Şimdi Ara

HTC HD2 NAND Android Eşitleme problemi

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
4 Misafir (1 Mobil) - 3 Masaüstü1 Mobil
5 sn
4
Cevap
0
Favori
1.801
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Selamlar 1 hafta önce aldığım HTC HD2 t-Mobile Versyona android kurdum sırasıyla yaptığım işlemleri sayacak olursak
    HSPL yi 2.08 HSPL ye yükseltmek
    MAGLDR 1.13 kurulumu
    Task29 ile nan hafızayı temizleme
    Recovery 3.20 kurulumu
    S
    D kata NexusOne'ın Android 2.3.7 versyonunu atıp recovery ile bunu başarılı bir şekilde kurdum ve çalışmasında herhangi bir sorunla karşılaşmadım.
    fakat telefonumu ilk kez bilgisayarıma bağladığımda , yani windows mobile 6.5 iken telefon bilgisayarım tarafından otomatik olarak eşitleme listesinde algılanıyordu. şu anda hangi HTC SYNC programını kurarsam kurayım bilgisayar tarafından algılanmıyor. Bilgisyarımdan sürücüleri kaldırıp tekrar windows driver uptadeye yüklettim. Aygıtlar ve Yazıcılarda Android Phone olarark görünüyor fakat eşitleme yapamıyorum. Işletim sistemim Windows 7 Ultimate 32bit. yardımcı olabilecek veya en azından fikir üretecek arkadaşlarıma şimdiden çok teşekkür ederim. Bu problemden müzdarip çok kullanıcının ayrı ayrı bir çok forumda yardum isteklerini okudum araştırdım fakat hiçbir ulaşılabilir yerde çözüme ulaşamadım. iyi forumlar

*Not SPL versiyonun kontrol edildiği renkli ekranda da bilgisayar telefonu algılamıyor.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi _MVM_ -- 9 Ocak 2012; 23:39:30 >

• kardes cıhazı boot menusunde ac usb yazıyorsa tanıyor demektır ama hd2 androıd sync sorunlu bıraz bılgıne
  • bende de aynı sorun vardı fakat boot ekranında açınca otomatik bir kaç driver yükledi ve öyle tanıdı. bir kaç kere daha dene istersen..
  • ActiveSync 4.5 yükle düzelir
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.