Arkadaslar gecen hafta Amerikadan iPhone 15 pro aldım. E-sim olarak calisiyor. Internetten okuduğumda farklı farklı yorumlar gordum her şube kafasına gore para alıyormuş falan. Turk telekom kullanıyorum. Ücreti nedir daha once actiranlar varsa kaziklanmayayim diye soruyorum. Fiziksel hattimi e sime internet uzerinden cevireblir miyim ? E sim den sonra fiziksel hattıma ne olur yarin bir gun baska bir telefonla kullanmak istesem ? Kısacası takip etmem gereken prosedür hakkında yardimci olursanız sevinirim. |
Amerikadan Alinan Iphone 15 Pro Turkiye'de E sim Acma ?
-
-
Şubelerin para politikasını bilemem denildiği gibi hepsi kafasına göre ücret alıyor. Fiziksel hattınızı online üzerinden e-sim yapamazsınız maalesef daha o kadar teknolojik düşünemedi koskoca(!) firmalarımız. E-Sim'den sonra fiziksel hattınız iptal olur, fakat başka bir E-sim'li cihaza geçeceğiniz zaman QR sayesinde aktarım sağlarsınız. Fiziksel hatta dönmek için de gidip tekrardan çıkartmanız gerekiyor.
-
Aynı durum bende de var amerikadan gelen fiziksel sim girişi olmayan telefonu kayıtsız e-sim açmıyorlar. Aklınızda bulunsun. -
Cihazlar arası esim aktarma ülkemizde desteklenmiyordu, yeni başladıysa bir duyurusu vb dahi olmadı. Esimin cihaz kaydı ile hiç bir alakası yok, öyle bir sacmalik diyen biri olursada kayıtlı deyip geçin… -
BEN TURK TELEKOM OFİSİNDE E-SİM E ÜCRETSİZ GEÇTİM İLK GEÇİŞ ÜCRETSİZ TELEFONU SIFIRLARSANIZ KAYBOLUYORMUŞ YENİDEN KURMAK GEREKİYORMUŞ 2 E-SİM ÜCRETLİ DEDİ ÇALIŞAN BAYAN FATURAMA VS VS DE HİÇ BİR ÜCRET YANSIMADI MANİSA DA OTURUYORUM
-
Dediğiniz gibi kayitli olma durumunun istenmesi saçma çünkü ben belli bir sure Turkiye'deyim ve dolayısıyla da kaydettrimeyecegim. kaydettirmeden de e sim olarak kullanabiliyor olmalıyım. Internet uzerinden esimi yapabiliyor muyuz bir bilgin var mi veya ücreti hakkında ?
-
@xlegend zaten halihazirda Türk Telekom hattiniz vardi ve e sime cevirdiniz. ücret istenmedi doğru mu ? öyleyse ücretsiz daha. iyi olur tabiki ben de para vermem
-
bayiye gidip 150 tl verince hattınızı e sim'e geçiriyorlar 4 ay kullanıyorsunuz , ocak'da sıfırlanıyor ocaktan sonra da 4 ay kullanım nisana kadar kullanabilirsiniz.
-
evet turktelekom da ücretsiz geçiş yaptım
-
Ben dun birkaç yere sordum şubeler 150 tl istiyor. Mudurluklerden yapabilirsiniz ücretsiz dediler. siz nereden yaptirdiniz ?
-
şube değil turk telekom müdürlüğünden yaptım evet
-
Ankarada misiniz siz de Eger öyleyse hangisinden yaptirdiniz bana bir ofis dediler bir mudurluk dediler farklı farklı yerlerde iniyor ondan soruyorum
-
Manisa da oturuyorum
-
E-sim yaptırdığınızda şebeke hemen geldi mi? Yoksa 3-4 gün beklediniz mi? Telefon kayıtsız bu arada -
Hocam ben henüz yaptırmadım o yüzden bir bilgim yok ama anında acildir diye düşünüyorum.
Benzer içerikler
- iphone pil sağlığı kaç ayda düşer
- şirket üzerine telefon almak
- iphone 13 kullananlar kulübü
- telefon sessizde iken istediğiniz kişiler aradığında ses açılsın android
- xiaomi kilit ekranı kamera kaldırma
- ios 18 son silinenler nerede
- iphone 14 pro max ağırlık
- apple beta güncelleme açma
- mediatek dimensity 9300+ vs snapdragon 8 gen 3
- teşhir telefon ne demek
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X