Şimdi Ara

HTC Evo 3D Kullanıcıları Kulübü [ANA KONU] (25. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
772
Cevap
4
Favori
61.890
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 2324252627
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: yirthan

quote:

Orijinalden alıntı: fztalarm

quote:

Arkadaşlar telefonum geldi Su an kurcaliyorum

hayırlı olsun nekadara nerden aldınız bugun her yerde 1300 diyorlar

Bimeks 1149tl %25 indirim vardı 2 gün önce

bugun 1300 her yerde onu kacırdımmaalesef
  • quote:

Orijinalden alıntı: jasd

Arkadaşlar iyi akşamlar,
    Hepsiburada dan axess ve hediye çeki kampanyası ile bu telefondan almayı planlıyorum. İlk android telefonum olacak iki sorum olacak.
    1. Diğer alternatif telefonum xperia neo; bu telefon adı geçen kampanyalar ile 900-90-100= 710 liraya geliyor. EVO ise 1300-100-100=1100 liraya geliyor. Sizce aradaki 390 liraya değer mi?
    http://www.hepsiburada.com/Liste/sony-ericsson-xperia-neo-8-gb-hafiza-karti-hediye-/productDetails.aspx?productId=telceperickneo&categoryId=371946
    2.Hepsiburada dan veya başka yerden alınan telefonlar ile gelen 8 gb kart class kaç acaba?
    Yardım ederseniz sevinirim.

bari kartın class kaç olduğunu söyleyin ona göre class 10 16 gb kart siparişi vereceğim.

• quote:

quote:

quote:

quote:

Arkadaşlar telefonum geldi Su an kurcaliyorum

hayırlı olsun nekadara nerden aldınız bugun her yerde 1300 diyorlar

Bimeks 1149tl %25 indirim vardı 2 gün önce

bugun 1300 her yerde onu kacırdımmaalesef

Hepsiburada axese 100tl puan Veriyor ayrıca çek felan veriyormuş onuda değerlendirebilirsiniz

• 2005 den beri bu forumdayım yazık; tenezzül edip içinden çıkan kartın sınıfını yazmadınız ya helal olsun. siparişi verdim beni de eklersiniz.
  • quote:

2005 den beri bu forumdayım yazık; tenezzül edip içinden çıkan kartın sınıfını yazmadınız ya helal olsun. siparişi verdim beni de eklersiniz.

Ben bilseydim yazardım da bilmiyorum arkadaşım :( Nereden anlaşıldığını biliyorsan söylersen sevinirim.
  • quote:

2005 den beri bu forumdayım yazık; tenezzül edip içinden çıkan kartın sınıfını yazmadınız ya helal olsun. siparişi verdim beni de eklersiniz.

hocam konuya hergünde bakarım ama nasıl olduda mesajınızı görmedim hayret bu arada class 6
  • Telefon update oldugunda hboot surumu de yükseliyor mu?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: msw

Telefon update oldugunda hboot surumu de yükseliyor mu?

Bu konudan emin degilim direk root isine girdigim icin Htc den guncelleme almak nasip olmadi
  • quote:

Orijinalden alıntı: zaferaxu

quote:

Orijinalden alıntı: msw

Telefon update oldugunda hboot surumu de yükseliyor mu?

Bu konudan emin degilim direk root isine girdigim icin Htc den guncelleme almak nasip olmadi

Hocam sen leedroid mi kullanıyorsun? Menu geçişleri vs daha akıcı mi?
  • Arkadaşlar, ben s-off işlemini tamamladım şimdi. Full-wipe yapıp rom atmam için "full-wipe.zip" dosyasına ihtiyacım oldu. Elinde olan varsa ekleyebilir mi bir zahmet?
  • quote:

Orijinalden alıntı: MeHMeTDaLGiC

quote:

Ben bilseydim yazardım da bilmiyorum arkadaşım :( Nereden anlaşıldığını biliyorsan söylersen sevinirim.

teşekkür ederim arkadaş cevaplamış.
  • quote:

Orijinalden alıntı: mami_24

quote:

hocam konuya hergünde bakarım ama nasıl olduda mesajınızı görmedim hayret bu arada class 6

ilginiz için ve verdiğiniz bilgi için teşekkür ederim. Class 2 çıksaydı telefonla kart siparişi vermediğime üzülürdüm ama class 6 ise çok da fark etmez herhalde. tekrar teşekkürler.
  • Arkadaşlar bu HTC EVO 3D gpu olarak HTC Desire HD den dahamı iyidir acaba.
    özellikler uygulamarda ve oyunlarda hangisi daha iyidir.
  • quote:

Orijinalden alıntı: metot17

Arkadaşlar bu HTC EVO 3D gpu olarak HTC Desire HD den dahamı iyidir acaba.

adreno 220 goya var Desire hd de ne var bilmiyorum ama EVO asphalt 6hd gta 3 onlari filan bayağı iyi çalıştırıyor

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: mami_24

quote:

Orijinalden alıntı: metot17

Arkadaşlar bu HTC EVO 3D gpu olarak HTC Desire HD den dahamı iyidir acaba.

adreno 220 goya var Desire hd de ne var bilmiyorum ama EVO asphalt 6hd gta 3 onlari filan bayağı iyi çalıştırıyor

teşekkürler cevap için,desire hd de 205 var sanırım hangisi iyidir tam bilmiyorum,evo 3d şuan hepsiburadada 1300tl.
  • Desire HD iyi bir telefon, hala rahat iş görür ama Desire HD geçen senenin, Evo 3D bu senenin üst model telefonu, HTC modellerinde. EVO 3D, Desire HD'ye göre her açıdan daha iyidir(Ekran, ram, işlemci, pil). Almayı düşünüyorsanız bu fiyata kaçırmayın. Ayrıntılı karşılaştırma burada.

http://www.gsmarena.com/compare.php3?idPhone1=3901&idPhone2=3468

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi aycanata -- 6 Ocak 2012; 13:38:40 >
  • @aycanata
    evet evo daha iyi gözüküyor,desire hd artısı kamera özelliği,oda çokta önemli değil,uygulama ve oyunlarda sıkıntı olmasında,kuzen için bakıyorum, elinde 5800 var htc bakıyor şuan kararsız kaldı 2 ürün arasında işte.
  • Desire Hd kullandım bir dönem güzel bir cihaz ama gps i tam bir fiyasko.
    Bir de pil kapağını kırmadan açmak imkansız
  • quote:

quote:

Arkadaşlar iyi akşamlar,
    Hepsiburada dan axess ve hediye çeki kampanyası ile bu telefondan almayı planlıyorum. İlk android telefonum olacak iki sorum olacak.
    1. Diğer alternatif telefonum xperia neo; bu telefon adı geçen kampanyalar ile 900-90-100= 710 liraya geliyor. EVO ise 1300-100-100=1100 liraya geliyor. Sizce aradaki 390 liraya değer mi?
    http://www.hepsiburada.com/Liste/sony-ericsson-xperia-neo-8-gb-hafiza-karti-hediye-/productDetails.aspx?productId=telceperickneo&categoryId=371946
    2.Hepsiburada dan veya başka yerden alınan telefonlar ile gelen 8 gb kart class kaç acaba?

bari kartın class kaç olduğunu söyleyin ona göre class 10 16 gb kart siparişi vereceğim.

hocam bu kampanya acaba sensation xe içinde geçerli mi?
    teşekkür ederim

• quote:

Orijinalden alıntı: yanardag06

quote:

quote:

Arkadaşlar iyi akşamlar,

hocam bu kampanya acaba sensation xe içinde geçerli mi?
    teşekkür ederim

kampanya hepsiburada daki tüm ürünler için geçerli. rica ederim

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi jasd -- 6 Ocak 2012; 15:16:00 >

• 
Sayfa: önceki 2324252627
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.