Şimdi Ara

HTC HERO

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
18
Cevap
0
Favori
1.042
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • arkadşlar yeni htc hero aldım ve bir kaç sorum olacak

1 android 2.1 veya 2.2 olduğunu nerden anlarım
    2.anroid phone driver gerekiyor cd yok bende link olarak verebilicek var mı

şimdiden tşkr ederim

• Settings/about phone/software (ayarlar/telefon hakkında/yazılım bilgisi) menüsünden işletim sisteminin versiyonunu öğrenebilirsin.

Telefonun bilgisayarala bağlantısını sağlamak için HTC Synch adlı programı bilgisayarına kurman gerekir. Bu programı HTC' nin sitesinden bulabilirsin.
  • tşkr ederim
  • hocam bir yardım edersen ben sitesinden indiremedim bana direk indirme linki verebilcecek yok mu htc nin sitesinde tel seri numarasını kabul etmiyor anlamadım neden öyle yaptını zaten bir yardım lütfen
  • Kodu doğru girdiğinden emin misin? Pil yuvasında bulunan etiketteki HT veya SZ ile başlayan kod girilecek.
    Ayrıca işletim sistemi versiyonuna göre farklı HTC Synch programları var. Sendeki Hero' nun işletim sistemi versiyonu nedir (1.5, 1.6, 2.1, 2.2 hangisi)?
    Versiyon 1.5 veya 1.6 ise farklı bir HTC Synch, 2.1 veya daha yukarı ise farklı bir HTC Synch programı indirmen gerekiyor.

HTC Sync' i indirmek için resmi site linki aşağıda.
    http://www.htc.com/europe/supportdownloadlist.aspx?p_id=283&act=sd&cat=all

İşletim sistemi versiyonunu buraya yaz; HTC' nin sitesinden indiremezsen başka yerlerden buluruz.

ÜRÜN KODU' NUN NASIL GİRİLECEĞİ İLE İLGİLİ RESİM

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi akay635 -- 5 Eylül 2010; 15:59:10 >

• aynı ht ile başlayan kodu yazdım olmadı bnende 1.5 yazıyor yardım edersen çok sevinirim
  • quote:

Orijinalden alıntı: ahmt_13

aynı ht ile başlayan kodu yazdım olmadı bnende 1.5 yazıyor yardım edersen çok sevinirim

Aşağıdaki linke girin.
    http://www.htc.com/europe/supportdownloadlist.aspx?p_id=283&act=sd&cat=all

Açılan sayfanın üst kısmında (for Android 1.5 & 1.6) yazan bir yer var. Senin telefonun versiyonu 1.5 olduğu için onu indirmen lazım. Dediğim yerdeki ''download'' yazısına tıkla. Sayfanın en altına gidip; ilk kısımdan htc synch 2.0.40' ı seç. İkinci kısımdan Europe 1 veya 2' yi seç. Kod sormadan indirmesi lazım.

Ayrıca Hero için yeni versiyon çıkmadı mı? Hala 1.5 kullanıyorsun. Sanırım 2.1 versiyonu çıkmıştır. Hero' nun versiyonları hakkında bilgim yok ama belki 2.2 bile çıkmış olabilir Hero için.

Bence yukarıdaki işlemlerle şimdilik hiç uğraşma. Kullandığın yazılım versiyonu eski. Önce bir araştırma yap; Hero için yeni yazılım çıkmış mı diye. Eğer telefonun için yeni yazılım çıkmışsa önce güncellemeyi yap sonra yukarıdaki işlerle uğraşırsın.
    İmkanım olursa ben de araştırıp bilgi veririrm sana.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi akay635 -- 5 Eylül 2010; 18:28:25 >

• Eğer telefonun için bir yazılım güncellemesi çıkmış ise aşağıdaki gibi yapabilirsin güncellemeyi. Aşağıdaki işlemleri yapmaya başlamadan önce wi-fi ile modeme bağlanılmış olmalı.

1. Giriş ekranında, MENÜ tuşuna basın ve Ayarlar'a dokunun.
    2. Ekranı aşağı doğru kaydırın ve ardından Telefon hakkında > Sistem yazılımı güncellemeleri'ne dokunun.
    3. Sistem yazılımı güncellemeleri ekranında, Şimdi kontrol et'e dokunun.
  • ustam daha dün aldm da ondan böyle tşkr edrim
  • quote:

ustam daha dün aldm da ondan böyle tşkr edrim

Güle güle kullan.

Kullandıkça bilgi sahibi olursun. O nedenle pek acele etmeye gerek yok. Telefonun menülerini falan incele; tanımak açısından. Mümkünse kullanma kılavuzunu oku.
    Forumda Hero konusu vardı; oradan faydalanabilirsin. Bulabilirsem o konunun linkini veririm biraz sonra.

HTC Hero konusu linki;
    http://forum.donanimhaber.com/m_37814293/mpage_22/f_/key_htc%2Chero//tm.htm#42716267

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi akay635 -- 5 Eylül 2010; 23:13:09 >

• TELEFONA UYGULAMA KURMAK İSTERSEN AŞAĞIDAKİ GİBİ YAPABİLİRSİN.

Öncelikle telefona bir dosya yöneticisi uygulaması kurmanız gerekiyor. Telefonunuzla wi-fi üzerinden şua siteye girinhttp://m.slideme.org/ adresine girin.
    Siteden And explorer veya Astro file manager adlı uygulamayı telefona indirin ve kurun.

Dosya yöneticisini kurduktan sonra istediğiniz uygulamaları aşağıdaki gibi kurabilirsiniz.
    1-Telefonu USB kablosu ile bilgisayara bağlayın ve telefon ekranında çıkan iletilerden disk sürücüsünü seçin. Bilgisayar hafıza kartını tanıyacaktır.
    2-Bilgisayardaki .apk uzantılı uygulama veya oyunu hafıza kartının ana dizinine kopyalayın (internetten apk uzantılı bir çok oyun ve uygulama bulabilirsiniz).
    3-Telefonun bilgisayarla bağlantısını kesin.
    4-Telefona kurmuş olduğunuz dosya yöneticisi programını açın ve hafıza kartına girerek bilgisayardan kopyalamış olduğunuz uygulamayı bulun ve kurun.

• ustam çok tşkr ederim sana rep vermek istiyorm ama nsl veririm anlat lütfen
  • ustam bir şey daha socam android markete üye olmadan kullanma imkanım var mı acaba şimdi 25 dolar vermeyelim dimii:D:D
  • quote:

ustam bir şey daha socam android markete üye olmadan kullanma imkanım var mı acaba şimdi 25 dolar vermeyelim dimii:D:D

Arkadasşım güle güle kullan ancak Android market zaten ücretsiz olarak kullanılbiliyor,nerede gördün bu fiyat meselesini ?
  • Yukarıdaki arkadaş gerekli açıklamayı yapmış.

Markete girmek için herhangi bir ücret ödenmiyor. Gmail hesabınızla ücretsiz bir şekilde girebilirsiniz markete.
  • hocam bende öyle biliyorum ama android market sitesinden herhangi bir giriş linki göremedim sizde bir bakarsanz beni daha iyi anlarsınızwww.androidmarket.com girince beni daha iyi anlarsınz
  • quote:

hocam bende öyle biliyorum ama android market sitesinden herhangi bir giriş linki göremedim sizde bir bakarsanz beni daha iyi anlarsınızwww.androidmarket.com girince beni daha iyi anlarsınz

Android markete bilgisayardan değil telefondan girmen gerekiyor. Yani marketle bilgisayarın bir alakası yok. Markete telefon ile girip istediğin uygulamayı indireceksin. Telefonun menüsünü incele market diye bir şey göreceksin; oradan gireceksin. Gmail adresini ve şifreni soracak; onları yazıp girebilirsin. Markete girerken wi-fi bağlantısı açık olsun. Farkında olmadan GSM üzerinden internete bağlanırsan kontörlerin gider.
    Ayrıca şunu belirteyim; Türkiye' de resmi olarak satılan android telefonlarda market uygulaması yok ve dolayısı ile markete girilemiyor. Bunun nedeni de Google' ın Türkiye' ye market hizmetini vermemesi. Bu durumda bazı işlemler yaparak markete girilebiliyor mu bilemiyorum.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi akay635 -- 14 Eylül 2010; 23:58:11 >

• hocam pekii android market uygulamasını indirebileceğim bir link bilen varsa paylaşır mı acaba
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.