Şimdi Ara

HTC Evo 3D Kullanıcıları Kulübü [ANA KONU] (26. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
772
Cevap
4
Favori
61.896
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 2425262728
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • ben halen kafama göre bi rom bulamadım :) root konusunda sorunu olan bana yazabilir bilgilendim biraz zaferaxu ile yardımcı olabiliriz
  • Ve nihayetinde rom atma işlemini başarıyla gerçekleştirmiş bulunmaktayım :)))) Yardımlarından dolayı Zafer Bey'e çok teşekkür ederim... Shhoter Beats v2.0 yükledim ve onu kullanıyorum şu anda. Wi-fi sorunsuz çalışıyor, kamera, gps vs. sorun yok şimdilik.
  • quote:

Orijinalden alıntı: MeHMeTDaLGiC

Ve nihayetinde rom atma işlemini başarıyla gerçekleştirmiş bulunmaktayım :)))) Yardımlarından dolayı Zafer Bey'e çok teşekkür ederim... Shhoter Beats v2.0 yükledim ve onu kullanıyorum şu anda. Wi-fi sorunsuz çalışıyor, kamera, gps vs. sorun yok şimdilik.

Hayirli olsun,
    Cok fazla rom yok piyasada
    Kullandiginiz romda 3d galeri,oyun vs ne durumda.
    Herseyin calistigi iki rom tespit ettim simdiye kadar Leedroid ve Kingcobra.
    Sizlerde deneyimlerinizi yazarsaniz sevinirim.
    Tum versiyonlar icin detayli downgrade islemini bir ara hazirlayim konu sahibi arkadas alirsa ilk sayfada dursun.
    Sensation konusunda root islemini anlatmak bana nasip olmustu bu cihazda downgrade islemi biraz zor burda da bu konuda yardimci olalim.
    Baslik sahibi konuyu takip eymezse Kaleci07 kardesimiz baslik acarsa ordan devam ederiz.
    Konu biraz hareketlensin

• quote:

Orijinalden alıntı: jasd

kampanya hepsiburada daki tüm ürünler için geçerli. rica ederim

cevap için tekrar teşekkür ederim düz sensation kullanıcısıym satıp xe yada xl almayı planlıyorum
    ve sanırım hepsiburada anın kampanyası pazar gecesi bitiyor acil karar vermek gerekiyor :)
    tekrar teşekkür
  • ARKADAŞLAR SKYPDE SES AYARLARINI NASIL YAPICAM BENIM SESİM GİTMİYOR KARŞI TARAFA SES TESTİNDE DE GİTMİYOR Bİ TÜRLÜ YAPAMADIM SKYP AYARLARINDAN YARDIMCI OLABILIRMISNIZ
  • quote:

Orijinalden alıntı: MeHMeTDaLGiC

Ve nihayetinde rom atma işlemini başarıyla gerçekleştirmiş bulunmaktayım :)))) Yardımlarından dolayı Zafer Bey'e çok teşekkür ederim... Shhoter Beats v2.0 yükledim ve onu kullanıyorum şu anda. Wi-fi sorunsuz çalışıyor, kamera, gps vs. sorun yok şimdilik.

Selam hocam. Hayırlı olsun öncelikle. Shooter beats in özelliği nedir beats kulaklık mi destekliyor? leedroid ile farkı var mi? Bir de sormak istiyorum acaba roottan once hiç stok romu update etmiş miydiniz? Hboot sürümü kaçtı?
  • arkadaşlar telefona attığım mp3 lerin bazılarını telefon bir müddet sonra görmüyor,bu sorunu nasıl çözebilirim?
  • arkadaşlar bu kulaklık girişinin üstünde ufacık bir delik var. bu delik ne işe yarıyor. kitapçığa felan baktım ama bulamadım :D
  • quote:

Orijinalden alıntı: mertsamet

arkadaşlar bu kulaklık girişinin üstünde ufacık bir delik var. bu delik ne işe yarıyor. kitapçığa felan baktım ama bulamadım :D

ikinci mikrofon hocam
  • Ekran koruyucu önerebilecek varmı makul fiyata tabikide :)
    Mat mı Clearmı,Anti Glaremi Ultra Screen mi Ne tercih etmeliyim. Direk erkran koruyuc önerecek varsa alttaki tuşlarıda içine alan bir koruyucu olursa sevinirim.
    Siz neler kullanıyornusnuz?
    Gorilla glass a güvenip kullanmasakmı acep ?
    Epey bi soru oldu galiba :)
  • quote:

Orijinalden alıntı: LAZASLANI

Ekran koruyucu önerebilecek varmı makul fiyata tabikide :)
    Mat mı Clearmı,Anti Glaremi Ultra Screen mi Ne tercih etmeliyim. Direk erkran koruyuc önerecek varsa alttaki tuşlarıda içine alan bir koruyucu olursa sevinirim.

kadıköyde 3 tanesini 10 liraya satıyorlar bence gayet iyi ipod touch'ım için 60 lira verip zagg aldım pek bi numarası yok sonuçta hepsinin işlevi aynı onda dolayı bir jelatin için yığınla para vermeye gerek yok
  • quote:

Orijinalden alıntı: mami_24

quote:

arkadaşlar bu kulaklık girişinin üstünde ufacık bir delik var. bu delik ne işe yarıyor. kitapçığa felan baktım ama bulamadım :D

ikinci mikrofon hocam

benimde aklıma geldide :D ne işe yarıyor :D arkadan gelen gürültüyü kesmek gibi bir görevimi var ?

• quote:

benimde aklıma geldide :D ne işe yarıyor :D arkadan gelen gürültüyü kesmek gibi bir görevimi var ?

Sesi stereo kaydedebilmek için.
  • quote:

Orijinalden alıntı: nohackmove

Arkadaşlar birşey sormak istiyorum. şimdi evo 3d video yu 3d olarak kaydedebiliyor ya peki 3d film leri mkv dosyalarını oynatabiliyormu ve half sbs mkv leri mesela gözlüksüz 3d olarak görüntüleyebiliyor mu?

şimdiye kadar hiç bir mağazada deneme fırsatım olmadı ve bu ay 3d merak sardı.

cevabınız için şimdiden teşekkürler.
  • beyler şimdi farkettimde benim kameranın olduğu çerçeve sarı heryerde kırmızı sebebini bilen varmı..
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: mami_24

quote:

ikinci mikrofon hocam

evet

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi mami_24 -- 7 Ocak 2012; 23:28:05 >

• quote:

Orijinalden alıntı: yirthan

beyler şimdi farkettimde benim kameranın olduğu çerçeve sarı heryerde kırmızı sebebini bilen varmı..

Benimkide öyle :)
  • quote:

Orijinalden alıntı: 161907

quote:

kadıköyde 3 tanesini 10 liraya satıyorlar bence gayet iyi ipod touch'ım için 60 lira verip zagg aldım pek bi numarası yok sonuçta hepsinin işlevi aynı onda dolayı bir jelatin için yığınla para vermeye gerek yok

Haklısınız Mat kulandınızmı acaba daha önceden çok bozuyormu görüntüyü

• quote:

quote:

quote:

mat almayın görüntüyü çok bozar ve renkleri soldurur profilinizden gördüğüm kadarıyla Ankara'dasınız.Orda var mıdır bilmiyorum ama varsa parlak alın.Ancak parlak biraz zor bulunuyor.İstanbul'da olsaydınız tarif ederdim ama Ankara'da nerde bulabiliceğinize dair hiç bir fikrim yok

• quote:

quote:

quote:

quote:

mat almayın görüntüyü çok bozar ve renkleri soldurur profilinizden gördüğüm kadarıyla Ankara'dasınız.Orda var mıdır bilmiyorum ama varsa parlak alın.Ancak parlak biraz zor bulunuyor.İstanbul'da olsaydınız tarif ederdim ama Ankara'da nerde bulabiliceğinize dair hiç bir fikrim yok

Aynen ben ankaradayim ekran filmi aldım fakat görüntü çok bozuk Su an çok farketti

• 
Sayfa: önceki 2425262728
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.