HD2 almayı ben de düşünüyorum ama şu an BB 9780 kullanıyorum. sizce pişman olur muyum?
quote:
Orijinalden alıntı: phonomania
arkadaşlar merhabalar.
HD2 almayı ben de düşünüyorum ama şu an BB 9780 kullanıyorum. sizce pişman olur muyum?
Hd2 nin 2. elleri iyi fiyatlarda gerçekten lakin hd2 yerine eğer htc tercihse desire hd uygulama ve işletim sistemi üstünlüğünden dolayı tercih edilmeli yada galaksi serisi samsung dan lakin eğer ekran boyu fazla önemli değilse sizin için ve internet üzerinden filim ve dizi izlemiyorsanız bir hd2 ve i4 sahibi olarak size kesinlikle ama kesinlikle i4 ü tavsiye ederim eğer 3g veya wlan üzerinden internete girme imkanınızda var ise ayrıca i5 in çıkmasıyla i4 ün 2. elinin iyi fiyatlara ineceğide malum bu yüzden eğer aceleniz yoksa beklemenizi tavsiye ederim
SLm arkadaşlar herkes elinden geldiğince yardım olmuş herkese emekleri için tşk ler öncellikle... ben yurtdışındayım şu anda ve bugün 2. el bi htc hd2 aldım. bilgisayarla eşleştirmek için windows xp ya da vista diyor ama benm pc windows 7 bu konuda yapabileceğim tek şey windows xp ya da vista ya mı dönmek yoksa alternatif bi yol var mı ? ve bunun gibi bir çok sorum var telefonu uzun zamandır kullanan ya da detaylı bilen arkadaşların hotmail ya da facebook adresini alabilir miyim benm hotmail adresim erolguzel21@hotmail.com Yardımcı olursanız sevinirim..