Şimdi Ara

HTC EXPLORER ALL-IN-ONE TOOLKIT HERŞEY BİR ARADA.

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
2
Cevap
0
Favori
3.239
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

Çeviri from xda developers. for org here.

Nasıl Kullanılır? Bu program sadece Windows PCler içindir. Linux ve Mac için yapılması düşünülmüyor. Üzgünüm.

1. Programı indirin ve sakın klasör isimlerini değiştimeyin.

2. Winrar programına sahip değilseniz 32 bit buradan, 64 bit buradan indirin. İndirdikten sonra yükleyin.

3. Program dosyasını (All-in-one Toolkit) herhangi bir yere çıkartın.

4. Programı çalıştırın.

Hatalar: Programı çıkartmış olduğunuz klasör dizinlerinin tamamı tek kelimler halinde olmalı. Yani:

C:\Users\John\Dropbox\Phones\Amaze_All-In-One_Kit_V2.4 veya C:\Users\John_Smith\Dropbox\Phones\Amaze_All-In-One_Kit_V2.4 Doğru Kullanım

C:\Users\John Smith\Dropbox\Phones\Amaze_All-In-One_Kit_V2.4 Yanlış Kullanım!

Eğer böyle bir probleminiz varsa program çalışmaz. Sorunu çözmek için program klasörünü doğrudan C:\ ye atın.

C:\Amaze_All-In-One_Kit_V2.4 gibi.

HTC EXPLORER ALL-IN-ONE TOOLKIT HERŞEY BİR ARADA.

Nasıl kullanılır?

- To root the phone Follow in order yazısının altındakileri uygulayın. Altında Go ya basacaksınız. (Telefonu kapalıyken Güç tuşu+Ses kısma tuşu ile açacaksın. Power tuşuyla Fastboot u seçeceksin. Bu durumdayken tel bilgisayara bağlı olacak.)

Next, flash recovery kısmının altında TWRP 2220 seçip flash recovery e basın.

Telefon kilidi açılmış olacak. Daha sonra istediğiniz romu yükleyebilirsiniz.

Gelecekte Programa eklenecek özellikler:

-Kernel.
    -Daha fazla Recovery.
    - Daha fazla Talep.*

Sık Sorulan Sorular:

-Neden bu programı kullanalım?
    -Çünkü işimizi kolaylaştırıyor.

-Diğer cihazlarda çalışır mı?
    -Çeşitli fastboot kodlamalarıyla, HTC Dev unlock ve HTC driverlarla olabilir. Ancak program şu haliyle cihaza özgü hazırlandı.

-İleride başka cihazları destekleyecek mi?
    -Talep gerçekten olursa, neden olmasın? Ben sadece kimsenin kullanmayacağı bir şeyi yapmak istemiyorum.

- Muhteşem! Peki maddi destek sağlayabilir miyim?
    -Tabii ki! Eğer maddi destek sağlamak istiyorsan BURAYA tıklayarak bunu yapabilirsin.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ocana -- 4 Nisan 2013; 16:29:53 >

• merhaba ben yardım isteyecektim
    bende htc m8y var tool kit uygulamaya çalışırken
    commands
    bölümünden relock bootloader + go dedim
    daha sonra unlock yapmak istiyorum hata alıyorum sürekli relock yazıyor nasıl çözebilirim yardımcı olun lütfen
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.