Şimdi Ara

★★★ HTC Incredible S Kullanıcıları Kulübü★★★ (13. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
4.619
Cevap
15
Favori
200.159
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1112131415
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

bu makinayi ciddi ciddi almayi düşünüyorum fakat DHD'nin kötü pil ömrü şöhretinden sonra açikcasi tirsiyorum. bu yüzden aklin nexus s'e kaymiyor değil yani.

günlük - çok az 3G, 2-3 saat müzik, 1-2 saat oyun veya film izleme - kullaniminda şarj akşamdan aşkama dayansa yeter benim için.

kullanan arkadaşlar pil ömrü konusunda yorum yapabilirler mi?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi mallekith -- 29 Mart 2011; 11:03:12 >
  • elimde hazır 1 adet var. ilgilenenler pm ile ulaşabilir
  • Almanyadaki satiş fiyati büyük marketlerde HTC Incredible S (mediamarkt 489 Euro=1070 TL)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi laumexs -- 29 Mart 2011; 22:15:31 >
  • dedıgın kullanımda bence 1 gun ıla 1,5 gun rahat gıder ben 1 saat kesın oyun oynuyorum zaten surelkı 3g açık olur hava durumu maıller için gunceller kendını nette yarım saat takılıyorum 1-2 saat konuşmam olur msj falan derken 2.gunun ortasına bıter
  • @f_m_y arkadaşımızdan aldığım cihaz dün elime ulaştı. f_m_y arkadaşımızla da alışşveriş yaptığım için çok mutluyum. ilgili, dürüst ve güvenilir bir satıcı. başka alışverişlerde görüşmek üzere.
  • quote:

Orijinalden al©¥nt©¥: akngksu

dedigin kullan©¥mda bence 1 gun ©¥la 1,5 gun rahat g©¥der ben 1 saat kes©¥n oyun oynuyorum zaten surelk©¥ 3g aç©¥k olur hava durumu ma©¥ller için gunceller kend©¥n©¥ nette yar©¥m saat tak©¥l©¥yorum 1-2 saat konuşmam olur msj falan derken 2.gunun ortas©¥na b©¥ter

ozaman tahmininden iyi. çünkü DHD'yi uzun süre takip ettim, alacaktim. fakat pil süresi bir günü bile dolrumuyor dendi hep.

incredible s'in ekraninin 4" olmas©¥ da kompaktl©¥ğ©¥n©¥ artt©¥r©¥yor öte yandan.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi mallekith -- 30 Mart 2011; 8:46:14 >
  • Evet arkadaşlar pil süresi benim içinde çok önemli. Kullanan diğer arkadaşlardan da pil performansı ile ilgili detay alabilirsek. En azından 2 gün gitse çok iyi olur.Nasıl olsa herhalde DHD den boyutu dışında çok önemli bi farkı yok değil mi
  • quote:

Orijinalden al©¥nt©¥: avan_gard

@f_m_y arkadaş©¥m©¥zdan ald©¥ğ©¥m cihaz dün elime ulaşt©¥. f_m_y arkadaş©¥m©¥zla da al©¥şşveriş yapt©¥ğ©¥m için çok mutluyum. ilgili, dürüst ve güvenilir bir sat©¥c©¥. başka al©¥şverişlerde görüşmek üzere.

Teşekkürler dostum. Hayirli olsun. güle güle kullan...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi f_m_y -- 31 Mart 2011; 0:03:39 >
  • Kullananlar iyi ve kötü yanları bakımından biraz daha bilgi verebilirler mi acaba?
  • bu telefonda da iphone gibi micro sim mi kullaniliyor yoksa normal sim mi?
    Kullanan arkadaslar bilgi verirlerse ayrica + - lerini de kendilerine gore belirtirlerse sevinirim
    saygilar
  • normal sım kullanıyor tek kotu yanı elınden dusmemesı alınacak en guzel htc modelı bence kullanıyorum hız we ekran netlıgı olsun dokunmatıgı olsun harıka dusunmeden alabılrısınz bence
  • Yok arkadaş, yok, bi telefon beğenip de alamıyorum.
  • şu telefon Türkiye'ye gelse alacağımda hala gelmedi

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Jeopol -- 2 Nisan 2011; 21:13:52 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: jeopol
    şu telefon Türkiye'ye gelse alacağımda hala gelmedi

Bende,beklemedeyim
  • bugun ıncredible s imi aldım sonunda, alimakgrav hocamdan aldım tabiki,kesinlikle tavsiye ederim dürüst ve bilgili satıcı,ayrıca gerçekten tam bir profesyonel.... cihaz hakikaten mükemmel,şimdilik çözmeye çalışıyorum
  • Bu modelin beğenmediğim yönleri ,ekrani bir mm den azda olsa kasanin icinde kalmasi ve kasanın arka tarafı.

sanki arka tarafa donanımı sigdiramamislar, bombe yapmış gibi duruyor.

Komple et kalınlıgi ,çıkıntıli bu kesim ile beraber emsallerine gore çok fazla ,ki muhtemelen arka tarafı boydan boya bu kalınlıkta yapmamalarının nedeni cihazın çok kalın olduğu gercegeni ,bu sekilde bir tasarim ile kamufule etmek.
  • telefonu türkiyeye gelince almayı düşünüyorum.

Kalın olduğuna katılmıyorum. Desire hd 11,8 mm incredible s 11,7 mm. Kalınlıkları aynı.
    Ayrıca "http://www.youtube.com/watch?v=AqxlumOQ7Mk" videosunda ekranın desire hd ile kıyaslanması var.
  • Desire Hd nin 11.8 mm kalinligi,kamera cikintisida dahil olan kalinliktir.Ki 4.3 inclik ekran genisligi ile bile mevcut kullanilabilir yuzey e kamerayi resmen sigdiramamissin gibi duruyor,kamerasinin bu cikintili yapisina ragmen, kullanan biri olarak, Htc nin modellerinde bazi standart lari yakalayabilmek adina, bu sekil tasarimlara yoneldigini dusunuyorum.

Ki yine ayni sekilde bu model de oldugu gibi 11,7 mm kalinlik,kasanin arkasindaki bombe li kisimdan itibaren olan kalinlikla,

Desire HD nin cikintili kamerasindan itibaren 11.8 mm olan kalinlik kandirmasin.
    incredble S in 11.7 mm lik kalinligi arkadaki bombeli kisim ile ele oldukca kalin bir telefon hissi veriyor.

En azindan bu modeli birebir alip inceleyen,bana gore oyle.
  • dün aldım telefonu pil süresi hakkında yorumum daha yeni aldığım için karıştırdım uyarı almadığım halde gece taktım bugün tam dolu kullanıyorum.. sanırım 2 gün gidecek gibi.
    tasarımı bence güzel arkasınındaki şekli problem etmiyor. itici değil.
    kullanımı hakkında ise ilk kez android kullanacam inşallah utandırmaz...
  • Merhaba arkadaşlar. Incredible S alan arkadaşlara hayırlı olsun. Güle güle kullanın. Gerçekten güzel cihaz. @Blackwolf82 arkadaşıma teşekkür ederim yorumları için. Teknolojiye çok meraklı ilgili bir arkadaş.

Bildiğiniz gibi bendeniz daha çok Desire HD modelini sattım şimdiye kadar. Konuyu takip eden arkadaşlar bilirler. Incredible S almak isteyen arkadaşlar benden de temin edebilirler. Şu ana kadar 3 adet sattım. Bu hafta yeni cihazlar geliyor..Görüşmek üzere..Güzel paylaşımlar dileğiyle.
  • 
Sayfa: önceki 1112131415
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.