Şimdi Ara

HTC HD Mini (Photon) Android Yükleme Rehberi (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
32
Cevap
0
Favori
12.264
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • 20.11.2011 de cıkan bir versiyon bulunuyor,

http://code.google.com/p/photon-android/wiki/Android_Installation_Tutorial

Sormak istediğim birşey var, bu versiyonu kullanan arkadas var mı? Eğer varsa memnun mu :)
  • ben kullanıyorum tüm güncellemeleri kapatıp 2g yaparsan 24 saatten biraz fazla gidiyor.win çöplüğünden çok çok iyidir bence.angry birds oyunu yeter sadece
  • quote:

Orijinalden alıntı: ugr-c

ben kullanıyorum tüm güncellemeleri kapatıp 2g yaparsan 24 saatten biraz fazla gidiyor.win çöplüğünden çok çok iyidir bence.angry birds oyunu yeter sadece

Inanır mısın sırf su oyun için android bir telefon almak istiyorum :)

Htc nın diğer android telefonları bana cok kaba gelıyor, bu telefon oldukca kibar ve hos ancak windows işlemci olması sıkıntı bununda çözüm yolu var ancak sanırım bu surumu yukleyen arkadasların tek sorunu ürünün şarzının az dayanması, umarım Android i yapan arkadaslar buna da bir çözüm bulabilirler.
  • tabiki çözümü yakındır örneğini yukarıda verdim
  • quote:

Orijinalden alıntı: ugr-c

tabiki çözümü yakındır örneğini yukarıda verdim

Umarım cabuk zmanda çözüme ulaşır.

Bu arada sana birşey daha sormak istiyorum dostum, bu hd mini yi kulllanan nadir bir kullanıcı olarak(ki öyle sanıyorum ki kısıtlı bir kullanıcı profili var), istediğimiz zaman Android - Windows geçişi yapabiliyor musun, cihazı W ile kullanırken şarjı ne kadar gidiyor ve genel anlamda telefondan memnun musun?

Ben daha önce Samsung w525 kullanıyordum, bada işletim sistemi işimi fazlasıyla görüyordu, telefondan istediklerim arama yapsın mesaj atsın bunun yanında arada sırada wifi den internete gireyim ve telefon ele sıgacak ölçüde küçük olsun. Sence bu cihaz benim beklentilerimi karşılar mı?

Sorularıma defaatle cevap verdiğin için teşekkür ediyorum, saglıcakla kal.

Selametle.

• hocam bir program vardı.htc hd mini android loader olabilir adı.kurmuştum telefonuma ama sonradan kaldırdım.nette araştırırsan bulabilirsin.bu program telefon ilk açılırken sana win'le mi açılsın yoksa android'le mi açılsın diye soruyor.ben kaldırdım şimdi açıp win içinden androidi çalıştırıyorum
    2. soruna gelelim.telefonumun şarjı win ile yaklaşık 4 gün gidiyor ki çok fazla konuşmuyorum genelde şirket hattını kullanıyorum.androidde 24 saatten biraz fazla gidiyor
    genel anlamda çok memnunum.ancak mali durumlar yüzünden satılığa çıkardım(ilgili link dükkanım)
    ben teşekkür ederim dostum önemli değil maksat yardımcı olmak
  • Sağol dostum ben de bu cihazı almaya karar verdim. keşke ıstanbul içinde olsaydıN cihazı senden alırdım ancak bir arkadaş ile anlaştık. tekrar yardımcı olduğum için sağol.
  • Selam ArkadsLar. En azından klavyesine bi çözüm bulalım ya .. Ne msj yazabiliyorum nede telefona kisi kaydedebiliyorum . hele araba kullanrken zulüm yemin ederim . :( Yardımcı olacak birileri vardır umarım .
  • KİŞİ KAYDI ÇOK KOLAY.TÜM KİŞİLERE GİRİP YENİ KİŞİ EKLE
  • Bilader Ben Andoridi kurdum ama wm 6.5.3 oldugu için biraz yavaş ve tel üzerinden geçiş yapmam gerekiyo .. Wmyi silmenin veya kaldırmanın bi yolu var mı ?
  • arkadaşlar bende bu android sürümünü kurmak istiyorum ama bir kaç sorum var :
    bu android romunu yüklediğimizde telefonda kayıtlı olan numaralar gidiyormu ?

numaraları sım karta taşımaya çalıştım ama hatalı paramaetre hatası veriyor ?
  • kararlı sürüm olan varmı? mesela batarya normalleşen?
  • 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.