Şimdi Ara

Amerikadan Alinan Iphone 15 Pro Turkiye'de E sim Acma ?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
16
Cevap
0
Favori
1.983
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaslar gecen hafta Amerikadan iPhone 15 pro aldım. E-sim olarak calisiyor. Internetten okuduğumda farklı farklı yorumlar gordum her şube kafasına gore para alıyormuş falan. Turk telekom kullanıyorum. Ücreti nedir daha once actiranlar varsa kaziklanmayayim diye soruyorum. Fiziksel hattimi e sime internet uzerinden cevireblir miyim ? E sim den sonra fiziksel hattıma ne olur yarin bir gun baska bir telefonla kullanmak istesem ? Kısacası takip etmem gereken prosedür hakkında yardimci olursanız sevinirim.

• Şubelerin para politikasını bilemem denildiği gibi hepsi kafasına göre ücret alıyor. Fiziksel hattınızı online üzerinden e-sim yapamazsınız maalesef daha o kadar teknolojik düşünemedi koskoca(!) firmalarımız. E-Sim'den sonra fiziksel hattınız iptal olur, fakat başka bir E-sim'li cihaza geçeceğiniz zaman QR sayesinde aktarım sağlarsınız. Fiziksel hatta dönmek için de gidip tekrardan çıkartmanız gerekiyor.

• Aynı durum bende de var amerikadan gelen fiziksel sim girişi olmayan telefonu kayıtsız e-sim açmıyorlar. Aklınızda bulunsun.
  • Cihazlar arası esim aktarma ülkemizde desteklenmiyordu, yeni başladıysa bir duyurusu vb dahi olmadı. Esimin cihaz kaydı ile hiç bir alakası yok, öyle bir sacmalik diyen biri olursada kayıtlı deyip geçin…
  • BEN TURK TELEKOM OFİSİNDE E-SİM E ÜCRETSİZ GEÇTİM İLK GEÇİŞ ÜCRETSİZ TELEFONU SIFIRLARSANIZ KAYBOLUYORMUŞ YENİDEN KURMAK GEREKİYORMUŞ 2 E-SİM ÜCRETLİ DEDİ ÇALIŞAN BAYAN FATURAMA VS VS DE HİÇ BİR ÜCRET YANSIMADI MANİSA DA OTURUYORUM

• @maart

Dediğiniz gibi kayitli olma durumunun istenmesi saçma çünkü ben belli bir sure Turkiye'deyim ve dolayısıyla da kaydettrimeyecegim. kaydettirmeden de e sim olarak kullanabiliyor olmalıyım. Internet uzerinden esimi yapabiliyor muyuz bir bilgin var mi veya ücreti hakkında ?

• xlegend kullanıcısına yanıt

@xlegend zaten halihazirda Türk Telekom hattiniz vardi ve e sime cevirdiniz. ücret istenmedi doğru mu ? öyleyse ücretsiz daha. iyi olur tabiki ben de para vermem

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • bayiye gidip 150 tl verince hattınızı e sim'e geçiriyorlar 4 ay kullanıyorsunuz , ocak'da sıfırlanıyor ocaktan sonra da 4 ay kullanım nisana kadar kullanabilirsiniz.

• evet turktelekom da ücretsiz geçiş yaptım

@xlegend

Ben dun birkaç yere sordum şubeler 150 tl istiyor. Mudurluklerden yapabilirsiniz ücretsiz dediler. siz nereden yaptirdiniz ?

• şube değil turk telekom müdürlüğünden yaptım evet

@xlegend

Ankarada misiniz siz de Eger öyleyse hangisinden yaptirdiniz bana bir ofis dediler bir mudurluk dediler farklı farklı yerlerde iniyor ondan soruyorum

• Manisa da oturuyorum

• E-sim yaptırdığınızda şebeke hemen geldi mi? Yoksa 3-4 gün beklediniz mi? Telefon kayıtsız bu arada
  • In Flames kullanıcısına yanıt

@In Flames

Hocam ben henüz yaptırmadım o yüzden bir bilgim yok ama anında acildir diye düşünüyorum.

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.