Şimdi Ara

HTC HERO Android aldım. (1350 tl / 8 taksit doğubank) (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
49
Cevap
0
Favori
7.735
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: zaftolga

hocam hayırlı olsun nerden va kaça aldınız ?

Teşekkürler...
    İngiltere'den ebay.co.uk üzerinden aldım, 300 pounda geldi bana.Bir tanıdığım getircek Cuma günü. Fiyatı sıfır ürün için çok uygun oldu gerçekten
  • hadi hayırlısı. ben ikinci haftayı bitirdim. halen beni bir çok noktada şaşırtmaya devam ediyor...
  • benimkide gelecek hafta geliyor. geçen hafta 6 tane aksesuar siparişi verdim bu hafta tek tek geliyor. heromda gelsin tadından yenmez.
  • quote:

Orijinalden alıntı: rakkas79

hadi hayırlısı. ben ikinci haftayı bitirdim. halen beni bir çok noktada şaşırtmaya devam ediyor...

Kullanımdan memnunmusunuz? Yani şunun için soruyorum, birçok program uygulama temalar vs yüklediyseniz herhangi bir yavaşlama takılma ya da başka sorunlar yaşadınız mı?
    Malum bize de cihaz gelince hemen birçok şey yüklemek isteyeceğiz içine
  • Arkadaslar haftaya Moskovaya gidicem...Kendime bi tane alıcam isteyen varsa direk kutusunda getiririm 800 dolara
  • almanyadan kuzenim getirecek 300€ dedi siyah kutusunda bende 4gozle bekliorum :D
  • 890 tl civarı alabiliyorum bu telefonu. Touch Diamondum satılık, diamond2 almayı düşünüyordum. Ama gel gör ki kimse ilgilenmiyor telefonla :D Şimdi aklıma girdi hero da. :(
  • üstad bunda ikinci kamera yok sanırım ama karşı tarafta kamera var ise yinede görüntülü arama yapılabiliyormu.

turkcell gozz aldım. o yuzden karşı tarafı görmem şart.ben göörünmesemde olur.
  • ben de londra'dan aldığım Hero'm ile aranızdayım.
    375 £ sıfır dükkan fiyatı eksi 35 £ vergi iadesi ile 340 £'a denk geldi.

açıkçası alttaki çene kısmı biraz gıcık ediyor ama, telefon o kadar iyi ki gözüme batmıyor bile.

üç tane sorun var şu an için:
    1 - çene :(
    2 - pil ömrü biraz zayıf (data sync'i falan kapatsam bile)
    3 - türkçe t9 yok.

muhtemelen pil ömrü update'lerle uzayacak, türkçe t9'u da bir şekilde DSTL1'den falan adapte ederiz bir noktada.

1998'den beri sony clie, wm, symbian hepsini kullandım ama hiç biri ilk aşamada android kadar etkilemedi beni.. (tamam itiraf edeyim, clie de çok etkilemişti ilk aldığımda )

• Arkadaşlar ürün yaklaşık 45 Gün içinde stoklarımızda olacak. Ön Sipariş usulü ile satılacak olup önden kapora alınarak ön sipariş toplanacak ve ürün geldiğinde ön sipariş verenler satışa çıktığı gün ürüne sahip olacaklar.

Burada satılacak HTC Hero için henüz fiyat bilgisi net değil. Sanırız 2 hafta içinde bu bilgi de netleşmiş olur ve HTC Hero modelini ön siparişe açabiliriz.

İlgilenen arkadaşlara duyurulur:

AcilPDA.com
    istanbulMobile.com
  • quote:

Orijinalden alıntı: debriyaj

Arkadaşlar ürün yaklaşık 45 Gün içinde stoklarımızda olacak. Ön Sipariş usulü ile satılacak olup önden kapora alınarak ön sipariş toplanacak ve ürün geldiğinde ön sipariş verenler satışa çıktığı gün ürüne sahip olacaklar.

Burada satılacak HTC Hero için henüz fiyat bilgisi net değil. Sanırız 2 hafta içinde bu bilgi de netleşmiş olur ve HTC Hero modelini ön siparişe açabiliriz.

İlgilenen arkadaşlara duyurulur:

AcilPDA.com
    istanbulMobile.com

Cİhaz Garantili olarakmı gelicek yoksa kaçak olarakmı?
  • quote:

Orijinalden alıntı: xcagatay

Arkadaslar haftaya Moskovaya gidicem...Kendime bi tane alıcam isteyen varsa direk kutusunda getiririm 800 dolara

mts den al.
    Su an icin en uygun fiyat.

http://www.mts.ru/phones/models/htc/
  • ROM lar çıkmaya başladı bile . . . insanın bu telefondan hiç sıkılası gelmiyor... dünya program yüklü ne yavaşlama nede takılma var...
  • ....

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ilyada -- 12 Eylül 2009; 23:26:30 >
  • Arkadaslar moskovaya kadar bekleyemedim gittim dogubanktan aldım 700 dolara :)
    bugun inceliyorum,ancak sabahtan beri ugrasmama ragmen yahoo mailimi kuramadım...Kurabilen varsa anlatsın lütfen...
    Birde GPS programı nasil halledicez acaba ben bi forumda arama yapmaya basliyim :)
  • quote:

Orijinalden alıntı: xcagatay

Arkadaslar moskovaya kadar bekleyemedim gittim dogubanktan aldım 700 dolara :)
    bugun inceliyorum,ancak sabahtan beri ugrasmama ragmen yahoo mailimi kuramadım...Kurabilen varsa anlatsın lütfen...
    Birde GPS programı nasil halledicez acaba ben bi forumda arama yapmaya basliyim :)

Ben Magic kullanıyorum.Yahoo sıkıntısını bende yaşıyorum.Türlü türlü şeyler denedim yine de olmadı.Bilen varsa ve anlatırsa süper olur.
  • Şu metod bende çalışıyor...ama araa sıra hata veriyor bu nedenle gmail'ı kullanıyorum telefonla...

username:xxx@yahoo.com
    password:xxxx

INCOMING server ayarı
    Imap server - imap.mail.yahoo.com
    port - 143
    security type - TLS (if available)

OUTGOING server ayarı
    SMTP Server- smtp.mobile.mail.yahoo.com
    port - 25
    "Require sign-in" işaretlenir

bunu yaptıktan sonra send/receive'in sıklığını değiştirmeyi unutmayın yoksa pili boşaltıyor valla.
  • quote:

Orijinalden alıntı: laconf

Şu metod bende çalışıyor...ama araa sıra hata veriyor bu nedenle gmail'ı kullanıyorum telefonla...

username:xxx@yahoo.com
    password:xxxx

INCOMING server ayarı
    Imap server - imap.mail.yahoo.com
    port - 143

OUTGOING server ayarı
    SMTP Server- smtp.mobile.mail.yahoo.com
    port - 25
    "Require sign-in" işaretlenir

bunu yaptıktan sonra send/receive'in sıklığını değiştirmeyi unutmayın yoksa pili boşaltıyor valla.

Daha öncede denemiştim bunu yeniden denedim.Bende çalışmıyor maalesef.
  • Arkadaşlar ben operadan youtube giriyodum bi sorun yaşamıyodum şimdi nasıldır bilmiyorum ama. G1 im yok şuan satmış bulunmaktayım.
  • arkadaşlar telefon ingilizce arayüze sahip, bu benim için sorun değil ancak dokunmatik klavye'den tam verim alabilmek için t9'un türkçe olması lazım. bu konuda bir çalışma yapan var mı? internet ve xda'da yaptığım araştırmalarda libt9.so dosyasının modifiye edildiğini ve yüklenebildiğini gördüm. biz de DSTL1'den bu dosyayı kopyalayıp deneme yapabilir miyiz acaba? DSTL'de böyle bir dosya var mı?

Böyle birden fazla cihazla ilgili konuları tartışabilmek için Avuçiçi Bilgisayar forum'unun kategorilere bölünmesini istedim ancak ilgili konuda geyik fazla olduğundan arada kaynadı. Destek olmak için şu konuya cevap yazar mısınız?

http://forum.donanimhaber.com/m_31651367/mpage_30/key_/tm.htm

• 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.