zapachit Forumda kullanan ilk kişi sensin sanırım Hayırlı olsun. Bir sorum olacak; Android market yüklümü geldi acaba ?
quote:
Orijinalden alıntı: TYR
zapachit Forumda kullanan ilk kişi sensin sanırım Hayırlı olsun. Bir sorum olacak; Android market yüklümü geldi acaba ?
hocam arkadaş rusyadan almış telefonu, onda vardır market. MArket Türkiyede de açıldı artık, konuyla ilgili olarak ilk güncellemeyi yapanda Htc oldu zaten. vodafone dan desire ve desire hd alanlar marketlerine kavuşuyorlar şu sıralar...
Kirmizisi cok manyakmis cihazin tam almalik duruyo ;)
sanırım tek fark boyut gerisi hikaye
arkadaşlar inredible s TR de kaç para olur asağı yukarı?birde bu telefon yurtdışında simlock lu mu ?
tr de kaç para olur bılemem ama sım kılıtsız yurt dısındakı urunler ben de bugun aldım sım kılıtsız taktım kartı kullanıyorum hocam ama olanlarda wardır mutlaka alacagn satıcaya sorarsın
quote:
Orijinalden alıntı: akngksu
tr de kaç para olur bılemem ama sım kılıtsız yurt dısındakı urunler ben de bugun aldım sım kılıtsız taktım kartı kullanıyorum hocam ama olanlarda wardır mutlaka alacagn satıcaya sorarsın
hayırlı olsun, ilk izlenimlerini bekliyoruz akngksu
Telefonun SAR değerini bilen var mı?
quote:
Orijinalden alıntı: Duncan Idaho
Telefonun SAR değerini bilen var mı?
0.876 W/kg head 0.775 W/kg body
telefona dıyecek laf yok bence sunuda olmamış dememdım daha nette gırıs hızı ınanılmaz hem wifi hem sebeke olsun net hızı mukkemmel telefon acaba kaba mı dedım ama çok ınce yapısı war desıre hd kadar bence onuda kullandım ekranın parlaklıgını sona getıremıyorum gozumu alıyor :D
sarj konusuna gelınce dun tam dolum sarj yaptım ısım geregı telefonum hıc susmaz oyun fazla deıl ama yınde yarım saat takıldım sebeke nettım sureklı açık face olsun hava durumu olsun guncelleme yapıyor saat 3 oldu ve halen yarım fazla sarjım war
alacak arkadaşlar hemen alsın suphesız harıka makına malzeme kalıtesıde adroıd de yenıyım daha tam zorlayamadım oyun kurmayı ogredım sadace
bundan oncekı makınam ıphone 3gs di onu kotulemıyorum ama oda kalıtelı bı makınaydı ama bunda oyunu at kur msn at kur jaıl yok kırma daha ne denır daha bundan sonra htc
bende alıcam ama babama alıcam,önemli olan ekran boyutu ve şarj süresi idi onlarda güzelmiş.
perşembe günü aldım bende cihazı. sorusu olan varsa yanıtlayabilirim.
Benim var bilgiturk kurulan oyunları nasıl nasıl kaldiririz acaba bir program war mi yoksa dosya yöneticisinden kalkar mi
arkadaşlar bu incredible s kaç para?
quote:
Orijinalden alıntı: cag_lar91
sahibinden de 1200 den başlıyo
quote:
Orijinalden alıntı: cag_lar91
form da satan arkadaşlar var, en iyisi 1200tl. f_m_y nickli arkadaş var, referansları da iyi.
increbdle s kullanan arkadaşlar kılıf olarak neyi kullanıyorsun acaba ben aradım ama bişey bulamadim
Aynı şekilde Kadıköy'de denemediğim kılıf kalmadı tam oturana rastlayamadım henüz
aynen arkasının kaymaması daha sorun oluor çıkar ınslh yoksa aman çizilmesın dıye kırk takla atıyoruz
Arkadaslar öncelikle merhaba... Sizlerden bir konuda yardım bekliyorum.Yarın bir telefon alıcam aklımda 2 model var 1) HTC Incredible S 2)Samsung Galaxy S
ŞİMDİ BENİ DÜŞÜNDÜREN OLAY SU İKİ TELEFONUDA İNCELEDİM GERCEKTEN HOS TELEFONLAR. Ama HTC Incredible S alırsam garantili olmayacak yurtdışı olucak ve olası arıza durumlarında beni asırı yorar mı masrafı.Yoksa o para ya garantili Galaxy s mi almak daha doğru olur. Benim bu kadar düşünmemdeki neden telefon alınca uzun zaman kullanacak olmam. Sizce garantili Galazy S mi yoksa Yurtdışı HTC Incredible S. Bi de eger alan arkadaslar varsa HTC yi izlenimlerini aktarırsalar sevinirim . Zaman sıkıntım var yarın alacam artık telefon kararsızım.