Şimdi Ara

HTC EVO 3D KULLANICILARI (10. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
644
Cevap
4
Favori
62.788
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 89101112
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Arkadaşlar masaustu pc yi evo nun wifi bağlantısı üzerinden internete bağlayabilirmiyim.
  • quote:

Orijinalden alıntı: clever_boy

Arkadaşlar masaustu pc yi evo nun wifi bağlantısı üzerinden internete bağlayabilirmiyim.

Baglarsin
  • quote:

Orijinalden alıntı: Dreampark

quote:

Arkadaşlar masaustu pc yi evo nun wifi bağlantısı üzerinden internete bağlayabilirmiyim.

Baglarsin

Nasil peki ?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

quote:

quote:

Baglarsin

Nasil peki ?

cep telefonunda hotsot uygulamasını çalıştır ve usb den pc yi cep telefonuna bağlayıp cep telefonunda mobil bağlantıyı aç
  • quote:

Orijinalden alıntı: mrvip

quote:

quote:

quote:

Baglarsin

Nasil peki ?

cep telefonunda hotsot uygulamasını çalıştır ve usb den pc yi cep telefonuna bağlayıp cep telefonunda mobil bağlantıyı aç

hotspot u açınca telefonun wireless baglantisi kesiliyo.ben telefonda ki wireless la olan internet baglantimi kablo ile masaustu pc ye aktarabilirmiyim diye soruyorum

• bende aranıza yeni katıldım
  • beyler sarj suresı hakkında bilgi vermeniz munkun mu?
  • quote:

Orijinalden alıntı: recoakk

beyler sarj suresı hakkında bilgi vermeniz munkun mu?

Çok Kurcalamaz sam 2 gün kurcalarsam 1 gün rahat yetiyor.internet ve uygulamaları kapatmak çok onemlı şarj konusunda.
  • ARKADAŞLAR BENDE DE EVO 3D var ama bir türlü 3d video bulamadım. yada izleyebileceğim herhangi bir site var mı.
  • quote:

Orijinalden alıntı: aquake

ARKADAŞLAR BENDE DE EVO 3D var ama bir türlü 3d video bulamadım. yada izleyebileceğim herhangi bir site var mı.

http://www.youtube.com/results?search_query=ocean+circus+3d&aq=0&oq=ocean+circus

kenarında 3d yazanları indir at telefona
  • quote:

quote:

ARKADAŞLAR BENDE DE EVO 3D var ama bir türlü 3d video bulamadım. yada izleyebileceğim herhangi bir site var mı.

http://www.youtube.com/results?search_query=ocean+circus+3d&aq=0&oq=ocean+circus

ama iki ekranlı oluyo acaba böyle dosyaları nasıl çevirebiliriz ?

• quote:

quote:

quote:

ama iki ekranlı oluyo acaba böyle dosyaları nasıl çevirebiliriz ?

MÜDÜR tmm hallettim çok teşkkürler :)

• Şu bayram gelsin de alayım telefonumu elime Almanya'larda kutusu içinde bekliyor...Şöyle anlatıyorsunuz ya öyle bi canım çekiyor ki :=)
  • Merhaba Arkadaslar 16 gb class 10 Micro sd alıp evo ma hard reset atmak istiyorum.evosuna hard reset atan varmı ve ne kadar suruyor.problem yasanıyormu sanırım garanti dısı kalmaz hresette telefon dimi.
  • quote:

Orijinalden alıntı: auxlander

Merhaba Arkadaslar 16 gb class 10 Micro sd alıp evo ma hard reset atmak istiyorum.evosuna hard reset atan varmı ve ne kadar suruyor.problem yasanıyormu sanırım garanti dısı kalmaz hresette telefon dimi.

Garanti dısı kalmaz kardesim ve kısa sürüyor. Rahatlıkla yapabilirsin
  • SD kartta gameloft oyunlarına dikkat :

arkadaşlar yükleyipte daha sonra sildiğiniz gameloft firmasının oyunları SD kartınızda
    kalmaya devam edip epeyce yer işgal ediyor , sildiğiniz oyun var ise SD kartta :\gameloft\games
    dizisine bakıp kullanmadığınız oyun var ise o oyuna ait klasörü siliniz
    yanlış klasör silerseniz zaten geri yüklenir korkmadan silin .
  • arkadaşlar bugün telefonun kamerası ile bir fotoğraf çekeyim dedim.gozüme birşey takıldı.kamera açıkken ekranın tam ortasında ve biryerde daha.küçük bir beyaz noktacık oluşuyor.ama ışığın durumuna göre küçülüyor yada büyüyor bazende yok oluyor.resim çektiğim anda kayboluyor ve cektigim resime baktigimda gorunmuyor ama videolarda duruma gore gorunuyor yda kayboluyor.neden olabilir acaba bir fikri olan varmi

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi differentt -- 4 Kasım 2011; 22:28:01 >
  • arkadaslar bende htc evo yu kullanmaya basladım.Evo nun kendi içindeki marketi açinca vitrin de hiçbirsey gözükmüyor.Siyah ekran çıkıyor.Uygulamalarımın hiçbirinin iconları görünmüyor.Ayarların hepsini değiştim ama yine de olmuyor.Bir yardımcı olursanız sevinirim.Rootsuz telefonum yapmayı da planlamıyorum.
  • Selam Htc Evo kullanıcılarına selam olsun benim sorunum telefonumu LCD TV ye bağlama problemi internetten satın aldığım MHL HDMI adaptörü samsung marka fakat eve gelip denediğim de hiç bir şekil de çalışmadı acaba kablodamı sorun var yoksa telefona program yada ayar mı yapmalıyım her hangi bir şekil de yardımcı olursanız sevinirim. Telefondan çok memnunum gayet te kullanışlı şarj konusun da bir günlük yetse de zaman la yedek batarya ile dolaşmak mümkün olcak. Ve 3d konusun da izleyebildiğiniz film varmı sorunsuz web de olabilir yada dışarıdan destekli olabilir bir de internet te yer alan bir çok 3d görüntüyü tele yükleyince onları 3d olarak göstermiyor neden bu konuda sizlerde denemeler yaptınız mı?
  • Arkadaslar pm yazabilmek icin mobil numaraniz kayit ediniz diyor bunu nasil yapacagim
  • 
Sayfa: önceki 89101112
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.