Şimdi Ara

[HTC EVO 3D] [ROM] ilbeyk3Drom [MIUI]

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
67
Cevap
1
Favori
5.482
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • (ilbeyk benim eski kullanıcı adım şifresini unuttuğum için Cr33py' i kullanıyorum :D

[size=10]
    ilbeyk3Drom

İlk Türk Yapımı Evo 3D Rom' u

ilbeyk3drom.hpage.com

Şu anki versiyon: 1.0.0.0.3 (Coronella)

+: Neden MIUI ?-: Diğer romlara göre çok daha stabil ve kişiselleştirilebilir

+: Peki neden ilbeyk3DRom
    -: Normal EVO 3D MIUI Rom' u dışında Gapps kendiliğinden geliyor, performans ve çok fazla bugfix var en önemlisi Türk yapımı

+: Normal MIUI' de Türkçe çeviri yok bunda var mı?
    -: Yok ama üzerinde çalışıyorum hedefim v1.3 de Türkçe desteği olması

+: Peki MIUI' nin hangi versiyonu kullanılıyor
    -: MIUI v4 yani en son çıkanı (İçiniz rahat olsun)

+: Size nasıl danışabilirim?
    -: Forumdan mesaj atabilir ya da mail adresimden danışabilirsiniz.. (Her zaman sorularınızı yanıtlayamam zaman problemi yaşıyorum)

İndirme link' i: [İNDİR]

Kurulum:
    Romu bilgisayarınıza indirin ve telefonunuzun SD kartına atın
    Telefonunuzu recovery mod da açın [Açma kapama düğmesine basılı tutun ve recovery yi seçin]
    Telefonunuza full wipe (data/factory reset ve cache + dalvik) yapın
    "Install From SD Card" ı seçip oradan da "Choose Zip From SD Card' ı seçin.
    Romu bulun ve seçin
    Bittikten sonra telefonunuzu kapatıp açın (Ana menüden Reboot)
    Güle güle kullanın

Ekran Görüntüleri:

[HTC EVO 3D] [ROM] ilbeyk3Drom [MIUI]  [HTC EVO 3D] [ROM] ilbeyk3Drom [MIUI]  [HTC EVO 3D] [ROM] ilbeyk3Drom [MIUI]  [HTC EVO 3D] [ROM] ilbeyk3Drom [MIUI]

[CHANGELOG]
    1.0.0.1 = MIUI' nin normal Beats destekli equalizer gelişirildi ve BootAnimation değiştirildi - 19/02/13
    1.0.0.2 = HDMI geliştirildi performans da ufak değişiklikler, BootAnimation aktifleştirildi ayrıca 4ext.apk eklendi - 20/02/13 [yayımlanmayacak çünkü çok küçük bir update]
    1.0.0.3 = Biraz görünümde değişiklik ve yine performans ayrıca yeni uygulamalar ve minik bir sürpriz ;) - 23/02/13
    1.0.0.4 = 4ext silindi ve normal olarak performans = [yakında]

UYARI
    Cihazınıza Gelecek Zararlardan Kesinlikle Sorumlu Değilim

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Cr33py -- 23 Şubat 2013; 16:00:18 >

• hadi hayirli olsun

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • tebrikler hadi bakalım hayırlısı
  • düşündüğümden kısa sürede bitirdim upload a başladım :)
  • s off gerekli mi
  • emegine saglık kardeş Yerli malı yurdun malı herkes onu sevip kullanmalı takipdeyim iyi bir şeyler çıkarumarım :) en kısa zamnda deniyecegim
  • Emegine saglik hocam.

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • S-off gerekli mi ve hdmi çalışıyor mu ?

• quote:

Orijinalden alıntı: qua1912

S-off gerekli mi ve hdmi çalışıyor mu ?

s-off gerekli değil hdmı sorunsuz çalışıyor ve hdmı da çok fazla fix yaptım :D
  • bootloop olan kardişler romun içindeki boot.img dosyasını root ederken kullandığı dosyanın içine atsın ve telefonu fastboot da çalıştırsın sonra cmd yi açıp oraya fastboot flash boot boot.img yazsın ve telefonu reboot etsin :D bende bir sorun olmadı ama arkadaşın evo 3d sinde oldu bu sorun şimdi sorunsuz kullanıyor bir de recovery olarak 4ext öneririm eğer 4ext de bu sorunu yaşadıysanız telefona yukarda anlattıklarımı yaptıktan sonra 4ext updater ' ıhttp://www.4ext.net/get.php?apk buradan indirsin onu açsın ve son çıkan stable [mavi renkli yüklü ise yeşil (yeşil olmasına rağmen devam edin) olan] versiyonu kursun ve işlem tamam
  • Bir de rom için başlangıç animasyınu ve logo yapacak arkadaş aranıyor
  • Kardeş rom çok iyi olmuş beğendim hele birde miui lock screenleri harika . takılma kasma yok ve her şey çalışıyor..

ekleme ben recoverye olarak TWRP 2.4 kullanıyorum sorun yok ve s-off oldugum için boot yazdırma derdimde yok şak açıldı

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi FuXiN -- 20 Şubat 2013; 21:25:34 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Cr33py

quote:

Orijinalden alıntı: qua1912

S-off gerekli mi ve hdmi çalışıyor mu ?

s-off gerekli değil hdmı sorunsuz çalışıyor ve hdmı da çok fazla fix yaptım :D

Tesekkurler en kısa zamanda deneyeceğim.

• quote:

Orijinalden alıntı: FuXiN

Kardeş rom çok iyi olmuş beğendim hele birde miui lock screenleri harika . takılma kasma yok ve her şey çalışıyor..

ekleme ben recoverye olarak TWRP 2.4 kullanıyorum sorun yok ve s-off oldugum için boot yazdırma derdimde yok şak açıldı

Bence de eklemiim herkes 4ext kullanmiyor :)

• Ha bu arada soran olcak bu hafta cikcak olan upgtade icin wipe a gerek yok direk flashlayin romu ancak ilk defa flashlayacaklar wipe atsin

• quote:

emegine saglık kardeş Yerli malı yurdun malı herkes onu sevip kullanmalı takipdeyim iyi bir şeyler çıkarumarım :) en kısa zamnda deniyecegim

Sloganini kullanabilir miyim kardesim

• Sorun yok kardesim :D bende bir ön izleme eklemek istiyorum

Yeni guncelleme ne zaman gelecek ve neler getirecek. Bilgi vermen mümkündür?

• quote:

Sorun yok kardesim :D bende bir ön izleme eklemek istiyorum

Yeni guncelleme ne zaman gelecek ve neler getirecek. Bilgi vermen mümkündür?

SS güzelmiş gardiş
    yarın gelicek yeni verşiyon :D

• Bekliyorum kardes. Joni burada pek tutmadi ama xdada acsaydin bays tutulurdu konu. Adam Gobi miui Rom yoktu cunku. jb li bir miui Rom planin varmi ? diger konuda miui 4 de ne farkliliklar var

• quote:

Bekliyorum kardes. Joni burada pek tutmadi ama xdada acsaydin bays tutulurdu konu. Adam Gobi miui Rom yoktu cunku. jb li bir miui Rom planin varmi ? diger konuda miui 4 de ne farkliliklar var

JB li miui yapamam (hiçbir şekilde 3d desteği yok ) ancak sense 4 lü bir rom yapmaya çalışıyorum
    MIUI 4 çok daha stabil ve kişiseşşetirilebilir
    MIUI romu var ama hiç stabil değil ve çok bug lı
    XDA Developers dan dosyaları alırım (izin ile) ama orada konu açmak istemem bir tane türk rom vardı onu anında kaldırdılar :(
  • 
Sayfa: 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.