Bildirim
Htc Hima(M9) ANA KONU - KULLANICILAR KULÜBÜ (2. sayfa)
Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
Giriş
-
-
Valla fiyat felan kadar bataryada önemli..
Benim tekefonlarda artık ilk baktığım batarya..
Gerisii hep aynı..
Htc one m7 ile her sorunumu hallediyorum . Batarayası artsa sanırım 5 sene değiştirmem. -
quote:
Orijinalden alıntı: system electronıc
htc m9 fotoları sızmış... mükemmel gözüküyor fakat sızan görüntüler dogrumu degil mi onu bilemem...
Bu foto uzun zamandır
3 şahısların yaptığı tasarim olarak ortalıklarda zaten dolaşan bir foto idi.
Haber siteleri prim yapmak için tekrardan ortaya atmış belliki..
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
-
Sevgili arkadaşım.
Tamam genel anlamda anlatmak istediklerinde sonuna kadar katılıyorum ama şu varki
Bi tlfn 5" olarak lanse ediliyorsa ekran 5". Olur çerçeve değerleri verilen olcuden düşmez. Teknik özelliklerde Ekran 5" ise is bitmiştir ekran 5" dir. çerçeve vs o ölçümü. Üstüne eklenir yani kaba tabirle sağ sol üst alt cercevelerle beraber atıyorum 5.5" olur.
Hiçbir akıllı tlfonun teknik özelliğinde ekran boyutu bu mantıkda verilmez. Genel en boy ölçüsü mm yada cm olarak verilir. Sizin mantiginizdaki gibi cihazın geneline
Bir ekran boyutu verilmez.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi sakarboy -- 2 Ocak 2015; 19:30:11 >
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
1080p ekran snapdragon 810 ve 20 mp kamera ile gelirse düşünmeye gerek yok alırım.2k ekran furyasına girmemesi iyi olur ama snapdragon 810'da 2k yı kaldıracak güçte.1080p 5 inç 3000+ mah batarya yeterde artar. -
yeni tanitilan htc desie 826ya bakarsak gayet guzel bir telefon geliyor diyebiliriz -
Bu telefon 2500 liradan aşağı gelmez özellikleri böyle olsada olmasada. Ben bir telefona ne olursa 1500 liradan fazla verme taraftarı değilim ki çoğu kişi uçan kaçan bişey olsada 1 yıl bilemedin 2 yıl sonra telefonu çoktan değiştirmiş oluyor. O yüzden 2800 lira hakkı olur filan demek yanlış bence. 2800 liraya güzel bir masaüstü toplar üzerinede her işi yapabileceğin bir telefon alınabilir rahatlıkla.
Bu arada Desire 826'yı beğendim bende fiyatı ve zamanlaması iyi olursa düşünülebilir batarya biraz ufak ama günü çıkarır diye düşünüyorum -
4 ultrapixel hatasını yapmamışsa iyi
Özellikleri hoşuma gitti. Özellikle kameradaki çözünürlüğü yükseltmeleri çok iyi olmuş, Tasarım olarak M8'e benzerse HTC markasını tercih edeceklerin ilk model olma ihtimali de yüksektir. -
Dört gözle bu telefonu bekliyorum
Bi çıksın bakalım da 1 sene sonra alırım ancak
evet dün itibariyle en net fotolar sızdı. Hala bunun kesin foto olmadığını belirtmekte fayda var, sonuçta htc kendisi yayınlamadı ama büyük ihtimalle bu olacak diyolar. Ben beğendim, m8 güzel bir telefondu, bu da küçük dokunuşlarla daha güzelleşmiş versiyonu olmuş. Açma kapama tuşu sağ tarafa alınmış
-
Su htc logosu bozmus isi. Ekranin ne kadarini kapliyor.
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
quote:
Orijinalden alıntı: MaxCavalera
Su htc logosu bozmus isi. Ekranin ne kadarini kapliyor.
Sanal tuşlar yerine oraya konacaksa çok güzel olur aslında. -
arkadaşlar m9 tek model çıkmayacak en son haberlerde 3 model olacak bir m9 bir plus tarzı model birde alt segmente yakın bir ürün olacak -
Evet beyler @evleaks tarafindan sizdirildi gercek fotolar, buyrun (uyari asiri agiz sulanmasi yapar! :D )
http://htcsource.com/2015/01/leaked-image-of-the-real-htc-one-m9-htc-one-m9-plus-revealed-by-evleaks/#disqus_thread -
sanırım quad-hd ekranı ve 4 gb ram i plus modelinde kullanıcaklar iphone gibi.
gerçekten merakla bekliyorum -
mükemmel olmuş,inşallah gerçektir.uzay mekigine benzemis
quote:
Orijinalden alıntı: melihcarter
evet dün itibariyle en net fotolar sızdı. Hala bunun kesin foto olmadığını belirtmekte fayda var, sonuçta htc kendisi yayınlamadı ama büyük ihtimalle bu olacak diyolar. Ben beğendim, m8 güzel bir telefondu, bu da küçük dokunuşlarla daha güzelleşmiş versiyonu olmuş. Açma kapama tuşu sağ tarafa alınmış
Bu telefonun m8 den hiç bir farkı yok görünüm olarak
< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X