Şimdi Ara

★★★ HTC Incredible S Kullanıcıları Kulübü★★★ (7. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
4.619
Cevap
15
Favori
200.139
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 56789
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Arkadaşlar bu cihaza unlocked diyorsunuz da yani sonradan kırılıyor diğer bir tabirle,yurtdışı cihazı oldukları için değil mi?Türkiyede satışa çıktığı zaman iphone 4'deki gibi simfree alacağız değil mi???
  • Şimdi incredible S in genişliği 64mm boyu ise 120mm, büyük gelen hd2 nin ise eni 67mm boyu 120.5mm yar©¥m milimetrenin büyük gelmesi entresan :)) güzel telefon en önemlisi piyasadaki neredeyse tüm android romlar©¥ denemiş biri olarak stock romu android olan resmi bir romlu telefon kullanmak en güzelidir..
  • Desire sahibiyim ve kesinlikle telefonumu değiştirmeyi düşünmüyorum.Piliyle ekranıyla kasasıyla bence 10 numara telefon.Tek eksiği dahili romunun küçük oluşu.4 mail hesabı kurulu telefonumda ne yavaşlama ne donma ne senkronizasyon sorunu hiçbir şey bulunmamakta.İyiki almışım diyorum.

Ama bu arada htc'yi kınıyorum.Neden derseniz sen git üst düzey telefon yap rom fazla koyma.Git desire'dan daha iyi bi telefon çıkart doğru dürüst batarya koyma.Sonra tasarımı beş para etmez bi incredible çıkart onuda 1.600 tl den sat !
  • quote:

Orijinalden alıntı: f_m_y

İstanbulda elden teslim yapabilirim. Alan olsun veya olmasin bugün 2 adet isteyeceğim. Gelince isteyen arkadaş olursa yardimci olurum.
    Diğer türlü satişa çikaririm.... Teşekkürler.

ben talibim yine sanalpazar üzerinden ödeme yapma imkanı olursa geldiğinde almayı düşünüyorum..
  • quote:

Orijinalden al©¥nt©¥: theBC

quote:

Orijinalden al©¥nt©¥: f_m_y

İstanbulda elden teslim yapabilirim. Alan olsun veya olmasin bugün 2 adet isteyeceğim. Gelince isteyen arkadaş olursa yardimci olurum.
    Diğer türlü satişa çikaririm.... Teşekkürler.

ben talibim yine sanalpazar üzerinden ödeme yapma imkani olursa geldiğinde almayi düşünüyorum..

Tamam dostum birini sana ayiriyorum. Diğerini de artik isteyen arkadaş olursa ona ayiririm. Teşekkürler.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi f_m_y -- 8 Mart 2011; 21:55:41 >
  • cihaz hakkında yorumlar burda var..
    www.gsmarena.com
    HTC Incredible S - User opinions and reviews
    http://www.gsmarena.com/htc_incredible_s-reviews-3788.php
  • desire hd den buna geçmeye gerek yok.arka kapak çabuk deforme olacak bir malzemeye benziyor.desire hd lerin sim kapağında kılıf iz bıraktı bunda da aynı şeyler olabilir.
  • Bu videoda Desire HD ile yanyana konulduğunda(3:20sn) aradaki boyut farkı net olarak görülüyor...
  • quote:

Orijinalden alıntı: onboardx

desire hd den buna geçmeye gerek yok.arka kapak çabuk deforme olacak bir malzemeye benziyor.desire hd lerin sim kapağında kılıf iz bıraktı bunda da aynı şeyler olabilir.

evet DHD'den geçiş yapılacak bir model değil.. ancak dhd almak isteyenlerin bu modeli de incelemeleri gereken bir model
  • Desire HD ile karşılaştırma yapılan çok güzel bir video
  • Beyler DHD için önerilen bataryalar kaçl©¥k?Ve nereden bulabiliriz?
  • Arkadaşlar ingiltereden getirtsem kullanımda herhangi bir sıkıntı ile karşılaşır mıyım?
  • quote:

Orijinalden al©¥nt©¥: komoli

Arkadaşlar ingiltereden getirtsem kullan©¥mda herhangi bir s©¥k©¥nt©¥ ile karş©¥laş©¥r m©¥y©¥m?

unlocked ald©¥ğ©¥n sürece problem olmaz

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi carmicheal -- 11 Mart 2011; 10:32:45 >
  • Fiyat yüksek olmasa hemen al©¥cam da biraz daha inmesini bekliyeceğim ben, kay©¥d©¥yla beraber 1200tl ye indiği zamanlar ne zamanlar olur acaba
  • quote:

Orijinalden alıntı: carmicheal

Fiyat yüksek olmasa hemen al©¥cam da biraz daha inmesini bekliyeceğim ben, kay©¥d©¥yla beraber 1200tl ye indiği zamanlar ne zamanlar olur acaba

1 sene sonra :)
  • Bence 1 seneden daha az bir sürede iner
  • TheBC ne vicdans©¥z adams©¥n ya kestin att©¥n bi sene diye

f_m_y eyvallah kardeşim, ağan©¥n eli tutulmaz
  • quote:

Orijinalden al©¥nt©¥: carmicheal

TheBC ne vicdans©¥z adams©¥n ya kestin att©¥n bi sene diye

Evet ağan©¥n eli tutulmaz ama benim el tutulur

• Keşke kasası HD7 gibi olsaymış. Çok hoş bir kasa yapısı HD7'nin. Yıpranmaya karşı dayanıklı görünüyor.
  • quote:

Orijinalden alıntı: f_m_y

quote:

Orijinalden al©¥nt©¥: carmicheal

TheBC ne vicdans©¥z adams©¥n ya kestin att©¥n bi sene diye

Evet ağan©¥n eli tutulmaz ama benim el tutulur

htc her ay bir model çıkarmaya devam ederse 1 yılı bulmaz fiyat düşüşleri :)

• 
Sayfa: önceki 56789
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.