Şimdi Ara

HTC EVO 3D SORULARIM ÇOK ACİLL!!!

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
10
Cevap
0
Favori
781
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • arkadaşalr ben bu salı htc evo 3D alıcamdaaklıam takılan bazı sorular var bide gidipte aldıktan sonra sorun yaşamayalım (:

1.htc evo 3d android 4.0 güncellemesi oldumu ne zaman oldu ?
    2.android 4.0 güncelmesi olduysa evo 3 için sınırlı gün varmı mesela atıyorum 13.gün güncelme çıktıysa 14.gün güncelleme zamanı biticekmi eğer alıpta güncellme zamanı
    biticekmi yani sınırlımı zaman ??? ):
    3.işallah alıcam lütfen htc evo'ya son 2 soru :D

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Badass34 -- 13 Temmuz 2012; 0:33:50 >

• quote:

Orijinalden alıntı: Badass34

arkadaşalr ben bu salı htc evo 3D alıcamdaaklıam takılan bazı sorular var bide gidipte aldıktan sonra sorun yaşamayalım (:

1.htc evo 3d android 4.0 güncellemesi oldumu ne zaman oldu ?
    2.android 4.0 güncelmesi olduysa evo 3 için sınırlı gün varmı mesela atıyorum 13.gün güncelme çıktıysa 14.gün güncelleme zamanı biticekmi eğer alıpta güncellme zamanı
    biticekmi yani sınırlımı zaman ??? ):
    3.işallah alıcam lütfen htc evo'ya son 2 soru :D

1.Temmuz başında ics 4.0.3 + sense 3.6 guncellemesi çıktı.
    2.Muhtemelen cihaz satıldığı sürece güncelleme ota üzerinden yapılabilir ancak güncelleme dosyasını bilgisayarına indirip guncellemeyi istediğin zaman yapabilirsin.(bunu facebook htc sayfasından dogrulatirsan iyi olur.)
    3.hayırlı olsun.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• bide bişey sorucam htc evo 3d kaç gb ta kadar yükseltiliyor micro sd oluyormu ?
  • quote:

bide bişey sorucam htc evo 3d kaç gb ta kadar yükseltiliyor micro sd oluyormu ?

32gb
  • hazır acil konu açılmışken ben de birkaç soru sorayım :D bu telefonda çektiğimiz 3d videolar half sbs mi yani iki görüntü yan yana olarak mi açılacak herhangi bir yere attığınızda? 3d tv ye de aktarıp izleyebilir miyiz?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-FA3FC8585 -- 14 Temmuz 2012; 2:35:41 >
  • bende bir soru soryim bale :D android 2.3 teyken resim vb varsa android 4 'e geçiş yaparsam hepsi silinecekmi gidicekmi ?
  • Merhaba Arkadaslar ics guncellemesı hayırlı olsun hepimize fakat ben kendı telefonumda bu ıcs guncellemesını gerceklestıremıyorum konu hakkında bılgısı olanlar benı aydınlatırlarsa sevınırım oncelıkle telefonum rootlu ve son konumdaydı ve ıcs guncellemsını guncellemleri kontrol ederken aldım fakat kurulum sırasında sıstem yenıden baslarken icinde unlem ısaretı olan bır ucgen ve yanında mavı androıdresmı olan bır logo cıkıyor guncellem duruyordu oncelıkle cıhazı fabrıka ayarlarına dondurdum bunu yaparkende tum sd kart ıcerıgını sıldım temız olsun dıye tekrardan guncellemlerden isc ı ındırıp kurmya kalktım sonuc yıne aynı bu sefer unlocked olan cıhazımı locked yaptım tekrar guncellmelerden ıcs yı ındırıp kurmnayı denedım bu seferde bootloader sayfasında securıty warnıng mesajı aldım bır kac forumda bu hatanın cıhaz s-on oldugundan kaynaklandıgı yazıyordu bende cıhazı s-off yapmak ıcın once hbootunu dusurdum 1.490018 den 1.490007 yaptım sonra s-off ıslemını yaptım ve clock work receveryı yı yukledım bu ıslemın ardından sıhaz soffoldu ama hboot 1.4911007 oldu tekaradan guncellemelerden ıcs yı ındırımdım bu kez ılk seferkı gıbı ıcınde unlem ısaretı olan mavı androıd logolu ucgen geldı ve yıne guncelleme olmadı bende bu nun uzerınne dalvık cachı temızleyıp fıx permıssıon yaptım kurulumu clockwaork ceoveryden yapayım dedım ama bu seferde guncellemeden aborted dıye bır hata verekrek guncelmeyı kestı bunun uzerıne guncelleme dosyasının adını PG86IMG.zip yaptım bootloaderda actım telefonu fakat guncellemenın 2cı adımıolan parsıng sırasında ıslem yarıda kesıldı ve bootloadersayfasına gerı dondu ve suanda artık 2.3.4 surumunun 3d oyun guncellmelerını dahı kuramıyorum hep o acaıp ucegn ıcındekı unlem gelıyor okudugum kadarıyla tum forumlarda yazılan herseyı yaptım fakat sorun hep aynı guncelleme olmuyor bu sorunun cozumunu bılen bırılerı varmı bana yardımcı olabılırsenız cok sevınırım

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • quote:

bende bir soru soryim bale :D android 2.3 teyken resim vb varsa android 4 'e geçiş yaparsam hepsi silinecekmi gidicekmi ?

Gitmiyor programlara kadar herşey geri yükleniyor.

• ics ye geçip napacaksınız. ben geçtim pişman oldum. çünkü telefon belirgin bi şekilde ağırlaştı. ayrıca benim için en önemli olan 3 boyutlu video çekimi. ics den sonra video kalitesi inaılmaz düştü. önceki sürümde hem 3d hem 2d süperdi ama artık 3d videolarım akıcı değil titreyerek oynuyor. yani anlatması zor görmeniz lazım. görüntü akıcı değil kare kare ama hızlı bi şekilde bende bunu titreme olarak görüyorum. 2d yine aynı süper. ona diyecek bşe yok.ama bu telefonu 3 boyut için almıştım. boşuna dememişler sakınan göze çöp batar. hiçbirşey değilde 3d dandikleşiti. video çekesim bile gelmiyor.. işin ilginç yani ics ye geçmeden önceki çekmiş olduğum videolarımıda titreterek oynatıyor. beklicez artık belki düzelir. Lg nin 3d telefonun gördüm. derinliği mütişti. adamlar telefon yapmış. htc den daha iyi olduğunu söyleyebilirim. ama az bi farkla. asla pişman değilim htc aldığıma. çnkü menüsü en güzel telefon. diğer telefonların menüdeki simgeleri büyük kaba duruyor. htc ninki daha kibar.

• quote:

Orijinalden alıntı: demodeb

ics ye geçip napacaksınız. ben geçtim pişman oldum. çünkü telefon belirgin bi şekilde ağırlaştı. ayrıca benim için en önemli olan 3 boyutlu video çekimi. ics den sonra video kalitesi inaılmaz düştü. önceki sürümde hem 3d hem 2d süperdi ama artık 3d videolarım akıcı değil titreyerek oynuyor. yani anlatması zor görmeniz lazım. görüntü akıcı değil kare kare ama hızlı bi şekilde bende bunu titreme olarak görüyorum. 2d yine aynı süper. ona diyecek bşe yok.ama bu telefonu 3 boyut için almıştım. boşuna dememişler sakınan göze çöp batar. hiçbirşey değilde 3d dandikleşiti. video çekesim bile gelmiyor.. işin ilginç yani ics ye geçmeden önceki çekmiş olduğum videolarımıda titreterek oynatıyor. beklicez artık belki düzelir. Lg nin 3d telefonun gördüm. derinliği mütişti. adamlar telefon yapmış. htc den daha iyi olduğunu söyleyebilirim. ama az bi farkla. asla pişman değilim htc aldığıma. çnkü menüsü en güzel telefon. diğer telefonların menüdeki simgeleri büyük kaba duruyor. htc ninki daha kibar.

Android 4 e geçtikten sonra telefonu fabrika ayarlarına döndürünce düzelir diyorlar (sadece 3d değil diğer sorunların büyük kısmıda) ama ben tam bilmiyorum.
    Buyrun ana konu burda:

http://forum.donanimhaber.com/m_56716676/mpage_1/key_/tm.htm

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-FA3FC8585 -- 18 Temmuz 2012; 18:27:32 >

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.