Şimdi Ara

htc hero / n97 / i phone

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
11
Cevap
0
Favori
965
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar bu üç cihaz arasında kararsız kaldım önceliğim word excel ve pdf dokumanlarını goruntulemek hatta olabiliyorsa editlemek cok arastırdım ama birinin diğerine üstünlüğü illa ki söz konusu benim ricam kullanan arkadaşların menun oldukları hatta hayran kaldıkları ve gercekten nefret ettiği özelliklerini de belirtmeleri

Olmazsa olmazların Wi-fi / dahili GPS / Office dokuman goruntuleyici

Hatta listeye bir kaç cihaz daha eklersen daha sağlıklı olacak sanırım

htc hero / n97 / i phone / BB Storm / Omnia 2

Bunların haricindeki tavsiyeleride bekliyorum

Saygılarımla

• iphone 3gs
  • n97 yada iphone ama bence arastır ama kesinlikle ikisinden biri çünkü bende alıcam ama bende ne alsam bilmiorum ya iphone yada n97
  • hero uzerinde android nasil calisiyor bilmiyorum bu yuzden htc gurubundan HD2yi onerecegim isteklerini sorunsuz karsilayacak son derece guclu bir alet. office uygulamalari icin iphone veya nokia onermek sacma olur diye dusunuyorum. winmo tabanli cihazlarda kral kesinlikle htc oldugu icin samsunguda eledim kendi kafamda. esim bb bold kullaniyor olagan ustu bir cihaz stromu tanimiyorum ama bolddan assagi kalacagini zannetmiyorum, sahsi gorusum boldun daha sik oldugu sadece bununla birlikte maildir officedir her turlu is uygulamasinda seni yariyolda birkmayacagini temin ederim

saygilar
  • quote:

Orijinalden alıntı: saintlaure

hero uzerinde android nasil calisiyor bilmiyorum bu yuzden htc gurubundan HD2yi onerecegim isteklerini sorunsuz karsilayacak son derece guclu bir alet. office uygulamalari icin iphone veya nokia onermek sacma olur diye dusunuyorum. winmo tabanli cihazlarda kral kesinlikle htc oldugu icin samsunguda eledim kendi kafamda. esim bb bold kullaniyor olagan ustu bir cihaz stromu tanimiyorum ama bolddan assagi kalacagini zannetmiyorum, sahsi gorusum boldun daha sik oldugu sadece bununla birlikte maildir officedir her turlu is uygulamasinda seni yariyolda birkmayacagini temin ederim

saygilar

Neden office uygulamalari icin iPhone veya Nokia onermek sacma imis?
    WM li cihazlarin ofice dokumanlari ile yapabilipte Symbian ve iPhone OS un yapamadigi ne var?

• quote:

Orijinalden alıntı: DeLyMaymun

quote:

hero uzerinde android nasil calisiyor bilmiyorum bu yuzden htc gurubundan HD2yi onerecegim isteklerini sorunsuz karsilayacak son derece guclu bir alet. office uygulamalari icin iphone veya nokia onermek sacma olur diye dusunuyorum. winmo tabanli cihazlarda kral kesinlikle htc oldugu icin samsunguda eledim kendi kafamda. esim bb bold kullaniyor olagan ustu bir cihaz stromu tanimiyorum ama bolddan assagi kalacagini zannetmiyorum, sahsi gorusum boldun daha sik oldugu sadece bununla birlikte maildir officedir her turlu is uygulamasinda seni yariyolda birkmayacagini temin ederim

saygilar

WM li cihazlarin ofice dokumanlari ile yapabilipte Symbian ve iPhone OS un yapamadigi ne var?

dusunursen "office" dedigin sey microsoft urunudur ve microsoft tabanli bir isletim sistemi ile daha uyumlu calisacagi kanisindayim bununla birlikte hic kullanmadigim icin yanlis biliyor olabilirim ama "s" versiyonu cikana kadar iphone office uygulamalarinda sadece goruntuleme yapiyor mudehaleye izin vermiyordu "s" versiyonunun bu sorunu astigini okumustum fakat ne kadar verimli calisiyor bilemiyorum, yazimda da belirttigim gibi winmo kullanacaksan bence HTC den sasmamali. nokia ya gelince nokia nokiadir iste iyi telefondur pda degil pda olarak icime sinmiyor bir turlu iyi telefon eglenceli aletler hepsi bu. bununla birlikte esimden sebep bb yi taniyorum oficce uygulamalarinda basarili en azindan bold basarili daha alt modeller ne almede fikrim yok isin gercegi

• quote:

quote:

quote:

saygilar

dusunursen "office" dedigin sey microsoft urunudur ve microsoft tabanli bir isletim sistemi ile daha uyumlu calisacagi kanisindayim bununla birlikte hic kullanmadigim icin yanlis biliyor olabilirim ama "s" versiyonu cikana kadar iphone office uygulamalarinda sadece goruntuleme yapiyor mudehaleye izin vermiyordu "s" versiyonunun bu sorunu astigini okumustum fakat ne kadar verimli calisiyor bilemiyorum, yazimda da belirttigim gibi winmo kullanacaksan bence HTC den sasmamali. nokia ya gelince nokia nokiadir iste iyi telefondur pda degil pda olarak icime sinmiyor bir turlu iyi telefon eglenceli aletler hepsi bu. bununla birlikte esimden sebep bb yi taniyorum oficce uygulamalarinda basarili en azindan bold basarili daha alt modeller ne almede fikrim yok isin gercegi

S ile ilgisi yok. Su anda birinci nesil iPhone bile office dokumanlari arasinda fink atabiliyor. Ancak mesele cihazin bunu yapabilmesi degil.
    Mesel; kisilerin bu tur cihazlarda office dokumanlarina mudahale etme konusunda ne kadar sabirli olabiliecegidir.
    Hic bir mobil cihazda office dokumanlarina mudahale etmeye calismak akilli isi degildir. Pratik hic degildir.
    HTC Touch Diamond kullandigim zamanlarda birakin dosyalara mudahale etmeyi acmasi bile mesele oluyordu.

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    htc one m9
    9 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • bu gün iphone sahibi bir arkadaşımla konuştum telefonda sadece yahoo mail olduğunu şirket uzantılı maillerini kuramadığını söyledi bu mümkün değil dedim ama acaba yanlış mı dedim. eskim model iphonelara pop3 kurulamıyor mu? eğer öyleyse aletin savunulacak bir yönü kalmayacak çünkü
  • quote:

bu gün iphone sahibi bir arkadaşımla konuştum telefonda sadece yahoo mail olduğunu şirket uzantılı maillerini kuramadığını söyledi bu mümkün değil dedim ama acaba yanlış mı dedim. eskim model iphonelara pop3 kurulamıyor mu? eğer öyleyse aletin savunulacak bir yönü kalmayacak çünkü

ben hotmail hesabımı 2g iphone ile sorunsuz kullanıyorum
  • quote:

Orijinalden alıntı: dark dragon

quote:

bu gün iphone sahibi bir arkadaşımla konuştum telefonda sadece yahoo mail olduğunu şirket uzantılı maillerini kuramadığını söyledi bu mümkün değil dedim ama acaba yanlış mı dedim. eskim model iphonelara pop3 kurulamıyor mu? eğer öyleyse aletin savunulacak bir yönü kalmayacak çünkü

ben hotmail hesabımı 2g iphone ile sorunsuz kullanıyorum

yanlis anlatmisim, hotmail, yahoo mail, gmail gibi urunler kullanabiliyorsun ama ozel uzantili mail kullanmakta bir sikinti var anladigim kadari ile. darkdragon@darkdragon.com gibi. ben bunuda mumkun olmadigini dusunuyorum aslinda iphone gibi pazar lideri bir urunde kesinlikle ozel uzantili maillerde kullaniliyordurda benim arkadasim becerememistir diye dusunuyorum.

• quote:

quote:

quote:

quote:

saygilar

S ile ilgisi yok. Su anda birinci nesil iPhone bile office dokumanlari arasinda fink atabiliyor. Ancak mesele cihazin bunu yapabilmesi degil.
    Mesel; kisilerin bu tur cihazlarda office dokumanlarina mudahale etme konusunda ne kadar sabirli olabiliecegidir.
    Hic bir mobil cihazda office dokumanlarina mudahale etmeye calismak akilli isi degildir. Pratik hic degildir.
    HTC Touch Diamond kullandigim zamanlarda birakin dosyalara mudahale etmeyi acmasi bile mesele oluyordu.

Butun cevaplar ıcın tesekkur ederım ama benım asıl oncelıgım ozellıkle excel dosyalarını edıtlemek olmalı cunku sureklı yurtdısına gdıyorum hem fıyat alıyorum hem teklıf verıyorum ve malum herzaman baglantı ımkanı bulamıyorum ama editleyemezsemde hiç degılse goruntulemem lazım

ozellıkle HTC Hero / Android ile 3GS arasında sıkıstım kaldım :)

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.