Bildirim
HTC Explorer: kendi kendine internete giriyor .YARDIM
Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
Giriş
-
senkronizasyonlar çalışıyordur, doğal birşey. hiç yemesin istiyorsan bildirim çubuğunu aşağı çek ve sağ taraftan mobil şebekeyi kapat. -
anladım başka bir yolu yok yani hertürlü yiyecek :( -
quote:
Orijinalden alıntı: ForExtreme
anladım başka bir yolu yok yani hertürlü yiyecek :(
mobil şebekeyi kapatırsan yemez işte arkadaşım.
uygulamaların senkronizasyonunu kapatmak içinde ayarlar>hesaplar ve senkronizasyon yolunu takip et
hep açık mobil şebeke tikini de kaldırabilirsin mobil şebekelerden ama whatsapp falan çalışmaz o zaman. e çalışınca da doğal olarak paketten yiyor.
şu aldığınız telefonları bir kurcalayın ayarlarını karıştırın, neyi nasıl çalışıyor bir araştırın öğrenin yahu. yarın bir gün en ufak basit sorununda konu mu açaacaksın.
bütün ayarlara gir kendine göre ayarla herşeyi
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Team McLaren -- 20 Mayıs 2012; 14:13:01 > -
çok saolsın hallettim herşeyi biraz kurcalayınca süper özelliklerinden faydalanıyorum eywallah herşey için :)
Sayfa:
1
Benzer içerikler
- düz viril ne demek
- telefonun ilk açılış tarihini öğrenme
- ön kamera açılmıyor
- wifi kaydedildi sorunu
- dokunmatik ekran kendi kendine basıyor ve çözümü
- huawei mate 60 pro fiyat
- s24 ultra hangi renk alınmalı
- 7 yıl güncelleme alacak telefonlar
- huawei mate 60 pro plus fiyat
- snapdragon 778g
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X