Bildirim
HTC herald 4350
Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
Giriş
-
-
hepsini aynı firma üretiyor. donanımsal fark yok. ama windowsu kendilerine göre azıcık değiştirmiş olabilirler türkselciler. -
cevabın için teşekkur ederim. ilk kez pda kullanacagım, bu cihazı önerirmisin -
ben de hiç pda kullanmadım ama genel bi bilgim var ona göre yorum yapayım.
bu cihazın işlemcisi 200 mhz'miş. başta bana düşük geldi mhz olarak ama öğrendiğim kadarıyla 400 mhz ayarında veya ona yakın performans veriyomuş. (400 mhz olan çip ile bunun çipi mimari olarak farklı olduğu için sadece mhz'ye göre bakmak doğru değil yani)
bunun dışında cihaza windows mobile 6 kurulabiliyomuş. bu da güzel bi özellik. geriye kalan özellikler ise diğer pda'lar ile aynı zaten neredeyse.
zaten i mate k jam bu cihazın bi alt modeli ve çok tutulan bi model. referansı iyi yani. i mate k jam hakkında arama yapıp bu model hakkında fikir edinebilirsin.
ben de pda alsam ya bunu alırdım ya asus p535 herhalde.
Sayfa:
1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X