Root olmak ve recovery kurmakla ilgili tüm bilgileri topladım. Yarın cihaz elime ulaşırsa bir kaç gün içinde deneyip rehber hazırlarım
Bu cihazda durum biraz daha farklı.Son çıkan cihazlarda önce downgrade olmak lazım. Sensation başlığının sahibinden cevap bekliyorum. Sağlam bir rehberimiz olacak
Son çıkan cihazlar hangi sürümü kulllanıyor ve downgrade edilmesi gereken sürüm hangisi?
Nasıl yapıldığına dair bir link veir misiniz rica etsem? İhtiyacım olaibli
Dostlar beni de yazın ben de bugün itibariyle aldım telefonumu =)
Arkadaşlar birşey sormak istiyorum. şimdi evo 3d video yu 3d olarak kaydedebiliyor ya peki 3d film leri mkv dosyalarını oynatabiliyormu ve half sbs mkv leri mesela gözlüksüz 3d olarak görüntüleyebiliyor mu?
şimdiye kadar hiç bir mağazada deneme fırsatım olmadı ve bu ay 3d merak sardı.
cevabınız için şimdiden teşekkürler.
quote:
Orijinalden alıntı: nohackmove
Arkadaşlar birşey sormak istiyorum. şimdi evo 3d video yu 3d olarak kaydedebiliyor ya peki 3d film leri mkv dosyalarını oynatabiliyormu ve half sbs mkv leri mesela gözlüksüz 3d olarak görüntüleyebiliyor mu?
.mkv falan denemedim ama youtube vb. yerlerden 3D videoları gayet rahat seyrediyoruz.
.mkv falan denemedim ama youtube vb. yerlerden 3D videoları gayet rahat seyrediyoruz.
mkv denedim çalıştırıyor. ama 1080 p de kasıyor cihaz
Arkadaşlar hep aynı şeyler konuşulmuş genelde şarj süresi falan bence artık oyun program telefonu gelişirebileceğimiz şeylerden bahsetsek daha iyi olur diye düşünüyorum mesela bu telefonda önereceğiniz bir navigasyon programı varmıdır?
Navigasyon olarak igo tam ekran , olarak var ama kurulumu biraz zahmetli ...
Ben pro amp muzik calari kurdum trial bunu normale nasil cevirecegiz bilen varmi
Dün akşam telefona sim kartı koyarak başladım maceraya çok güzel beklentilerimi karşıladı gittikçe daha çok keyif alıyorum telefondan
quote:
Orijinalden alıntı: yirthan
Ben pro amp muzik calari kurdum trial bunu normale nasil cevirecegiz bilen varmi
Hocam Snappz Market kulanarak tam sürüm indirebilirsin. Ücretli olduğu için burda paylaşım yapmayalım. Google da Snappz apk diye tarattırırsan bulursun. En iyisi Applanet ama düzgün çalışmıyor.
Telefon şimdi elime ulaştı İlk deneyimlerim gayet iyi. Ancak aşırı derecede sistem uygulaması var telefonda. Root olmama gerekiyor
quote:
Orijinalden alıntı: Kabuska
Telefon şimdi elime ulaştı İlk deneyimlerim gayet iyi. Ancak aşırı derecede sistem uygulaması var telefonda. Root olmama gerekiyor
aynen hocam 804 mb lık ram in neredeyse 200-250 si filan bize kalıyor
quote:
Orijinalden alıntı: mami_24
quote:
Recoverymod kurarken ya da root olurken versiyondan kaynaklanan sıkıntı olur mu?
quote:
Orijinalden alıntı: yirthan
Navigasyon olarak igo tam ekran , olarak var ama kurulumu biraz zahmetli ...
merhaba bu navigasyondan anlamam ama bu igonun google mapsten ne farkı var sağa dön soldan devam et bunları seslimi söylüyo neden igo biraz açıklarmısınız teşekkürler..
quote:
quote:
quote:
Recoverymod kurarken ya da root olurken versiyondan kaynaklanan sıkıntı olur mu?
hocam o işlere hiç bulaşmadım bulaşmayacağımda ama versiyonunuz öenmli ona göre işlem yapıyosunuz herhalde roort filan bu işlerde yeniyseniz bayağı bi araştrmanızı öneririm hemen yapmaya çalışmayın acele işe şeytan karışırmış
quote:
Orijinalden alıntı: burakcardak
Arkadaşlar hep aynı şeyler konuşulmuş genelde şarj süresi falan bence artık oyun program telefonu gelişirebileceğimiz şeylerden bahsetsek daha iyi olur diye düşünüyorum mesela bu telefonda önereceğiniz bir navigasyon programı varmıdır?
bence en iyisi igo çümki bütün forumlarda en öne çıkan program o ama henüz ne işe yaradığını bile bilmiyorum google mapsten farkı ne
quote:
quote:
quote:
quote:
hocam o işlere hiç bulaşmadım bulaşmayacağımda ama versiyonunuz öenmli ona göre işlem yapıyosunuz herhalde roort filan bu işlerde yeniyseniz bayağı bi araştrmanızı öneririm hemen yapmaya çalışmayın acele işe şeytan karışırmış
Bu işleri biliyorum ama HTC'de denemedim hiç
quote:
Orijinalden alıntı: ramone01
quote:
Orijinalden alıntı: yahoomahoo
quote:
Orijinalden alıntı: ramone01
quote:
Orijinalden alıntı: atilim77
ya arkadaslar benim bi sorum var. ben birini ararken yada biri beni aradıgında hemen hoparlör acılıyo illa kapatmam gerekiyo bunu nasıl kaldırabilirim? direk sesi dışarı veriyo baktım ama bulamadım biturlu
bunun ayarı var. telefonu ekranı hafifçe alta gelecek şekilde tutarsan sesi direk dışarı dik veya kamera alta gelecek şekilde tutarsan içeri veriyor. ses ayarlarında olması lazım
Hiç alakası yok önceki mesajları okursanız anlarsınız. Navigasyon programlarından birinin ayarı ile ilgili bir durum bu.
doğrudur da navigasyonla ne alakası varki bu durumun onu anlamadım. ben ayarları karştırırken rastladım ve denedim kafamı hafif eğince ses hoparlörden geliyordu ondan dedim.
zaten sorunu ben yazıp yine kendim çözüp daha önce burayada yazdım üstat.Navigasyondan geri tuşuyla değil direk kendi menusunden çıkış yapıcaksınız.
ben igoyu tam ekran kurdum hiçte zahmetli değil yaw cok kolaydı şimdi işteyim evde dosyalar duruyosa upload yapıp burda anlatırım sadece 2dosyayı telin hafıza kartına atıp kurdum sorunsuz çalıştı.ancak gel gelelimki bence evo nun kendi navigasyonundan bi farkını göremedim.varsa biri anlatsın üstelik bence google un adres bulması daha iyi ve kullanışlı.