Şimdi Ara

HTC Garanti

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
6
Cevap
0
Favori
770
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Şimdi telefon almayı düşünüyorum da hızlı cevap için konu açmak zorunda kaldım.
    Arkadaşlar HTC'nin resmi Türkiye distribütörü kim? Alacağım ürün Brightstar garantili diyor resmi garanti bu değil mi bir sorun çıkmaz yani, yoksa başka bir garanti servisi var mı?
    Epey cahilce bir soru oldu büyük ihtimalle ama kusura bakmayın.

• Artık Kvk ve genpa tekel değil. Bir çok garantör firma var. Bildiğim kadari ile 20 adet teknik servis yeri gösteren firmalar bu şekilde telefon satabiliyor ve garanti verebiliyor. Brightstarda bu şekilde. Yetkili servis.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi BLooDSLinCe -- 22 Ekim 2014; 1:43:57 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: BLooDSLinCe

Artık Kck ve genpa tekel değil. Bir çok garantör firma var. Bildiğim kadari ile 20 adet teknik servis yeri gösteren firmalar bu şekilde telefon satabiliyor ve garanti verebiliyor. Brightstarda bu şekilde. Yetkili servis.

Teşekkür ederim cevabınız için, peki sizce Brightstar işini iyi yapıyor mu yoksa bir sorun yaşar mıyız?
  • Şimdi şöyle düşün , eğer telefonu sen bozarsan yani kullanıcı hatası ise ve buna rağmen iyilik beklersen bu hata olur. Telefonun kendi dogalinda bozulması dahilinde sıkıntı yasamazsin. Her firma işine geldiği kadar iyidir. Ben su güne kadar kvk ve genpali bir telefon almadım. Ve bilerek almadım. Cunki işleri is yapmak değil. Oyalamak. İyi niyetli olduğunuz sürece mağdur olacağınızı hiç sanmıyorum

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Brightstar mobiltel genpa ve kvk bunlar haricinde hiç bir firma garantili cihaz alma kardeşim...kargo işi yapıyor milletin neler çektiğini biliyorum ..ayrıca 20 servis ağı olsa iyi devlet 7 servis ağı gösterene veriyor ithalat iznini...başıma geldi eski telefondan antepte a... elk diye bir yer vardı cihazım ordan garantili idi..resim çekerken resetliyordu kendi kendini servise yolladım aldığım cevap hayal kırıklığı cebinde taşımışsın garantiye girmiyor :) düşünsene cebimde taşımışım , onun adı ne dedim ev telefonumu yok kardeşim garantiye girmiyor dye yanıt aldım..yani uzun lafın kısası sen beni dinle tüm forumada söylüyorum saydığım 4 firma haricinde kimse garantli cihaz almasın
  • aresmars A kullanıcısına yanıt
    Hocam yanıtı aldınız da neden mahkemeye verip hakkınızı aramadınız? Böyle saçma iş mi olur cebinde taşımışsın ne demek bu insanların yanına bıraktığınız için kızdım size açıkçası.

Cevaplar için de teşekkürler, direk HTC Türkiye garantili yazan bir ilan buldum ondan alacağım. Belki o da Brightstar oluyordur zaten ama çok cahilim ne olur ne olmaz, bu 10 lira daha ucuz zaten.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    İPHONE GARANTİ GÖZÜKMÜYOR
    6 yıl önce açıldı
    samsung galaxy s7 pil değişimi
    2 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.