Şimdi Ara

HTC Hero mu HTC Wildfire mı? Yardım Lütfen

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
6
Cevap
0
Favori
2.408
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar Android bi telefon almak istiyorum araştırınca HTC nin arasında kararsız kaldım siz ne dersiniz?

Hero daha yakın geliyo Wildfire ın 240x320 çok farkeder mi acaba bi de ikisinede 2.1 kullanıbiliyomu AndroidMarket erişimi nasıl

Yardım edecek arkadaşlara şimdiden teşekkürler

• quote:

Orijinalden alıntı: omerfarukerbay

Arkadaşlar Android bi telefon almak istiyorum araştırınca HTC nin arasında kararsız kaldım siz ne dersiniz?

Hero daha yakın geliyo Wildfire ın 240x320 çok farkeder mi acaba bi de ikisinede 2.1 kullanıbiliyomu AndroidMarket erişimi nasıl

Dostum böyle bi karşılaştırma yapmana gerek bile yok.Kesinlikle Hero dur.....
    Hero Her Zaman Başkadır.

240x320 çok farkeder mi==Bence Fark Eder.
    ikisinede 2.1 kullanıbiliyomu==Heroda Kullanıldığı Kesin
    AndroidMarket erişimi nasıl ==Marketsiz Droid Balkonsuz Ev gibidir :)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi mubingunes -- 28 Eylül 2010; 16:40:58 >
  • çok teşk hero da karar kıldım hadi bakalım
  • Hero bir gömlek üstüdür.
  • quote:

Orijinalden alıntı: omerfarukerbay

Arkadaşlar Android bi telefon almak istiyorum araştırınca HTC nin arasında kararsız kaldım siz ne dersiniz?

wildifire kullanıcısı olarak cvplayaylım

2.1 zaten yuklu olarak gelıyor.2.2 froyo guncellemeside htc den duyuruldu duyurulacak gibi (servise giden tlflar 2.2 ile geri geliyor)
    2.1 yuklu oldugu ıcın rom guncellemesi yapmaz isen markete giremiyor,oyunları sadece tlf hafızasına kurmakla yetınıyorsun.
    çözünürlük olayına gelınce cokda abartılacak birsey yok video falan ızlerken 3 cmden bakarsan ancak anlasılıyor..

2.2 guncellemesı yapıldıktan sonra market,oyun hafuza kartına kurmak gibi bi derdimizde kalmayacak insallah..

sen git iphone kafa tutucam de sonra markete girilmeyen,hafıza kartına oyun uygulama vs yuklenmeyen cihazı piyasaya sür

• Wildfire beyaz kasa Türkiye' ye gelmez mi?

HTC Hero mu HTC Wildfire mı? Yardım Lütfen

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Galates -- 17 Ekim 2010; 1:19:50 >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.