Şimdi Ara

HTC EVO 3D KULLANICILARI (11. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
644
Cevap
4
Favori
62.788
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 910111213
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • selam arkadaslar.evomda face de yer imi yapmaya çalıştıgım zaman hata msj ı cıkıyor ve yapmıyor aynı sorunu yasıyan baska arkadaslar varmı acaba.?
  • quote:

Orijinalden alıntı: Htcevo3dx515

Selam Htc Evo kullanıcılarına selam olsun benim sorunum telefonumu LCD TV ye bağlama problemi internetten satın aldığım MHL HDMI adaptörü samsung marka fakat eve gelip denediğim de hiç bir şekil de çalışmadı acaba kablodamı sorun var yoksa telefona program yada ayar mı yapmalıyım her hangi bir şekil de yardımcı olursanız sevinirim. Telefondan çok memnunum gayet te kullanışlı şarj konusun da bir günlük yetse de zaman la yedek batarya ile dolaşmak mümkün olcak. Ve 3d konusun da izleyebildiğiniz film varmı sorunsuz web de olabilir yada dışarıdan destekli olabilir bir de internet te yer alan bir çok 3d görüntüyü tele yükleyince onları 3d olarak göstermiyor neden bu konuda sizlerde denemeler yaptınız mı?

MHL HDMI adaptörünü bende aldım, herhangi bir ayar yapman gerekli değil.. Ancak adaptörü bir güç kaynağına bağlamayı unutma. İçinden güç kablosu çıkmadığı için atlamış olabilirsin.
    Youtube de çok sayıda 3d video mevcut. Stereoscopic 3D diye arama yaparsan rahatlıla ulaşırsın.
    3d izlemek için dosya uzantısı mp4 olmalı. Avi lerde sorun çıkıyor.

• ben kendi şarj cihazımıda bağladım bu adaptöre adaptör üzerinden telefonum şarj oluyor fakat görüntü aktarmıyor. Bir kıpırtı yok tv de onu merak ediyorum LCD Grundig marka 106 inc laptop u bağlıyorum aynı hdmı kablo ile sorun yok ama telefondan adaptör üzerinden bağladığım da bir şey olmuyor onu merak ediyorum satıcı ile konuştum biz denedik çalışıyor diyor olmaz sa değiştirelim dedi o konuda samimiler ama ben niye çalıştıramadım onu anlamadım şuana kadar bu kablolara verdiğim para 150 tl yi bulacak. İşimi görse paraya acımıyacağım ama onca para verip çözüm olmayınca hala bir netice yok.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Htcevo3dx515

ben kendi şarj cihazımıda bağladım bu adaptöre adaptör üzerinden telefonum şarj oluyor fakat görüntü aktarmıyor. Bir kıpırtı yok tv de onu merak ediyorum LCD Grundig marka 106 inc laptop u bağlıyorum aynı hdmı kablo ile sorun yok ama telefondan adaptör üzerinden bağladığım da bir şey olmuyor onu merak ediyorum satıcı ile konuştum biz denedik çalışıyor diyor olmaz sa değiştirelim dedi o konuda samimiler ama ben niye çalıştıramadım onu anlamadım şuana kadar bu kablolara verdiğim para 150 tl yi bulacak. İşimi görse paraya acımıyacağım ama onca para verip çözüm olmayınca hala bir netice yok.

şarj cihazını usb üzerinden mi bağladın, prize mi ? Eğer usb bağlantı yaptıysan bir de priz ile şarja bağlamayı dene.
  • evonun şarjının 2 gün filan gittigini, hadi onu bıraktım 1 gün gittigini söyleyen arkadaşlar şaka mı yapıyor acaba? bende de evo var, nerdeyse günde iki defa şarj ediyorum. ben bu cihazı mobil bir cihaz gibi hissetmiyorum. Sabit bir yere geldigim anda hemen şarja takmak ihtiyacı hissediyorum.

ŞU ŞARJLA ALAKALI TECRÜBELERİNİZİ BİR PAYLAŞIRMISINIZ ARKADAŞLARIM...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi aseroglu -- 14 Kasım 2011; 14:35:04 >
  • Tabi konu pil ömrü olunca kimseden ses cıkmadı :D
  • Ben dün akşam yatmadan şarjdan çıkardım. Sabaha kadar açık kaldı. Sabah seviste iken 45dk nette sörf yaptım. Geldiğimde biraz oyun oynadım. Şuan itibari ile 12 saat oldu. %72'de. Wifi bataryayı sömürüyor. HD oyunlarda öyle. Bana ortalama 1 gün gidiyor. Fazlasını söylersem yanlış bilgi vermiş olurum. Ama ortalama 1 gün süresi var. Yoğun olduğum zamanlar yani cihazı fazla kurcalamadığım zamanlar 1,5 güne çıkıyor ama nadir. Juice defender ile süper uyumluyum şuan ve bana 1 gün hatta sabahtan aksama kadar bile gitse kafidir.
  • Selam bende Evo kullanıyorum mesela teli gece şarj ediyom sabaha kadar wi-fi açık sabah 06:40 da evden çıkıyom mobil internet açıyorum whatsapp sürekli onu kullanıyorum onun dışında aramalar beni sürekli çaldırıp kapatanlar uzun uzun iş gereği şarjım da akşam eve gelip benim yoğun kurcalamalarım internete girmem marketten bişiler indirmem dolaşmam gibi saat 9 bilemedin 10 gibi bitiyor bazende çok yoğun kullanırsam maksimum 5 saat gibi ömrü oluyor yedek batarya arıyorum bakalım ne alacağım nereden alacağım henüz onu bilmiyorum ve 32 Gb sd kart arıyorum onu nereden nasıl temin edeceğim hiç bilmiyorum İzmir de dinazor büyüklüğünde bişi arasan çok zor dolaşmadığım büyük marketler kalmadı bit pazarı kalmadı kart yok en güvenli nereden bulacağım batarya ve sd kartı yardımcı olurmusunuz.
  • Arkadaslar şebeke üzerinden görüntülü görüşme yapamiyormuyuz ben bir türlü bulamadım htc Ye de mail attım cevap bekliyorum
  • @bayrahmim

Şebeke üzerinden görüntülü görüşme desteği yok. Wifi üzerinden yada mobil net üzerinden aracı programlarla yapabilirsin. Mesela tango mesela skype
  • valla bilseydim belkide almazdım bu ne ya...
  • quote:

Orijinalden alıntı: bayrahmim

valla bilseydim belkide almazdım bu ne ya...

Neden oyle diyorsun. Sen hic cevrende mobil uzerinden goruntulu gorusen gordunmu?. Birak Tr'yi avrupa amerikadakiler bile skype uzerinden goruntulu gorusuyor.
  • ya o açıdan demedim şöyle görüntülü görüştüğümüz uzakta akrabalarımız yakınlarımız var...adam şimdi ne anlasın skype google talk v.s....birde mesela şebeke üzerinde ücretsiz dakikaların oluyor ücretsiz olarak görüşebiliyosun ama diyelim skype üzerinden görüşeceksin , sonuçta wifi üzerinden bağlanmıyorsan 3g için data ücreti ödeyeceksin sonuçta bir veri alışverişi olacak...O açıdan benim için iyi olmadı...Açıkçası telefonu alırken bunu bilmiyordum...Birde telefonun fotoğraf çekme kalitesinden hiç memnun değilim daha önce samsung wave kullanıyordum...çok güzel fotolar kaydedebiliyordum...geçen dışarıda çekim yapmamıza rağmen çok karaltılı fotoğraflar çektik...gerçi hava bulutluydu ama o kadar karaltılı çekeceğini zannetmemiştim...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-6378DF164 -- 15 Kasım 2011; 19:41:08 >
  • Sonuçta herkesin kendi fikri kendi kullanım alanına göre yorumu beklentisi fakat HTC nin satış temsilcisi falan da değilim ama bu telefon dışında telefon kullanmak çok zor artık her türlü ihtiyaca anın da cevap veriyor ister sabit ister mobil haldeyken :) netice itibariyle çalışmakta olduğum fabrika da HTC kullanıcı sayısı neredeyse 10 kişi olduk yayılmaya da devam ediyor kullananlar herkes memnun sorun lar elbet çıkıcak ama çözümü de kullandıkça gideriliyor.
  • Merhaba tekrardan...

Evet EVO'muzu kullanarak masaüstü veya dizüstü veya usb girişi olan herhangi bir bilgisayarı internete bağlarız.
    Nasıl mı... İşte...

MASAÜSTÜ BİLGİSAYARIMIZI EVO 3D İLE Wi-Fi ÜZERİNDEN NASIL İNTERNETE BAĞLARIZ
    ---------------------------------------------------------------------------------
    Not: Bu başlık wifi destekli tüm htc cihazlar için geçerlidir.
    ---------------------------------------------------------------------------------

İHTİYAÇLARIMIZ:
    ----------------------

- Wifi destekli bir HTC cep teknolojisi.
    - Cihaza ait USB veya micro-USB bağlantı kablosu.
    - Internet erişimi olan yahut olmayan bir bilgisayar (Masaüstü/dizüstü/ayaküstü/sırtüstü/tablet/netbook) (Geyik şart)

1.AŞAMA: Telefon Kurulumu
    --------------------------------
    - Öncelikle EVO'muzu (wifi destekli herhangi bir HTC olur) Wi-Fi üzerinden internete bağlıyoruz.
    - Android Market'e girip arama kısmına geçiyoruz.
    - "Easytether" yazıp aratıyoruz.
    - Easy Tether Lite (isminin aralarında boşluk olan programı denedim) isimli programı indiriyoruz.

2.AŞAMA: Bilgisayar Kurulumu
    -----------------------------------
    - EasyTether programını çalıştırıyoruz. (Programın full'ünü bulur bulmaz websiteme atarım.http://evo3d.mcbhome.tk )
    - Karşımıza gelen ekrana "NO" diyoruz. (Program hakkında kurulum bilgisi öğrenmek isterseniz "Yes, run it now" seçeneğini seçip bakınabilirsiniz.)
    -http://www.mobile-stream.com/easytether/drivers.html - adresine gidip bilgisayarımıza uygun olan driver'i indiriyoruz. (Windows/Linux - 32bit/64bit gibi seçimler var)
    - İndirdiğimiz driver'ı bilgisayarımıza yüklüyoruz. (Telefona indirip sonra bilgisayara da atabilirsiniz.)
    - Welcome to the EasyTether Setup Wizard ----> NEXT diyoruz.
    - Custom Setup ----> Easy Tether Core ve Android USB drive yanlarındaki aşağı oklara tıkladığınızda "Will be installed on local hard drive" seçili olacak ve NEXT diyoruz.
    - Ready to install EasyTether ----> INSTALL diyoruz ve yüklemeye başlıyor.

- Yükleme esnasında karşınıza gelen ilk uyarı (Bu kısmı Windows 7 - 32bit versiyonda yüklediğim için lütfen ona göre izleyiniz.)
    - Would you like to install this devices software -----> INSTALL diyorsunuz. (Always trust / Her zaman güven seçeneğini işaretlememeniz tavsiyedir.)
    - İkinci uyarı
    - Windows Security (Kırmızı çarpılı bir pencere) -----> "Yine de bu sürücüyü yükle" seçeneği ile devam ediyoruz.
    - Completed the EasyTether Setup Wizard -----> Aşağıdaki kare işaretli bir şekilde bitiriyoruz. (Finish mi OK mi göremeden kapatmıştım hatırlamıyorum.)

-Kurulum tamamlandı ve bilgisayarın sağ alt köşesinde yanı kablolu bir telefon logosu çıkmış olmalı.

3.AŞAMA: Kablolama ve Bağlama
    --------------------------------------
    - Wi-Fi 'mizin açık ve bağlı durumda olup olmadığını kontrol ediyoruz.
    - Wi-Fi bağlı iken USB kablomuzu bilgisayarımıza ve EVO'muza takıyoruz.
    - Yalnızca ŞARJ modunu seçiyoruz.
    - Uygulama yazılımı yüklendi uyarısına kadar bekliyoruz.
    - EVO'muzdan EasyTether programına giriyoruz.
    - Açılan sayfadaki USB seçeneğini işaretliyoruz.
    - Bilgisayarın sağ alt köşesinde çıkan logoyu sağ tıklayıp en üstteki "Connect via Android (Burda network kard numarası yazıyor)
    - Eğer logo çıkmadıysa başlat menüsünden - Programlar -"Mobile Stream" altında bulabilirsiniz.
    - Bağlan dedikten sonra bağlandıysa eğer logonun üstüne geldiğinizde "EasyTether - connected" yazacaktır.
    - Hepsi bu....

SİSTEMATİK BİLGİLER: (HERKES UYGULAMAYABİLİR)
    --------------------------------------------------------------
    - Windows + R (Çalıştır)'a "ncpa.cpl" yazarak Ağ Bağlantı Aygıtlarınızı görebilirsiniz. (Cihazımız EasyTether Network Adapter olarak görünmektedir.)
    - Diğer tüm ağ bağlantı aygıtlarınızı "sağ tuş - devre dışı" yaparak bağlantınızın etkinliğini test edebilirsiniz.
    - İki yada fazla network bağlantınızı burdaki menü üzerinden "CTRL" tuşu ile seçerek "sağ tuş - köprüle" yaparak birleştirebilirsiniz. (Farklı internet bağlantıları için sağlıklıdır.)
    - Bağlanmadan önce EVO'nuzdaki EasyTether'dan - Setup/Settings - Resolver - Open DNS veya Google DNS ayarlarını seçebilirsiniz.
    - Benim cihazım "192.168.117.2" ip'sini vermiş. DHCP ayarı gibi birşey henüz görünmüyor. (Full versiyon olmadığı için olabilir.)
    - Network'ünüz üzerindeki diğer bilgisayarlarla görüşemiyorsanız... "Route" komutu ile diğer bilgisayarların bulunduğu networku eklerseniz iş çözülür.
    - Windows + R (Çalıştır)'a "cmd" ---- route add 192.168.x.x(diğer makn. networku) mask 255.x.x.x(diğer makn. alt ağ mask.) 192.168.117.x(kendi ipniz) metric 1 (kalıcı olması için sonuna -p yazabilirsiniz)
    - Komutun aslı şöyle ------- route add 192.168.1.0 mask 255.255.255.224 192.168.117.2 metric 1 -p (benim networkum 32 bit olduğu için subnetin sonu 255.255.255.224)
    - Komutu silmek için ------- route delete 192.168.1.0 mask 255.255.255.224 192.168.117.2 metric 1 -p
    - (Not "-p" değerini kalıcı route için kullanıyoruz. Eğer route'u silmeyi unutursanız ve deneme amaçlıysa normal networku etkinleştirdiğinizde erişim sağlayamazsınız.)
    - (Not2 --- route tablosunu görüntülemek için "route print" komutu kullanın ipv4 tablosunun en alt kısmında elimizle girdiğimiz route görünür)
    - Network Adaptörüne elle de IP atayabiliyoruz ancak denemedim. Telefon tarafında DHCP ayarı olmadığı için.

NETİCE:
    ----------
    Böylelikle bilgisayarımızı telefonumuz üzerinden Wi-Fi kullanarak bağlamış olduk. USB üzerinden bağlanacağınızdan USB bağlantınızın hızı kadar performans bekleyin.
    USB 3.0 destekli portlarınız bağlantı hızınızı arttıracaktır.

Herkese iyi EVO'lamalar.

• arkadaşlar htc rezound almak istiyorum ama türkiyede yok amazonda 739 dolara satıyorlar oradan alabilirmiyiz sorun çıkarmı türkçeye çevrilebilirmi veya ne gibi sorunlar olur bu konuda yardımcı olursanız sevinirim teşekürler evo 3 d alacaktım ama bunu görünce vazgeçtim eğer sorun çıkar derseniz gelmesini bekleyeceğim teşekürler
  • doğruyu konuşmak gerekir ise :
    ben htc evo 3d aldığıma pişman oldum

yaşadığım 4 büyük sorun :

1- en fazla 4-5 saat pil ömrü var çantamda ayrı arabamda ayrı sarj cihazı taşıyorum
    2- gsm üzerinden görüntülü görüşme yok
    3- garanti bankası gibi bankaların şifrematikleri çalışmıyor
    4- gözlüksüz 3D görüntü sistemi sadece göz bozmaktan başka bir işe yaramıyor.

güzellikleri var olmasına rağmen bu kadar paraya değmez ..
  • Merhaba herkese. Evo 3d almayi dusunuyorum gercekten guzel bir telefon yapmis htc.ancak merak ettigim bir sey var o da telefonun sarj suresi.kullananlar sarjlarinin ne kadar gittigini yazabilirmisiniz?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: archerdeno

Merhaba herkese. Evo 3d almayi dusunuyorum gercekten guzel bir telefon yapmis htc.ancak merak ettigim bir sey var o da telefonun sarj suresi.kullananlar sarjlarinin ne kadar gittigini yazabilirmisiniz?

YOĞUN KULLANIMDA 12 SAT YANİ 1 GÜN. =NORMAL KULLAINMDA İSE 1,5-2GÜN
  • Benim batarya 2 gün gidiyor çok fazlamı internet kullanıyorsunuz bende cihazı satıp galaxy note alsammı diye düşünmüyor değilim
  • 
Sayfa: önceki 910111213
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.