Şimdi Ara

HTC imei değiştirme hakkında.. (5. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
157
Cevap
10
Favori
72.226
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 34567
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: gLam

quote:

Orijinalden alıntı: musteaTR

kardeş senin taktikle soff yaptım 25 dolar ödeyerek imei değişikliği için.
    peki şimdi ben orjinal lollipop yüklesem s-off kapatıp s-on yapmam lazım . tekrar s-off yapmak için 25 dolarmı ödemem lazım ?

bu arada s-off yaptıktan sonra bu adb kodlarıyla imei çok rahat değiştirdim .

S-off kapatıp S-on mu yapmanız lazım ?

Bunun sebebi nedir ?

orjinal rom yüklemek için s-off u kapatıp s-on yapıp
    unlocked de kapatıp locked yapmak gerekiyor aksi takdirde sistem orjinal romu yüklemeye izin vermiyor
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: gLam

quote:

kardeş senin taktikle soff yaptım 25 dolar ödeyerek imei değişikliği için.
    peki şimdi ben orjinal lollipop yüklesem s-off kapatıp s-on yapmam lazım . tekrar s-off yapmak için 25 dolarmı ödemem lazım ?

bu arada s-off yaptıktan sonra bu adb kodlarıyla imei çok rahat değiştirdim .

S-off kapatıp S-on mu yapmanız lazım ?

Bunun sebebi nedir ?

orjinal rom yüklemek için s-off u kapatıp s-on yapıp
    unlocked de kapatıp locked yapmak gerekiyor aksi takdirde sistem orjinal romu yüklemeye izin vermiyor

Öyle 1 şey yok kendi kendinize fantezi yapmayın.

S-off Un temel amacı istediğiniz romu yuklemektedir.

Bunuda Super cid ile yapıyorsunuz.

Locked veya Unlocked İle hiçbir alakası yok.

• HTC ONE m8 içinde aynı imei değiştirmeyimi kullanıyoruz? SunShine 'a para vermeye gerek olmadan S-OFF yapabileceğimiz bir link verebilir misniiz? Şimdiden teşekkürler.
  • quote:

Orijinalden alıntı: hayalci07

HTC ONE m8 içinde aynı imei değiştirmeyimi kullanıyoruz? SunShine 'a para vermeye gerek olmadan S-OFF yapabileceğimiz bir link verebilir misniiz? Şimdiden teşekkürler.

Sun shine a para vermeden s-Off imkansız. O Yüzden hic uğraşmayın 25$ verin s-Off yapın.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Arkadaşlar geçen hafta yurtdışından Htc One M8 getirttim. İmei'si atılmış ve bütün güncellemeleri yapılmış bir şekilde geldi. Bana geldiğinde doğal olarak sim kartı ve hafıza kartını takıp çalıştırdım fakat yapmış olduğum her aramada ya bağlantı kopukluğu olup hat düşüyor veyahut konuşabilsem bile her iki kelimenin biri kesik gidiyor karşı tarafa. :/ Artı olarakta mobil interneti çekim performansı 10 üzerinden 1 yani. Neredeyse hiç çekmiyor.
    Avea kullanıyorum, öncelikle müşteri hizmetlerini aradım hattın ve mobil internetin yapılandırılmasını istedim, işlemi yaptılar, telefonu kapatıp açtım fakat sorun yine devam etti, sonra bayisine gidip orjinal olması adına küçültülen simkartın yedeğini çıkarttırdım, taktım yine sorun devam ediyor. Bunu nasıl hallederiz, herkes bişeyler yaazıyor ama halledebilen veya aklına bi çözüm yolu gelen arkadaşlar cevap yazarlarsa çok sevinirim... ? ? ?

• quote:

Orijinalden alıntı: ekselansgs

Arkadaşlar geçen hafta yurtdışından Htc One M8 getirttim. İmei'si atılmış ve bütün güncellemeleri yapılmış bir şekilde geldi. Bana geldiğinde doğal olarak sim kartı ve hafıza kartını takıp çalıştırdım fakat yapmış olduğum her aramada ya bağlantı kopukluğu olup hat düşüyor veyahut konuşabilsem bile her iki kelimenin biri kesik gidiyor karşı tarafa. :/ Artı olarakta mobil interneti çekim performansı 10 üzerinden 1 yani. Neredeyse hiç çekmiyor.
    Avea kullanıyorum, öncelikle müşteri hizmetlerini aradım hattın ve mobil internetin yapılandırılmasını istedim, işlemi yaptılar, telefonu kapatıp açtım fakat sorun yine devam etti, sonra bayisine gidip orjinal olması adına küçültülen simkartın yedeğini çıkarttırdım, taktım yine sorun devam ediyor. Bunu nasıl hallederiz, herkes bişeyler yaazıyor ama halledebilen veya aklına bi çözüm yolu gelen arkadaşlar cevap yazarlarsa çok sevinirim... ? ? ?

Getirdiğiniz cihaz m8 ve harman kardon edition yüzde 99.

Olması normal. Çözümü var ama inşallah bulursunuz.

Burası degil ama bunun yeri HTC bölümü var bunun icin.

• gLam G kullanıcısına yanıt
    Cevabınız için çok teşekkürler, fakat bahsetmiş olduğunuz konu hakkında hiçbir bilgim yok. Htc adı altında bu forumda ne kadar konu varsa hepsinin altına sorunumu yazdım, bu konu başlığı hariç henüz cevap yazan olmadı.
    "Harman kardon edition" olayı nedir ? Yani telefonu niye normal şartlarda kullanamıyorum ?
  • Arkadaşlar benim telefon HTC m7 üzerinde costum rom var ve root ayrıca cihaz s of yazıyor bootloder ekranında ama imei değiştirdiğim halde yukarıdaki komut sistemiyle okey dedi imei Değişti ama hala *#06# yapınca imei gözükmüyor. Bunun sebebi nedir.

• quote:

Orijinalden alıntı: silivriserdar

Arkadaşlar benim telefon HTC m7 üzerinde costum rom var ve root ayrıca cihaz s of yazıyor bootloder ekranında ama imei değiştirdiğim halde yukarıdaki komut sistemiyle okey dedi imei Değişti ama hala *#06# yapınca imei gözükmüyor. Bunun sebebi nedir.

Kurduğun romun radiosu yada kernelindan kaynaklaniyor olabilir

• Öncelikle merhaba. Htc one m7 çift hatlı telefonum var. fastboot getvar all komutunda imei gözüküyor ancak imei2 gözükmüyor ! Problemin nedeni nedir?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Cismoll -- 9 Eylül 2015; 3:05:01 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: sissil

htc lere imei atılıyor detaylı bilgi için pm atın yardımcı olayım...

olmadı
  • quote:

Orijinalden alıntı: ILKERATLIILKER

quote:

olmadı

Hocam neye yardımcı olmadım afedersin... telefonu kadıkoye getir bakalım diyorum ona yanasmıyorsun... telefonu getir bırak diyorum onada yanaşmıyorsun... arkadaşına veriyorsun elinde perişan oluyor... sonra düzeltelim diyorum tamam getircem diyorsun... iş yerindeyim saat akşam 3 işim var bir ton arkadaşın arıyor benden yardım istiyor... halen diyorsunki parasını vereyim yap diyorsun yok diyorum parasında degilim getir bakayım diyorum gidiyorsun arkadasına veriyorsun ona yaptırmaya calısıyorsun...

sonra gelmişsin yardımcı olmadı yazıyorsun...

kusura bakma ben sana zaten yardımcı olmak zorunda degilim ama yardım edelim diyorum sana vakit ayırıyorum sen benimle dalga gecer gibi elaleme telefonu veriyorsun...

sana son bir iyilik bestcool nickli arkadaşa söyle senin cihazı o yapar verirsin parasını...

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: ILKERATLIILKER

quote:

olmadı

Hocam neye yardımcı olmadım afedersin... telefonu kadıkoye getir bakalım diyorum ona yanasmıyorsun... telefonu getir bırak diyorum onada yanaşmıyorsun... arkadaşına veriyorsun elinde perişan oluyor... sonra düzeltelim diyorum tamam getircem diyorsun... iş yerindeyim saat akşam 3 işim var bir ton arkadaşın arıyor benden yardım istiyor... halen diyorsunki parasını vereyim yap diyorsun yok diyorum parasında degilim getir bakayım diyorum gidiyorsun arkadasına veriyorsun ona yaptırmaya calısıyorsun...

sonra gelmişsin yardımcı olmadı yazıyorsun...

kusura bakma ben sana zaten yardımcı olmak zorunda degilim ama yardım edelim diyorum sana vakit ayırıyorum sen benimle dalga gecer gibi elaleme telefonu veriyorsun...

sana son bir iyilik bestcool nickli arkadaşa söyle senin cihazı o yapar verirsin parasını...

Hocam sen yanlış anladın tlf olmadi diyorum hala bozuk yani sen yanlış anladın beni

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >

• Sevgili dostlar oğlum bana bir HTC One M9 Plus getirdi, malum nedenlerle ime değiştirmem lazım ama yapamıyorum..Telefonu SunShine ile S-OFF yaptım, Bootloader kilidi açık
    ama forumda verilen komut işe yaramıyor ( fastboot oem writeimei XXXXXXXXXXXXXX ) bu komuta FAILED (remote: WRITE IMEI ERROR) diye vevap veriyor.
    Bu telefon bilindiği gibi MTK işlemcili, ondan mıdır nedir bazı fastboot komutları da çalışmıyor..imei yazma komutu nedir diye bakayım dedim "fastboot oem ?" komutu bütün komutları listelemeli ama çalışmıyor ve [ERR] Command error !!!
    diye yanıt veriyor.
    Bu şekilde telefonun bazı komutları almaması işlemciye göre farklı komutlara ihtiyacı mı var sorusunu aklıma getiriyor..mesela "fastboot getvar all" işe yarıyor, "fastboot writecid" işe yarıyor ama en önemlisi "writeimei ...... işe yaramıyor.
    Şu konuya bir el atın dostlar, hiç ilgim olmadığı halde okuya okuya gözlerim bozuldu saçlarım ağardı :)

İlgi gösterip yanıt vereceklere peşinen teşekkürler.

• quote:

Orijinalden alıntı: feyizu

Sevgili dostlar oğlum bana bir HTC One M9 Plus getirdi, malum nedenlerle ime değiştirmem lazım ama yapamıyorum..Telefonu SunShine ile S-OFF yaptım, Bootloader kilidi açık
    ama forumda verilen komut işe yaramıyor ( fastboot oem writeimei XXXXXXXXXXXXXX ) bu komuta FAILED (remote: WRITE IMEI ERROR) diye vevap veriyor.
    Bu telefon bilindiği gibi MTK işlemcili, ondan mıdır nedir bazı fastboot komutları da çalışmıyor..imei yazma komutu nedir diye bakayım dedim "fastboot oem ?" komutu bütün komutları listelemeli ama çalışmıyor ve [ERR] Command error !!!
    diye yanıt veriyor.
    Bu şekilde telefonun bazı komutları almaması işlemciye göre farklı komutlara ihtiyacı mı var sorusunu aklıma getiriyor..mesela "fastboot getvar all" işe yarıyor, "fastboot writecid" işe yarıyor ama en önemlisi "writeimei ...... işe yaramıyor.
    Şu konuya bir el atın dostlar, hiç ilgim olmadığı halde okuya okuya gözlerim bozuldu saçlarım ağardı :)

İlgi gösterip yanıt vereceklere peşinen teşekkürler.

bu arkadaslaar uzman

• feyizu F kullanıcısına yanıt
    Mtk işlemcili telefonlar için Imei değiştirme yaz google'a. Orada çıkan birkaç yöntemi deneyebilirsin.

• quote:

Orijinalden alıntı: MikaHakkinen

Mtk işlemcili telefonlar için Imei değiştirme yaz google'a. Orada çıkan birkaç yöntemi deneyebilirsin.

Elbette denedim..hem de hepsini...tabi J-Card box tarzı çözümler hariç..kesinlikle hiçbirisi çalışmadı bende bu yüzden de bir bilen bulayım dedim.
    İlginiz için teşekkür ederim
  • quote:

quote:

Elbette denedim..hem de hepsini...tabi J-Card box tarzı çözümler hariç..kesinlikle hiçbirisi çalışmadı bende bu yüzden de bir bilen bulayım dedim.

cihazı s-off yap
    bootloader kilidini kaldır (htcdev sitesinden)
    ondan sonra fastboot tan imei repair = ) edebilirsin
    yazdığın komut doğru ancak cihazda bootloader kilidi var...

jcard bos xtc gibi yöntemler s-off yapmak için yada usb den rom atılamayan yada emmc chipinde arıza meydana gelen tamamen susmuş cihazlar için kullanılan yöntemler...

bu cihazlarda unlock ve soff yaptıktan sonra cennetin kapıları sonuna kadar açılıyor...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi sissil -- 10 Mart 2016; 10:27:06 >

• quote:

quote:

quote:

cihazı s-off yap
    bootloader kilidini kaldır (htcdev sitesinden)
    ondan sonra fastboot tan imei repair = ) edebilirsin
    yazdığın komut doğru ancak cihazda bootloader kilidi var...

jcard bos xtc gibi yöntemler s-off yapmak için yada usb den rom atılamayan yada emmc chipinde arıza meydana gelen tamamen susmuş cihazlar için kullanılan yöntemler...

bu cihazlarda unlock ve soff yaptıktan sonra cennetin kapıları sonuna kadar açılıyor...

Cihaz S-OFF ve bootloader kilidi açık..olmuyor diye yazdıklarım bu şartlarda olmuyor..arıyoruz çözümü :)

• feyizu F kullanıcısına yanıt
    Hocam cihazın mtk işlemcili ben plus yazısına dikkat etmedim kusura bakma ancak forumda bestcool nicki arkadaşa ulaşırsan ücreti mukabili sana yardımcı olacaktır...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi sissil -- 11 Mart 2016; 12:29:46 >
  • 
Sayfa: önceki 34567
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.