum. Yorumlarınızı alabilir miyim?
Teşekkürler.
quote:
Orijinalden alıntı: kambochia
Hepinize Selamlar Olsun,
ben bundan tam bir ay önce DARTY'den cihazı uzuuun pazarlıklar sonucunda 1800 tl'ye taksitli olarak aldım. (1900 tl idi). şimdi cihaz 2000 tl ye çıkmış yeni vergilerle. Cihazı aldım almasına ve çok ta mutlu mesut kullanıyordum fakat cihazın 3 gün sonra şarjı 4 saat içinde bitmeye başladı. 5. günde şarj olmamaya başladı ve bende direk garantiye verdimU(1 hafta içerisinde kusurlu olduğu için götürdüm fakat değişim yapmadılar.). 31 ekim pazartesi akşam saat 5 te 20 iş günü servis süresi dolmuş olacak ve sanırsam para iadesi alacağım. Benim gibi aranızda şarj problemi yaşamış olan acaba varmı ?
Telefona battery saver'lar yükledim. 3G kapalı tutuldu hatta oyun bile oynamadım. Sadece şirket maillerimi alması için mail for exchange açıktı ve 4-5 saatte pilimi bitiriyordu. Sizce bu ne kadar normal? ben BB torch 9800 kullanıyordum ve pili 2-3 gün gidiyordu . Eğer pili hiç birşey yapmadan 12saat içerisinde bile sırf mail alıyor diye bitecekse eski telefonumu daha satmadım Blackberry kullanmaya devam etmem daha mantıklı gözüküyor. HTC deneyimi fazla olan arkadaşlardan bu konu hk yardım bekliyorum. Yorumlarınızı alabilir miyim?
Teşekkürler.
Dostum ben dhd sensation ve suandada evo kullanmaktayim. En uzun sarj suresi evoda. Bana cok rahat 2 gun gidiyor. Internet oyun muzikte dinlerim. Seninkinde ariza oldugu kesin