Şimdi Ara

HTC EVO 3D KULLANICILARI (12. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
644
Cevap
4
Favori
62.788
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1011121314
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Merhaba arkadaşlar, bende yaklaşık bir ay önce Shanghai den HTC EVO 3D aldım. Telefonunu aldığımda Route 66 navigasyon programı yüklüydü. Program oldukça güzel ve kullanışlı. Aldıktan sonra Türkiye haritasını ve Türkçe dilini ücretsiz yükledim, ama heralde deneme versiyonuydu ki ugün kullanmak istediğimde satınalmam gerektiği yazıyordu. 30 günlük 6 $, 1 yıllık 25$ ve sınırsız 38$. Route66 yı kullanmaya devam edebilmek için kesinlikle almamız mı gerekiyor? yada ücretsiz navigasyon programı önerebilir misiniz? Teşekkürler...
  • batarya omru hakkinda bi deneme yaptim. sabah 6.30da sarjdan aldim. tum gun wifi ve 3g kapali, ekran isigi %25 ve gun icerisinde 15-20 mesajlasma, 10-15dk konusma yaptim. oyundu netti kameraydi radyoydu muzikti gereksiz telefonu kurcalamaydi hic bisi yok baska. gece saat 12 itibariyle sarjim %65 idi.

yani telefonu ericsson 388 ozellikleri ile kullandiginizda sarji 2 gun gidecek gibi gozukuyor.

yarinda 3g yi full acik tutup deniycem, arada nete gircem filan, bakalim durum ne olacak...
  • quote:

Orijinalden alıntı: Dreampark

quote:

Orijinalden alıntı: archerdeno

Merhaba herkese. Evo 3d almayi dusunuyorum gercekten guzel bir telefon yapmis htc.ancak merak ettigim bir sey var o da telefonun sarj suresi.kullananlar sarjlarinin ne kadar gittigini yazabilirmisiniz?

YOĞUN KULLANIMDA 12 SAT YANİ 1 GÜN. =NORMAL KULLAINMDA İSE 1,5-2GÜN

vay anasini... sizin 1 gununuz 12 saatmi? imrendim cidden :)
  • quote:

Orijinalden alıntı: mrvip

doğruyu konuşmak gerekir ise :
    ben htc evo 3d aldığıma pişman oldum

yaşadığım 4 büyük sorun :

1- en fazla 4-5 saat pil ömrü var çantamda ayrı arabamda ayrı sarj cihazı taşıyorum
    2- gsm üzerinden görüntülü görüşme yok
    3- garanti bankası gibi bankaların şifrematikleri çalışmıyor
    4- gözlüksüz 3D görüntü sistemi sadece göz bozmaktan başka bir işe yaramıyor.

güzellikleri var olmasına rağmen bu kadar paraya değmez ..

pil omru konusunda, sana katiliyorum dostum. telefonun hakkini veren bir kullanici isen, gunde iki defa sarj etme ihtiyaci hissediyorsun. sarj cihazini hep yaninda tasiyasin geliyor. hep bi tedirginlik icinde oluyosun. ben denemeler yapiyorum. yaptikca yazicam.

• quote:

Orijinalden alıntı: aseroglu

quote:

quote:

Orijinalden alıntı: archerdeno

Merhaba herkese. Evo 3d almayi dusunuyorum gercekten guzel bir telefon yapmis htc.ancak merak ettigim bir sey var o da telefonun sarj suresi.kullananlar sarjlarinin ne kadar gittigini yazabilirmisiniz?

YOĞUN KULLANIMDA 12 SAT YANİ 1 GÜN. =NORMAL KULLAINMDA İSE 1,5-2GÜN

vay anasini... sizin 1 gununuz 12 saatmi? imrendim cidden :)

geceyi günden sayıyorsanız benim için problem yok

• DLNA adaptör var samsung un acaba bunu her tv de kullanabilirmiyiz ki bu konuda bilgisi deneyimi olan varmı yada böyle bir adaptör varmı samsung tan başka
  • Arkadaşlar şarj konusun da sürekli hepimiz bir yorum yapıyoruz ama netice hep aynı bence pda mız konusun da daha başka problemlere değinsek inanıyorum ki günümüz teknolojisin de gelişen pda larımızın şarj konusu hepsinin yaşadığı en sık problem hangi marka kullanırsak hepsinde aynı problem yaşanmakta ben aldığım da 2000 tl gibi fiyat ödedim ama kutu içeriğinin sadece kulaklık setinden ibaret olması beni hayal kırıklığına uğrattı hemen htc ye görüşlerimi ilettim hadi geçtim yedek parça temini hdmi kablo adaptörünü bulmakta ve aramaktan da sıkıldım kimse konuya hakim değil hatta kimi insanlar htc ne diyorlar bu yüzden pda mız da daha başka yaşadığımız sorunları eksiklikleri htc ye ulaştırırsak bence sorunlarımıza kalıcı çözümler getireceğiz ne kadar çoğumuz htc ye bunu bildirirsek bir şeyleri başaracağimıza inanıyorum şimdilik bu kadar herkese iyi evo lamalar iyi akşamlar
  • Arkadaşlar telefonu 3d moda aldım kendi yürütücüsünde açtım ve ayarlardan 3dyi seçtiğimde
    Bu mod, videoları yan yana 3d olarak göstermenizi sağlar. 2D videolar bu modda düzgün yürütülmez.
    diyor yardımcı olursanız sevinirm
  • quote:

Orijinalden alıntı: Htcevo3dx515

Arkadaşlar şarj konusun da sürekli hepimiz bir yorum yapıyoruz ama netice hep aynı bence pda mız konusun da daha başka problemlere değinsek inanıyorum ki günümüz teknolojisin de gelişen pda larımızın şarj konusu hepsinin yaşadığı en sık problem hangi marka kullanırsak hepsinde aynı problem yaşanmakta ben aldığım da 2000 tl gibi fiyat ödedim ama kutu içeriğinin sadece kulaklık setinden ibaret olması beni hayal kırıklığına uğrattı hemen htc ye görüşlerimi ilettim hadi geçtim yedek parça temini hdmi kablo adaptörünü bulmakta ve aramaktan da sıkıldım kimse konuya hakim değil hatta kimi insanlar htc ne diyorlar bu yüzden pda mız da daha başka yaşadığımız sorunları eksiklikleri htc ye ulaştırırsak bence sorunlarımıza kalıcı çözümler getireceğiz ne kadar çoğumuz htc ye bunu bildirirsek bir şeyleri başaracağimıza inanıyorum şimdilik bu kadar herkese iyi evo lamalar iyi akşamlar

haklısın, ayrıca o kulaklığın ses kaliteside inanılmaz kötü, kulağa oturmuyor, çok rahatsız edici... ben şarj konusuna takıldım çünkü bazı evo kullanıcılarının evo almayı düşünenleri yanıltmasını istemiyorum! eger bu telefonun özelliklerinden(internet, video, oyun, navigasyon vs...) yararlanırım arkadaş diyosan, gün içinde şarj etmen gerektiğini biliceksin!!! ha yok ben sadece tel açar mesaj atarım diyosan o zaman geceye rahat rahat ulaşır, ertesi günde biraz kulanırsın. bu işin özeti bu kimse yanıltılmasın şarj konusunda. tabi hemen şunuda söylüyorum... hal ve durum diger telefonlarda da hemen hemen böyledir. bu kadar.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi aseroglu -- 19 Kasım 2011; 15:47:21 >

• Arkadaşlar, evo 3d'sini geçici(temp) root yapabilen oldumu? ben herşeyi adım adım yaptım. başka yöntemlerde denedim ama başaramadım.

http://htcevohacks.com/htc-evo-hacks/how-to-temp-root-your-htc-evo-3d/

ben yaptım diyen varsa bize adım adım bi açıklasa, yada kaynağını söylese lütfen....
  • quote:

Orijinalden alıntı: sykilinc

Arkadaşlar telefonu 3d moda aldım kendi yürütücüsünde açtım ve ayarlardan 3dyi seçtiğimde
    Bu mod, videoları yan yana 3d olarak göstermenizi sağlar. 2D videolar bu modda düzgün yürütülmez.
    diyor yardımcı olursanız sevinirm

2D çektiğin bir videoyu 3D oynatamazsın. sanırım sen 2D bir video açtın ondan öyle yazdı.
  • İnternetden 3d 2tane video indirdim 2sindede aynısı oldu .s bana 3d video indirip tekrar denemem için bi site önerebilirmisinz.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi sykilinc -- 19 Kasım 2011; 16:09:03 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: sykilinc

İnternetden 3d 2tane video indirdim 2sindede aynısı oldu .s bana 3d video indirip tekrar denemem için bi site önerebilirmisinz.

dostum 3d video indirebilecein site bilmiyorum ama. telefonundan youtube a gir orda evo 3d için 3d videolar var arama çubuguna evo 3d ed video fian yaz arat onları bi dene bakalım oynatıyomu, oyntıyosa sorun yoktur makınende
  • belki 1 aylık olan evo 3d mi satıyorum ilgilenen varsa pmden görüşelim...galaxy note almayı düşünüyorum
  • quote:

Selam bende Evo kullanıyorum mesela teli gece şarj ediyom sabaha kadar wi-fi açık sabah 06:40 da evden çıkıyom mobil internet açıyorum whatsapp sürekli onu kullanıyorum onun dışında aramalar beni sürekli çaldırıp kapatanlar uzun uzun iş gereği şarjım da akşam eve gelip benim yoğun kurcalamalarım internete girmem marketten bişiler indirmem dolaşmam gibi saat 9 bilemedin 10 gibi bitiyor bazende çok yoğun kullanırsam maksimum 5 saat gibi ömrü oluyor yedek batarya arıyorum bakalım ne alacağım nereden alacağım henüz onu bilmiyorum ve 32 Gb sd kart arıyorum onu nereden nasıl temin edeceğim hiç bilmiyorum İzmir de dinazor büyüklüğünde bişi arasan çok zor dolaşmadığım büyük marketler kalmadı bit pazarı kalmadı kart yok en güvenli nereden bulacağım batarya ve sd kartı yardımcı olurmusunuz.

Merhaba bende de aynı sorun vardı ürünü iade aldılar yeni sıfır telefon verdiler.

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: kambochia

Hepinize Selamlar Olsun,

ben bundan tam bir ay önce DARTY'den cihazı uzuuun pazarlıklar sonucunda 1800 tl'ye taksitli olarak aldım. (1900 tl idi). şimdi cihaz 2000 tl ye çıkmış yeni vergilerle. Cihazı aldım almasına ve çok ta mutlu mesut kullanıyordum fakat cihazın 3 gün sonra şarjı 4 saat içinde bitmeye başladı. 5. günde şarj olmamaya başladı ve bende direk garantiye verdimU(1 hafta içerisinde kusurlu olduğu için götürdüm fakat değişim yapmadılar.). 31 ekim pazartesi akşam saat 5 te 20 iş günü servis süresi dolmuş olacak ve sanırsam para iadesi alacağım. Benim gibi aranızda şarj problemi yaşamış olan acaba varmı ?

Telefona battery saver'lar yükledim. 3G kapalı tutuldu hatta oyun bile oynamadım. Sadece şirket maillerimi alması için mail for exchange açıktı ve 4-5 saatte pilimi bitiriyordu. Sizce bu ne kadar normal? ben BB torch 9800 kullanıyordum ve pili 2-3 gün gidiyordu . Eğer pili hiç birşey yapmadan 12saat içerisinde bile sırf mail alıyor diye bitecekse eski telefonumu daha satmadım Blackberry kullanmaya devam etmem daha mantıklı gözüküyor. HTC deneyimi fazla olan arkadaşlardan bu konu hk yardım bekliyorum. Yorumlarınızı alabilir miyim?

Teşekkürler.

Dostum ben dhd sensation ve suandada evo kullanmaktayim. En uzun sarj suresi evoda. Bana cok rahat 2 gun gidiyor. Internet oyun muzikte dinlerim. Seninkinde ariza oldugu kesin

Evet dostum 50 gün serviste bekledikten sonra arıza olduğu ortaya çıktı. Telefonun sıfırı geldi ama ben para iadesi istedim. Pil ömrü daha uzun dayanacak bir telefona igtiyacım war (Günde 600 - 700 arası şirket maili geldiği için pil mil dayanmıyor :))

• quote:

quote:

Selam bende Evo kullanıyorum mesela teli gece şarj ediyom sabaha kadar wi-fi açık sabah 06:40 da evden çıkıyom mobil internet açıyorum whatsapp sürekli onu kullanıyorum onun dışında aramalar beni sürekli çaldırıp kapatanlar uzun uzun iş gereği şarjım da akşam eve gelip benim yoğun kurcalamalarım internete girmem marketten bişiler indirmem dolaşmam gibi saat 9 bilemedin 10 gibi bitiyor bazende çok yoğun kullanırsam maksimum 5 saat gibi ömrü oluyor yedek batarya arıyorum bakalım ne alacağım nereden alacağım henüz onu bilmiyorum ve 32 Gb sd kart arıyorum onu nereden nasıl temin edeceğim hiç bilmiyorum İzmir de dinazor büyüklüğünde bişi arasan çok zor dolaşmadığım büyük marketler kalmadı bit pazarı kalmadı kart yok en güvenli nereden bulacağım batarya ve sd kartı yardımcı olurmusunuz.

Merhaba bende de aynı sorun vardı ürünü iade aldılar yeni sıfır telefon verdiler.

Benim de yoğun kullanımda 5-6 saati bulmuyor :(

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ares74 -- 22 Kasım 2011; 11:08:25 >

• quote:

Orijinalden alıntı: ares74

quote:

quote:

Benim de yoğun kullanımda 5-6 saati bulmuyor :(

aslında yoğun kullanım dediğimizde bu telefonun hakkını verecek normal kullanım süresi :/ bu işi çözmeliler!

beyler bu arada geçici root olayını çözen varmı?

• takip.
  • ..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi gdervisoglu -- 23 Kasım 2011; 15:38:52 >
  • 
Sayfa: önceki 1011121314
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.