Şimdi Ara

HTC EVO 3D Satıp Iphone 4 8 GB alacağım Sizce mantıklımı? (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
27
Cevap
0
Favori
1.461
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • htc evo 3d zaten 1200liraya satamıyacaksın bence 650liraya ipod touch 5g yurt dışı girişli al 4sle eş değerde bir cihaz oyunlarını oynarsın .
  • 1200 lirayı iPhone 4 gibi bir cihaza vermek? Yazıktır, günahtır.

parsons'un fikri bence harika. iPod Touch al, 4S ile aynı işte alet. Hem bi' yere gittiğinde masaya koyduğunda kimse anlamaz iPod olduğunu, rahat edersin. Yanına da al 3310 falan, keyfine bak.
  • ipod 5 oldugunu anlar yav iphone 5den bile ince cihaz:D
  • 16 GB 4S almaya bak

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yorumlariniz icin tesekkurler
    4 8 gb aliyorum

• evo 3d dursa ve ipod 5g alsaydın keske, hayırlısı
  • Cidden 1200 liraya iPhone 4 8GB yazıktır. 1300 -1350 liralara 2 haftalık 4S'ler var. Ya da o fiyata 2 yıllık kayıt yaptırıp sıfır yurtdışı 4S e sahip olma şansınız var iken. 5MP - 8MP , sürüm güncellemelerinden tam olarak faydalanma, performansta artış, ki 16GB olacak 100 lira farkedecek aşağı yukarı. Ben 16GB aldığıma bile keşke diyorum 32 Alsaydım diye. Bir tane Most Wanted, Fifa ya da Nova gibi kaliteli oyun kursanız 1-2 GB alan tutacak. Ki bi facebook uygulaması bile 120mb gibi bir şey. İşinize yarayacak ya da hoşunuza gidecek böyle 20 program atsanız 2-2,5 GB yer gidecek. 20 Tane programdan bahsediyorum. Ki kullandıkça hoşunuza giden o kadar güzel uygulamalar var ki cidden üzülebilirsiniz hafızadan dolayı. Oyunlarla veya uygulamalarla fazla ilgilenmem diyorsanız o zaman yetecektir hocam. Naçizane görüşlerimi biraz uzun yazdım. Alacağınız cihaz için şimdiden hayırlı olsun diyelim hocam. Güle güle kullanın

• 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.