Şimdi Ara

HTC Evo 3D Kullanıcıları Kulübü [ANA KONU] (29. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
772
Cevap
4
Favori
61.888
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 2728293031
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: HuS.TeR

quote:

Orijinalden alıntı: yirthan

Ozaman bu konudan devam edelim diğer konuyada yazalım...

Evet , bu durumdan haberdar olmayan insanlarıda bizler bu konunun mesaj sayısını artırarak haberdar edebiliriz sanıyorum. Madem konu başlatanlar anlaşamadı..

Yalnız bununla kalmayıp , konunun ilk mesajınıda sürekli güncel tutmalıyız , rehber hazırlarım diyor bazı arkadaşlar , bu hazırlansa ve ilk mesajda yer verilse çok güzel olur. Kullanıcıyla irtibata geçilmeli tabi yada aklına başka birşey gelen varsa bilemem.

Rehber hazırlayacak veya ilk mesajı sürekli güncel tutabilecek birinin yeni bir konu açması taraftarıyım.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Yedaself

quote:

quote:

Evet , bu durumdan haberdar olmayan insanlarıda bizler bu konunun mesaj sayısını artırarak haberdar edebiliriz sanıyorum. Madem konu başlatanlar anlaşamadı..

Yalnız bununla kalmayıp , konunun ilk mesajınıda sürekli güncel tutmalıyız , rehber hazırlarım diyor bazı arkadaşlar , bu hazırlansa ve ilk mesajda yer verilse çok güzel olur. Kullanıcıyla irtibata geçilmeli tabi yada aklına başka birşey gelen varsa bilemem.

Rehber hazırlayacak veya ilk mesajı sürekli güncel tutabilecek birinin yeni bir konu açması taraftarıyım.

O da mantıklı ama burada bu kadar paylaşım yapılmışken çok mantıklı gelmedi bana.

Ha eğer rehberi hazırlayacak arkadaş buradaki mesajlardan da derlemeler yapabilecekse neden olmasın çok daha güzel olur :)

• quote:

quote:

quote:

Ben root downgrade s—off ve navigasyon programları ile ilgili bir rehber yazarım başlığı en fazla mesaja sahip arkadaş açsın daha uygun olur. Sensation başlığında öyle yaptık ordaki başlıktaki program vs yi başlık sahibinden rica ederim

• quote:

Orijinalden alıntı: zaferaxu

quote:

quote:

quote:

Ben root downgrade s—off ve navigasyon programları ile ilgili bir rehber yazarım başlığı en fazla mesaja sahip arkadaş açsın daha uygun olur. Sensation başlığında öyle yaptık ordaki başlıktaki program vs yi başlık sahibinden rica ederim

Rekabet olur hem daha verimli olur :)

Benim merak ettiğim Sensation'da kullanılabilen her yazılım EVO 3D'de de kullanılabiliyor mu? Buna Root vs. için gereken programlar veya dosyalarla bilrikte Rom'larda dahil. Bir bilgim yok Android konusunda da :)

• Demek istediğim ilk mesajla ilgilenebilecek, forumda aktif olan birine ihtiyacımız var. Kendisi bir şeyler yapar, bizim yaptıklarımızı alır, iki konudaki önemli paylaşımları derler ve adam akıllı bir konu başlatır. Sensation konularının ilk halini hatırlıyorum. Konu bile yoktu ortada. Herkes kafasına göre ana konu açıyordu. Sitedeki Sensation'ın duyurulduğu haberin altında muhabbet ediyorduk. Sonradan düzeltmişler. Bizimde öyle bir konuya ihtiyacımız var.
  • quote:

Orijinalden alıntı: enerji78

HTC Evo 3D 'de IGO navigasyon kullanan var mı? Tam ekran yapabildiniz mi? Bir türlü tam ekran yapamadım.

valla ben tam ekran kullanıyorum kardesım ama nasıl yaptıgımı hatırlamıyorum byha ugrasmıstım bi :D şimdi yedeği duruyor apk sı bide klasoru var istersen upload ederim...
  • quote:

Orijinalden alıntı: hakankaraaslan

quote:

HTC Evo 3D 'de IGO navigasyon kullanan var mı? Tam ekran yapabildiniz mi? Bir türlü tam ekran yapamadım.

valla ben tam ekran kullanıyorum kardesım ama nasıl yaptıgımı hatırlamıyorum byha ugrasmıstım bi :D şimdi yedeği duruyor apk sı bide klasoru var istersen upload ederim...

valla apk 'sını upload edebilirseniz sevinirim. ekrana uyumlu apk 'yı bulamadım. tüm linkler ölmüş.
  • quote:

quote:

quote:

quote:

Hocam bidiklerinizi bana yollarsanız ben hazırlarım, şu an elimde bazı bilgiler var. Ayrıntılı bir rehber oması lazım. Huawei x5 için yapmıştım bir rehber, bunun için de yaparım

• yeni bir anakonu açılıcak ise ben romların özellikleri ve incelemesini yapabilirim ama sınavım var malum
  • quote:

quote:

Iki konu olması iyi değil tabiki konular birlesirmi bilmiyorum ama bir konuya mesaj yazmazsak en azından alt sıralara düşer ayrıca birimizin sensation clupte olduğu gibi yararlı programları baş sayfaya yazmamiz gerekli...

Bu konuyu başlatan arkadaş Dt.Görkem , diğerini başlatan ise ares74

Dt.Görkem 24 Aralık'ta(16 gün) bu konuda en son yazısını yazdığından beri konuya 300'den fazla mesaj yazılmış ,
    ares74 kendi konusuna en son 19 Aralık'ta(21 gün) yazdığından beri konudaki mesaj sayısı 180 kadar artmış.

Bu da hangi konunun geleceğinin daha parlak olacağını gösteriyor.
    E durum böyleyse daha fazla zaman kaybetmenin gereği varmıdır?

Haklısın iki konu olmamalı. Çok emim değilim ama DH yönetimi belki birleştirebilir. İlk konuyu başlatan benim, daha sonra burası açıldı. "Cep telefonu ve aksesuaları"nın altında açmamın nedeni orada "HTC" alt kategorisi olmasıydı. Burada Android cihazların altında bulmak zor olabiliyor.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ares74 -- 10 Ocak 2012; 9:13:45 >

• quote:

Orijinalden alıntı: ramone01

quote:

Orijinalden alıntı: atilim77

ya arkadaslar benim bi sorum var. ben birini ararken yada biri beni aradıgında hemen hoparlör acılıyo illa kapatmam gerekiyo bunu nasıl kaldırabilirim? direk sesi dışarı veriyo baktım ama bulamadım biturlu

bunun ayarı var. telefonu ekranı hafifçe alta gelecek şekilde tutarsan sesi direk dışarı dik veya kamera alta gelecek şekilde tutarsan içeri veriyor. ses ayarlarında olması lazım

Hiç alakası yok önceki mesajları okursanız anlarsınız. Navigasyon programlarından birinin ayarı ile ilgili bir durum bu.
  • Snapdragon GameCommand yayınlandı ama benim cihazımı desteklemediğini söylüyor market

ekleme: Şu an sadece Amerika'ya açık uygulama.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Yedaself -- 10 Ocak 2012; 10:37:43 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: yahoomahoo

quote:

Orijinalden alıntı: ramone01

quote:

Orijinalden alıntı: atilim77

ya arkadaslar benim bi sorum var. ben birini ararken yada biri beni aradıgında hemen hoparlör acılıyo illa kapatmam gerekiyo bunu nasıl kaldırabilirim? direk sesi dışarı veriyo baktım ama bulamadım biturlu

bunun ayarı var. telefonu ekranı hafifçe alta gelecek şekilde tutarsan sesi direk dışarı dik veya kamera alta gelecek şekilde tutarsan içeri veriyor. ses ayarlarında olması lazım

Hiç alakası yok önceki mesajları okursanız anlarsınız. Navigasyon programlarından birinin ayarı ile ilgili bir durum bu.

doğrudur da navigasyonla ne alakası varki bu durumun onu anlamadım. ben ayarları karştırırken rastladım ve denedim kafamı hafif eğince ses hoparlörden geliyordu ondan dedim.

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: hakankaraaslan

quote:

valla apk 'sını upload edebilirseniz sevinirim. ekrana uyumlu apk 'yı bulamadım. tüm linkler ölmüş.

Sensation başlığı ilk sayfada bulabilirsin.
    Sensation için romlar hariç tüm uygulamalar Evo3D ye uyumludur.

• Root olmak ve recovery kurmakla ilgili tüm bilgileri topladım. Yarın cihaz elime ulaşırsa bir kaç gün içinde deneyip rehber hazırlarım
  • Arkadaslar bende telefonu 2hafta önce aldım fakat hala pes 2011-2012 bulamadım indirdiklerimi açmıyo elinde olan varsa ö.m yoluyla link atarsanız sevinirim...
  • Şu anda en iyi rom hangisi size göre?
  • quote:

Orijinalden alıntı: Kabuska

Root olmak ve recovery kurmakla ilgili tüm bilgileri topladım. Yarın cihaz elime ulaşırsa bir kaç gün içinde deneyip rehber hazırlarım

Bu cihazda durum biraz daha farklı.Son çıkan cihazlarda önce downgrade olmak lazım.
    Sensation başlığının sahibinden cevap bekliyorum.
    Sağlam bir rehberimiz olacak
  • quote:

quote:

Root olmak ve recovery kurmakla ilgili tüm bilgileri topladım. Yarın cihaz elime ulaşırsa bir kaç gün içinde deneyip rehber hazırlarım

Bu cihazda durum biraz daha farklı.Son çıkan cihazlarda önce downgrade olmak lazım.

Son çıkan cihazlar hangi sürümü kulllanıyor ve downgrade edilmesi gereken sürüm hangisi?
  • quote:

quote:

quote:

Son çıkan cihazlar hangi sürümü kulllanıyor ve downgrade edilmesi gereken sürüm hangisi?

0011,0012.0018 Hboot versiyonları downgrade istiyorlar.

• 
Sayfa: önceki 2728293031
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.