Şimdi Ara

Htc Hima(M9) ANA KONU - KULLANICILAR KULÜBÜ

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
46
Cevap
2
Favori
2.207
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Özellikler:
    2 Ghz Qualcomm Snapdragon 810
    Adreno 430 GPU
    3 Gb Ram
    5 inç 1080P Ekran
    13mp Ön - 20.7mp Arka Kamera
    Android 5.0.1 Android Sürümü
    Yeni Htc Sense Arayüzü

Not: Bu özellikler tanıtım günü değişebilir.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi The Dark Knight -- 29 Aralık 2014; 23:02:29 >

• Özelliklere bak masaüstü pc'den farkı kalmadı telefonların.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Bekliyoruz...

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Eğer m8 kadar güzel bir tasarımı olursa kesin alacağım alet bu.

• OLM Full HD ve Snap810 vee HTC Sense ? Muhteşem üçlü olur

Şaka değilse harika ve alınması gerekir..

• Htc bu donanimi mukemmel bir kasa ile sunarsa, birde fiyatta 2000tl yi asmazsa guzel bir satis grafigi yakalayabilir.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Bu donanim sense ve full hd ile gelirse cihaz ucar. M8 i tip olarak cok begenmistim. Hima umarim bizi daha da cok sasirtir.

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Bence herşey İyi güzel de, fiyatı uçar.

• quote:

Orijinalden alıntı: Peregrino

Htc bu donanimi mukemmel bir kasa ile sunarsa, birde fiyatta 2000tl yi asmazsa guzel bir satis grafigi yakalayabilir.

Aynen bu sekild3 olursa iyi satar. Tasarımı bence m8 daha güzel olacak gibi geliyor bana. Hel3 bir de apple gece itibari ile fiyatlara bayağı bir zam yapması. Bu kısma yöneltebilir insanları.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Fiyatı 2000den aşağı mı? Şaka misiniz m8 2499 dan çıkmışken sunun neresi 2000den aşağı olsun 2500den aşağı düşmez.

• M8 sahane m9 da guzel es gecilecileblir m10 bekleyecegim ben.

• htc m9 fotoları sızmış... mükemmel gözüküyor fakat sızan görüntüler dogrumu degil mi onu bilemem...

• M8'i alalı 5 ay oldu daha
  • quote:

Orijinalden alıntı: system electronıc

htc m9 fotoları sızmış... mükemmel gözüküyor fakat sızan görüntüler dogrumu degil mi onu bilemem...

Biraz araştırarak bi şeyler yazıp cizin önünüze geleni atmayın yanlış bilgi uretmeyin bu sadece hayran çalışmasıdır.bu fotografi nerden aldıysan orada not olarak temsilidir yazması gerekir.

• Başımdan geçenleri tüm telefon kullanıcıları bilsin diye paylaşıyorum,aman diyorum bu firmadan uzak durun,..

quote:

Orijinalden alıntı: erdos113

Discovery sevgimiz bugün tükendi..
    Bugün profilo Telpa ya gittim, uzun zamandır açma kapama tuşu hizasında ekranda sarı leke vardı ve her geçen gün büyüyordu.
    Bugün fırsat bulunca gidip garantiden yaptırmak istedim.
    Telefonu teslim ederken üst köşede plastikte çizik gibi duran çatlak varmış, ben bunca zamandır farketmemişim ,onu gösterip ekran değişiminden ücret talep etti.
    Bende siz o çizik gibi çatlağı bırakın, ekranı değiştirin dedim..
    Bayanın bana cevabı ekran dış plastik ile bütün halinde değişiyor,o yüzden 180 tl ücret ödemeniz gerekiyor dedi..
    Benim o çatlak dediği yerden şikayetim olmadığı, sizin telefonunuzun kronik sorunu olan sarı leke ayıbınızı gidermeniz gerektiğini defalarca söyledim.
    Israrla sistem böyle cevabı verdi,, isterseniz üzerinde 3 yerde leke olan defolu ekran ile değişelim, 180tl yerine 80 tl ödersiniz dedi..ayıp üstüne ayıp devam ediyordu.
    Ben zaten leke var değiştirin ekranı derken, onlar bana daha farklı lekeli ekranı takıp 80 tl ücretin peşindeler..
    Çok şaşırdım ama karar verdim ücretli değişime,,bayana bu konu burada bitmeyecek, bunun üstüne gideceğimi gerekli bütün mercilere şikayetimi yapacağımı söyledim.
    Oralı bile olmadılar..
    Gm2 de ekran ile plastik kısımın şikayetler üzerine artık ayrıldığını söyledi, yani bu durum sadece bana değil herkese yapılmış,, müşteri memnuniyetsizliği üzerine ekran ile dış plastik gmd 2 de artık ayrılmış..
    Telefonu 1 saat bekledikten sonra teslim ettiler, bende değişen parçayı da istiyorum dedim.şaşırdılar,, hanımefendi bu konu burada bitmeyecek dedim.
    15 dakika daha beklettiler ve sonunda geldi değişen parça...
    Ödemeyi Finansbank kıredikartı ile ödemek istedim pos cihazları Finansbank sorun yaratığından çekemediler,üzerimde başka kart olmasa ödemesine yapamıyacağız,
    Ben hayatımda bu kadar sıkıntılı bir firma görmedim..
    En kısa sürede telefonu satıp başka markalara kesin geçiş yapacağım,birkere midem bulandı artık bu telefonu kulanmam bana eziyet olacak, hiç kimseye de bundan sonra önermeyeceğim.
    4 adet kendi adıma kayıtlı gmd var, en azda 10 arkadaşıma aldırdığım telefon için okadar pişmanımki..
    Gerekli yerlere mail attım. Kaymakamlığa gidip tüketici heyetine de başvurup gerekirse 500 tl harcayıp 180 tl yi burumlarından getirmeyi kendime görev edindim..
    Bu konuda bana destek ve yol gösterecek arkadaşların fikirlerinede açığım..
    Resim ekledim ve çatlak denen yeri kırmızı yuvarlak içine aldım.
    Bu çatlak gibi görünen yer aslında çok sağlam sadece tırnağa takılan bir çizgi yani kopma yok çizginin altı sapasağlam.

Bugün gerekli yerlere mail ler atıldıktan sonra firmadan aradılar ve gelin burada konuşalım dediler,işimi bırakıp gittim,müşteri temsilcisine durumu anlattım.uzun lafın kısası,kronik olmuş sari leke hatasını artik firma darbe den dolayı oluyor palavrasina başlamış. Kronik hata olmadığı kanaatine varmışlar, p.tesi günü kaymakamlikta tüketici heyetine başvuru da bulunacağımı söyledim,siz bilirsiniz dediler,bu kadar müşterisine değer vermeyen firma görmedim,,üzerime kayıtlı 4 tane gmd olduğunu ve en az 10 kişiye de bu telefonu aldirdigimi söyledim,bana cevabi bu konuda yardımcı olamayacağını ama masa direk telefonunu verip başka konularda yardımcı olmaya söz verdi,bende kendisine benim ve Çocuğumun kullandığı telefonu satışa çıkarıp başka marka telefon alacagimi ve benim sizi aramama zaten gerek kalmiyacagini söyledim,tabi bu arada adini ve telefonunu kaydettim,yarin mahkemede lazim olur..formlardan bahsettim ,burada yazılanları ciddiye alamadıklarını konuşmalarından anladım,,, sanırım bu firma beni ciddiye almadi,bu beni dahada kamcıladı,eee hadi bakalım...

• m8 satış fiyatı 2400 den çıkıp şu aralar 2100 e düşmüşken,

daha iyi donanıma sahip hima'nın yükselen ithal ürün vergileriyle birlikte 2000 TL seviyesinde çıkmasını beklemek biraz hayalcilik olur.

Ayrıca piyasa da bir çok cihazın, bükülme, kasa açıklığı, stabilite, şişme, kasma, suya karşı dayanıklı cihazın 2 damla suda pert olması gibi sorunları varken,

HTC iyi bir fiziksel üretimi, iyi bir donanımla Android 5.0 ı da stabil bir şekilde getirebilmeyi başarabilirse,

Bükülen ve stabil olmayan Iphone 6 ya 2500 TL verileceğine

Kasa açıklığı, lens yamukluğu olan Z3 e 2200 TL ödeyeceğine

HTC hima 2800 TL fiyat çeksin,

yukarda belirttiğim durumları başarmasından ve bunu başardığı için de stabil çalışan ve kasa olarak ta sağlamlığından ötürü bu parayı hak edebilir.

Ama yurdum insanı hala sanki çok işine yaraycak gibi 2K ekranla gelsin gelmezse hayal kırıklığı yaratır diyor.

5 inchlik bir cihazın ztn hoporlor ve HTC nin o logosunu işlemesiyle ekran boyutu 4,7 inch e düşecek ztn. O boyutta sana 4K ekran olsa nası göreceksin?

Öncelikleri sağllık ve stabilite olacakken, insanlar çılgın tüketim ve en son en iyidir mantığından bir türlü sıyrılamıyor.

En optimumu en iyidir, ve optimizasyonu ve stabiliteyi Snapdragonn 805, 2 GB ram ile yakalayabilmişse şirket mesela, ondan 810 ve 3 GB ram beklentisi nedir. ve olmadığı için çöp die dalga geçmek revamıdır.

Şahsen akıllı telefonda önce sağlamlık sonra stabilite olmalı

• Eger bilgiler dogruysa Full HD de kalmasi mukemmel olmus,bataryayiya 2840 yerine en azindan 3000MAh da sabitlerse,islemciyide s810 ile 3GB Rami eslik ettirirse 10 numarra 5 yildiz telefon olacak.Tasarim,malzeme kalitesi ses olayina girmiyorm bile

• 2 Ghz Qualcomm Snapdragon 810
    Adreno 430 GPU
    3 Gb Ram
    5 inç 1080P Ekran
    13mp Ön - 20.7mp Arka Kamera
    Android 5.0.1 Android Sürümü
    Yeni Htc Sense Arayüzü

sony z4 veya bu telefondan birini düşünüyorum. Nokia x6 artık emekliliğe ayrılacak gibi bu 2015de . yalnız yurtdışından alacağım inşallah .
  • yeni vergilerden sonra bu telefonun 2000 civarında gelmesi imkansız gibi. tahminim 2500 tl civarında gelecektir. eğer olurda 2000 civarında gelirse ortalığı yıkar bence.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Tahir Seymen

quote:

Orijinalden alıntı: system electronıc

htc m9 fotoları sızmış... mükemmel gözüküyor fakat sızan görüntüler dogrumu degil mi onu bilemem...

Biraz araştırarak bi şeyler yazıp cizin önünüze geleni atmayın yanlış bilgi uretmeyin bu sadece hayran çalışmasıdır.bu fotografi nerden aldıysan orada not olarak temsilidir yazması gerekir.

zaten mesajım da belirttim..dogru mu degil mi bilemem diye...

• 
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.