Şimdi Ara

HTC HERO Android aldım. (1350 tl / 8 taksit doğubank) (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
49
Cevap
0
Favori
7.735
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • dostum bende yöneticiyle mesajlaşıyordum android için bölüm olsun diyordum 15 gün önce tamam dedi dünde mesaj attım bakalım ne zaman açılacak.
  • e açsınlar bencede. Bu android aldı başını gidiyor. Millet kendi ROMları ile G1'i Hero yapıyor (ilgilenenlerehttp://www.yazarbozar.com/2009/06/22/android-g1e-htc-hero-romu-yuklemek/) sistemi değiştiriyor. Bence acil açılmalı ki biraz bizde tartışacak, rom & program & oyun paylaşacak forum bulalım
  • arkadaşlar bu android marketteki programları indirip denemeye benim ömrüm yetmeyecek herhalde. çok güzel ve faydalı programlar var. birde yakında android marketin arayüzü değişitor youtube da videoyu izleyebilirsiniz.
    hero ya gelince MoDaCo adlı rom ortalarda geziyor yüklemesi çok basit onunda videosu malum sitede mevcut.
    yakında android marketten kullandığım programları buradan yayınlayacağım. faydalı olanları indirip kurmak adına işinizi görecektir. Yakında birçok program free den paralıya terfi etmeden arşivi yapalım. Telefonu kurcalama kısmını ben bitirdim, şimdi nimetlerinden faydalanma zamanı.
  • acaba detaylı bir inceleme yapabilir misin? Benim merak ettiğim (konuda açtım zatenhttp://forum.donanimhaber.com/m_34551124/tm.htm) bu kadar güzel olan Android Market neden Samsung Galaxy'de yok? Çok saçma değil mi?
  • birçok site mevcut market harici programların olduğu.
    ama bence marketsiz birşey ifade etmez android. neden dersen raitinglerini, yorumları, açıklamalarını görüyorsun programların ve kurmasını bir tıkla halledebiliyorsun. program uptade lerini haber veriyor vs..
  • bende o kanaatteyim fakat acaba bir bilgin varmı 1.6 ile düzelirmi bu? veya hero romu sorunsuzca eklenebilirmi?

birde acaba multi-touch nasıl çalışıyor bir inceleme çok güzel olurdu

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ogi_can -- 17 Eylül 2009; 16:46:17 >
  • Az sabret videosunu koyarim.
  • Güncel Londra fiyatları nedir acaba ? Ayrıca bu Android 2.0 Eclair update olayını tam anlayamadım ; yeni bir telefonmu olacak bu yoksa şu anki mevcut heroları da update edebilecekmiyiz ?

Teşekkürler

Ayrıca bir diğer merak ettiğim İngilterede vergi iadesi nasıl işliyor;alırken ne demek gerek ve oranı kaç ?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi eggman -- 28 Kasım 2009; 1:20:17 >
  • bende radyoları d,nleyebileceğim bir program istiyorum yardımcı olabilirmisiniz
  • 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.