Selam arkadaslar,kazakistanda yasiyorum.gerekli tum programlari indirip denememe ragmen 3.adimda bilgisayarla telefon arasinda usb baglantisi yok diye hata veriyor halbuki usb normal goruyor.android kurulumunda bana yardim edebilecek birisi varsa msn adresim ozdemireren@live.com.simdiden tesekkurler
eski bir sony ericsson kullanicisi olarak pisman olmak uzereyim yavas yavas htc aldigima.evet yok mu bir yardim !!!
Active SYNC yükledinizmi?
3 Renkli Bootloader ekranına girip kurulum yapmayı dener misin?
ustadim telefon rusca windows yuklu. telefona tam hakim degilim.eger yardim edebilirseniz teamwiever dan cok makbule gecer.
xp icin gerekli olan tum programlari indirdim fakat,active sync ile telefon eslesmiyor bir turlu.usb de poblem yok,hafiza kartina girebiliyorum ve sarj aliyir.acaba problem ne olabilir.nerde hata yapiyorum kisaca ?
Telefon dilini türkçeye çeviremiyormusunuz?Olmassa htc'nin sitesinden orjinal romu indirip kurun cihaz dilini türkçe seçin.Ne yazdığını bilemeden yardımcı olamayız ve active sync'ın tek görevi cihaz ile bilgisayar arasındaki geçişi sağlamak oradan çalışıtırılcak vs herhangi birşey yok.