Şimdi Ara

[HTC EVO 3D] [ROM] ilbeyk3Drom [MIUI] (4. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
67
Cevap
1
Favori
5.482
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
Giriş

Orijinalden alıntı: hsnxero

4ext de kurarken hata veriyo kurmuyo telefon s off degil

CWM ile yüklemeyi dene.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • yükledim usta da şimdi başka bi sorunla karsılaştım tamamen turkce olmadıgı için dil paketi kuruyorum ama bu seferde mıuı hata verdi durdur diyo ve bunu ben tamam dedigimde surekli diyo kafayı yemek üzereyim
  • hsnxero H kullanıcısına yanıt
    türkçe dil dosyasını herhangi bulduğun bi tane mi yükledin? çünkü sürüme uygun olan dil dosyasını indirmelisin.
  • arkadaşlar cok teşekkur ederim dil sorununu da çözdüm 4ext den rom u silip önce dil paketi ardından da rom u tekrar kurdum böylelikte tamamen türkce oldu rom cok güzel emegine saglık kardeşimde şimdi ben telefonun performansı hakkında bi gelişme fark edemedim 2. işlemci filan calısıyormu yada ben mi fark edemiyorum anlamıs degilim birde son olarak önerebileceginiz program varmı :) şimdiden teşekkurler
  • hsnxero H kullanıcısına yanıt
    kernel tuner programını kurarak, 2. işlemcinin çalışıp çalışmadığına bakabilirsin.

GOOGLE PLAY LİNKİ
  • eline koluna saglık senide ugraştırdım kardeşim telefonum s-on konumunda bi onu beceremedım :) telefon tabikide htc evo 3d gsm hboot 1.53.007 sen yapabildin mi acaba s-off
  • evet hocam ben yaptım. kablo dokundurma işlemi yapacaksın. bu işlem sırasında sd kartın zarar görebilir. o yüzden işlem sırasında varsa daha düşük boyutlu kart kullan.
  • 
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.