Şimdi Ara

★★★ HTC Incredible S Kullanıcıları Kulübü★★★ (9. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
4.619
Cevap
15
Favori
200.139
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 7891011
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • son bir soru sormam lazım telefonda herhangi bir sorun olursa fabrikasyon veya kullanırken garanti durumu var mı eğer uluslar arası garantisi var dersen o men bişeydir ne yapmak lazım oralara gönderirken biraz açıklarmısın.
  • quote:

Orijinalden al©¥nt©¥: bring to front

son bir soru sormam laz©¥m telefonda herhangi bir sorun olursa fabrikasyon veya kullan©¥rken garanti durumu var m©¥ eğer uluslar aras©¥ garantisi var dersen o men bişeydir ne yapmak laz©¥m oralara gönderirken biraz aç©¥klarm©¥s©¥n.

Yurtdişi 1 yil garantili. Telefondan kaynaklanan arizalarda değişim yapilabilir. telefonu bana göndermen yeterli. ok

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi f_m_y -- 14 Mart 2011; 13:09:32 >
  • arkadaşlar bu cumartesi Türkiye ye geliyorum, incredible S getiriyorum isteğe göre sayıyı artırabilirim. almak isteyenler pm ile ulaşabilir
  • Ne kadara getiriyorsunuz?
  • desire HD ile arasında işlemci farkıda var arkadaşlar gözden kaçırmayalım videoda da söylüyor ama HD daha performanslı :) şekil şemal olarak benim hoşuma gitmedi açıkcası fakat magic buttons olayı güzel düşünülmüş.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi WaShErE -- 15 Mart 2011; 8:58:40 >
  • htc ye attığım maile göre Incredible S Nisan ayinda, Desire S Mayıs ayında türkiye'de arkadaşlar.

quote:

Müşteri Destek Merkezi ile irtibata geçtiğiniz için teşekkür ederiz. Size en kaliteli hizmeti vermek ve her türlü soru ve isteğinize cevap vermek için çalışıyoruz.

Konu ile ilgili, Desire S Mayis ayinda ve Incredible S Nisan ayinda satisa sunulacaktir.

Musteri hizmetleri numaramiz : 081-128-800-12 (kod: 3115) Pazartesi- Cuma 09:00 am - 6:00 pm Ucrestiz Hat
    İlginiz için teşekkür ederiz.

Bu mesaja bir yanıt göndermek için ya da sorunuzu başarıyla yanıtladığımıza dair bizi bilgilendirmek için, e-posta adresinizi ve bilet numaranızı 11TRCW12TRA000170 kullanarak ContactUs sitemizde oturum açın.

Saygılarımızla,

Can

HTC

Başkalarının ne düşündüğünü görmek ister misiniz? Diğer HTC fanlarına bir sorunuz mu var?

adresinde HTC’nin hayranı olun facebook.com/htc
    Bizi twitter.com/htc adresinde takip edin
    adresinde YouTube Kanamalımıza abone olun youtube.com/htc

adresindeki gelişim kaynaklarımızı keşfedin developer.htc.com

Bu e-posta hesabına yanıt alamıyoruz. Herhangi bir sorunuz veya daha fazla desteğe ihtiyacınız varsa lütfen htc.com adresindeki web sitemizi ziyaret edin.
    CONFIDENTIALITY NOTE : The information in this e-mail is confidential and privileged; it is intended for use solely by the individual or entity named as the recipient hereof. Disclosure, copying, distribution, or use of the contents of this e-mail by persons other than the intended recipient is strictly prohibited and may violate applicable laws. If you have received this e-mail in error, please delete the original message and notify us by return email or collect call immediately. Thank you. HTC Corporation

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi bring to front -- 15 Mart 2011; 14:32:17 >

• Arkadaşlar acaba dubai'den getirtsem bir problem yaşar mıyım?Türkçe dil'i nasıl yükleyebilirim?
  • MoreLocal 2 diye bi program var cihaza kuruyosun türkçe oluyor %99 kıskı ben kendi cihazımda böyle kullanıyorum bu cihazda da olur sanırım
  • Ben bu telefondan almayı düşünüyorum ancak. Aklıma takılan bir soru var. Şimdi desteklenen video oynatma uzantılarında bu telefonda şunları yazıyor htcnin sitesi: 3gp, .3g2, .mp4, .wmv (Windows Media Video 9) peki ben şimdi bir divx videoyu bu telefonda izleyemeyecekmiyim? açıkcası böyle bir telefon alıpda yolda orda burda kısa bi dizi izleyemedikten sonra hiç almam DHD alırım daha iyi. Mesela Desire S de desteklenen videolarda şunlar var: 3gp, .3g2, .mp4, .wmv (Windows Media Video 9), .avi (MP4 ASP and MP3), .xvid (MP4 ASP and MP3) Divx videoları alt yazıları ile birlikte wmv veya mp4 e çevirebilirmiyiz? Veya alt yazısız çevirip daha sonradan telefonun alt yazı programı tarzında bişeyi varmı? Ve Bir divx i mp4 veya wmv ye çevirdiğimizde veya 3gp hangisini daha iyi çalıştırırsa telefon, bu dönüştürmelerde videonun kalitesi bozulurmu? Bu konuda beni bilgilendirirseniz sevinirim......

Edit: Bide beyler DHD de olan hot spot özelliği bu telefonda varmı acaba?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Elfredy -- 17 Mart 2011; 9:35:41 >

• Arkadaşlar güzel bir inceleme var burda :http://www.androidturkiye.net/2011/03/15/inceleme-htc-incredible-s/

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi carmicheal -- 17 Mart 2011; 13:40:58 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Elfredy

Ben bu telefondan almayı düşünüyorum ancak. Aklıma takılan bir soru var. Şimdi desteklenen video oynatma uzantılarında bu telefonda şunları yazıyor htcnin sitesi: 3gp, .3g2, .mp4, .wmv (Windows Media Video 9) peki ben şimdi bir divx videoyu bu telefonda izleyemeyecekmiyim? açıkcası böyle bir telefon alıpda yolda orda burda kısa bi dizi izleyemedikten sonra hiç almam DHD alırım daha iyi. Mesela Desire S de desteklenen videolarda şunlar var: 3gp, .3g2, .mp4, .wmv (Windows Media Video 9), .avi (MP4 ASP and MP3), .xvid (MP4 ASP and MP3) Divx videoları alt yazıları ile birlikte wmv veya mp4 e çevirebilirmiyiz? Veya alt yazısız çevirip daha sonradan telefonun alt yazı programı tarzında bişeyi varmı? Ve Bir divx i mp4 veya wmv ye çevirdiğimizde veya 3gp hangisini daha iyi çalıştırırsa telefon, bu dönüştürmelerde videonun kalitesi bozulurmu? Bu konuda beni bilgilendirirseniz sevinirim......

divx konusunda bi sorun olcağını sanmıyorum marketi kullanarak indirdiğin programlarla rahatlıkla izleyebilirsin. Hot spot özelliği de cihazda mevcuttur.

• carmichealın verdiği incelemede divx desteklemiyor diyor. Acaba dediğin gibi programla açılabilirmi. Bu şekilde desteklemeyipte programla divx açan oldumu hiç aranızda? Hot spot özelliği iyi olmuş. Ancak bide divx olayını çözersek alıcam herhalde bu telefondan

quote:

Orijinalden alıntı: craft35

quote:

Orijinalden alıntı: Elfredy

Ben bu telefondan almayı düşünüyorum ancak. Aklıma takılan bir soru var. Şimdi desteklenen video oynatma uzantılarında bu telefonda şunları yazıyor htcnin sitesi: 3gp, .3g2, .mp4, .wmv (Windows Media Video 9) peki ben şimdi bir divx videoyu bu telefonda izleyemeyecekmiyim? açıkcası böyle bir telefon alıpda yolda orda burda kısa bi dizi izleyemedikten sonra hiç almam DHD alırım daha iyi. Mesela Desire S de desteklenen videolarda şunlar var: 3gp, .3g2, .mp4, .wmv (Windows Media Video 9), .avi (MP4 ASP and MP3), .xvid (MP4 ASP and MP3) Divx videoları alt yazıları ile birlikte wmv veya mp4 e çevirebilirmiyiz? Veya alt yazısız çevirip daha sonradan telefonun alt yazı programı tarzında bişeyi varmı? Ve Bir divx i mp4 veya wmv ye çevirdiğimizde veya 3gp hangisini daha iyi çalıştırırsa telefon, bu dönüştürmelerde videonun kalitesi bozulurmu? Bu konuda beni bilgilendirirseniz sevinirim......

divx konusunda bi sorun olcağını sanmıyorum marketi kullanarak indirdiğin programlarla rahatlıkla izleyebilirsin. Hot spot özelliği de cihazda mevcuttur.

• quote:

Orijinalden al©¥nt©¥: carmicheal

Arkadaşlar güzel bir inceleme var burda :http://www.androidturkiye.net/2011/03/15/inceleme-htc-incredible-s/

Güzel bir inceleme olmuş. Bende program ile izlenebileceğini düşünüyorum...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi f_m_y -- 17 Mart 2011; 14:42:53 >
  • quote:

Orijinalden al©¥nt©¥: Elfredy

carmicheal©¥n verdiği incelemede divx desteklemiyor diyor. Acaba dediğin gibi programla aç©¥labilirmi. Bu şekilde desteklemeyipte programla divx açan oldumu hiç aran©¥zda? Hot spot özelliği iyi olmuş. Ancak bide divx olay©¥n©¥ çözersek al©¥cam herhalde bu telefondan

quote:

Orijinalden al©¥nt©¥: craft35

quote:

Orijinalden al©¥nt©¥: Elfredy

Ben bu telefondan almay©¥ düşünüyorum ancak. Akl©¥ma tak©¥lan bir soru var. Şimdi desteklenen video oynatma uzant©¥lar©¥nda bu telefonda şunlar©¥ yaz©¥yor htcnin sitesi: 3gp, .3g2, .mp4, .wmv (Windows Media Video 9) peki ben şimdi bir divx videoyu bu telefonda izleyemeyecekmiyim? aç©¥kcas©¥ böyle bir telefon al©¥pda yolda orda burda k©¥sa bi dizi izleyemedikten sonra hiç almam DHD al©¥r©¥m daha iyi. Mesela Desire S de desteklenen videolarda şunlar var: 3gp, .3g2, .mp4, .wmv (Windows Media Video 9), .avi (MP4 ASP and MP3), .xvid (MP4 ASP and MP3) Divx videolar©¥ alt yaz©¥lar©¥ ile birlikte wmv veya mp4 e çevirebilirmiyiz? Veya alt yaz©¥s©¥z çevirip daha sonradan telefonun alt yaz©¥ program©¥ tarz©¥nda bişeyi varm©¥? Ve Bir divx i mp4 veya wmv ye çevirdiğimizde veya 3gp hangisini daha iyi çal©¥şt©¥r©¥rsa telefon, bu dönüştürmelerde videonun kalitesi bozulurmu? Bu konuda beni bilgilendirirseniz sevinirim......

Edit: Bide beyler DHD de olan hot spot özelliği bu telefonda varm©¥ acaba?

divx konusunda bi sorun olcağ©¥n©¥ sanm©¥yorum marketi kullanarak indirdiğin programlarla rahatl©¥kla izleyebilirsin. Hot spot özelliği de cihazda mevcuttur.

Normal de Desire HD de divx format©¥n©¥ desteklemiyor ama marketten Rockplayer adl©¥ program©¥ kullan©¥p izleyebiliyorsun, ayn©¥s©¥ İncredible S için de geçerli olacakt©¥r zann©¥mca

• 400*800 LCD ekrandan bir cacık olmaz.

768 mb ram çok yetersiz .

galaxy s II daha mantıklı gibi geliyor bana.
  • 3 adet incredible S cumartesi günü elimde olacak. isteyenler pm ile ulaşabilir. 1250 tl
  • quote:

Orijinalden alıntı: carnador

400*800 LCD ekrandan bir cacık olmaz.

768 mb ram çok yetersiz .

galaxy s II daha mantıklı gibi geliyor bana.

:) sadece gülüyorum bu yorumunuza...
  • Hot Spot tam olarak ne oluyor? Telefonu modem olarak kullanmamızı mı sağlıyor? Kusura bakmayın tam bir araştırma yapamadım direk sordum ama umarım cevaplarsınız.
  • "theBC" arkadaşim senden cevap bekliyorum Gelen kutuna bakarsan memnun olurum..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi f_m_y -- 17 Mart 2011; 22:06:55 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: break99

Hot Spot tam olarak ne oluyor? Telefonu modem olarak kullanmamızı mı sağlıyor? Kusura bakmayın tam bir araştırma yapamadım direk sordum ama umarım cevaplarsınız.

Giriş ve erişim yasağı konulmuş yasak sitelere girmek için kullanabileceğiniz uygulama...
  • 
Sayfa: önceki 7891011
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.