Şimdi Ara

★★★ HTC Incredible S Kullanıcıları Kulübü★★★ (8. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
4.619
Cevap
15
Favori
200.139
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 678910
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden al©¥nt©¥: f_m_y

quote:

Orijinalden al©¥nt©¥: carmicheal

TheBC ne vicdans©¥z adams©¥n ya kestin att©¥n bi sene diye

f_m_y eyvallah kardeşim, ağan©¥n eli tutulmaz

Evet ağan©¥n eli tutulmaz ama benim el tutulur

inşallah en k©¥sa zamanda tutar©¥z elinden

• Arkadaslar bu cihazi vodafone filan mi getirecek
  • http://www.merkezinden.com/products.php?product=HTC-Incredible-S-Cep-Telefonu-%252d-Sim-Kilitsiz-%28Unlocked%29-%252d-En-Ucuz-HTC-Incredible-S

bu sitede başlamış satışı. ben htc den vazgeçip lg optimus 2x almaya karar verdim yoksa alırdım bu siteden güvenilir yani. fiyat olarak kargo var 70 tl ek olarak.
  • 1200-1300'lere alacağız bu cihazı kaçarı yok
  • quote:

Orijinalden al©¥nt©¥: TYR

1200-1300'lere alacağ©¥z bu cihaz©¥ kaçar©¥ yok

insallah dostum, san©¥r©¥m iki aya yurtd©¥ş©¥ cihazlar©¥n fiyatlar©¥ o seviyeye gelir. ama türkiye garantili cihazlar©¥n o fiyattan sat©¥lmas©¥ için en az 6-7 ay gerekir san©¥r©¥m
  • quote:

Orijinalden al©¥nt©¥: TYR

1200-1300'lere alacağ©¥z bu cihaz©¥ kaçar©¥ yok

Hepinize yetecek kadar cihaz var isteyenleri listeye alsam iyi olacak...Fiyattada aşağ©¥ doğru revizyon olabilir bunuda belirteyim...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi f_m_y -- 13 Mart 2011; 11:59:27 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: emre_d

abimi ikna edebilirsem rusyadan getirtcem inşallah:) madem alcam iyisini alıyım diyorum
    incredible s 25.000ruble yani 1.250 liraya falan geliyor.
    desirehd ise 20.000ruble yani 1.000 lira civarı.

http://euroset.ru/catalog/mobile/phones/htc/-/htc-a9191-desire-hd/

20.000 rubleye nerede var paylasir misin??
  • Fiyat revize olmuştur... Gelecek olanlar©¥ bu fiyattan vereceğim alacak arkadaşlara...
  • kayıt işi nasıl olacak pasaportlu tanıdık hiç yok
    quote:

Orijinalden alıntı: f_m_y

Fiyat revize olmuştur... Gelecek olanlar©¥ bu fiyattan vereceğim alacak arkadaşlara...
  • quote:

Orijinalden al©¥nt©¥: bring to front

kayit işi nas©¥l olacak pasaportlu tan©¥d©¥k hiç yok
    quote:

Fiyat revize olmuştur... Gelecek olanlar©¥ bu fiyattan vereceğim alacak arkadaşlara...

Benim istediğim alacak arkadaşlarin bir şekilde halletmesi(Tanidik bir kişinin pasaportuna veya piyasada bu işi ücrtli yapan kişilere yaptirmasi). Bulamayanlar için kendim bulursam yardimci olmaya çalişiyorum tabi ücreti mukabilinde...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi f_m_y -- 14 Mart 2011; 11:17:34 >

• quote:

Orijinalden alıntı: f_m_y

quote:

kayit işi nas©¥l olacak pasaportlu tan©¥d©¥k hiç yok
    quote:

Benim istediğim alacak arkadaşlarin bir şekilde halletmesi(Tanidik bir kişinin pasaportuna veya piyasada bu işi ücrtli yapan kişilere yaptirmasi). Bulamayanlar için kendim bulursam yardimci olmaya çalişiyorum tabi ücreti mukabilinde...

sanal pazar içinde bu durum geçerli mi

• Sanalpazarda kayitli olarak satacaksam üzerine kayit parasinida ekleyip öyle ilan açiyorum. Şuanki fiyatlar kayitsiz fiyatlari...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi f_m_y -- 14 Mart 2011; 11:40:01 >
  • bu ürün için kayıtlı olarak ne fiyat verbilirsiniz sanal pazar olarak düşünürsek.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi bring to front -- 14 Mart 2011; 11:56:43 >
  • +Kayit 100TL +%5 sanalpazar komisyonu 1420TL oluyor.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi f_m_y -- 14 Mart 2011; 12:26:00 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: bring to front

bu ürün için kayıtlı olarak ne fiyat verbilirsiniz sanal pazar olarak düşünürsek.

+100 TL + %5 komisyon = 1417,5 TL olur diye düşünüyorum..
  • bu mantıkla dhd de 1200 civarına gelir yanılıyormuyum
  • quote:

Orijinalden al©¥nt©¥: theBC

quote:

bu ürün için kay©¥tl©¥ olarak ne fiyat verbilirsiniz sanal pazar olarak düşünürsek.

+100 TL + %5 komisyon = 1417,5 TL olur diye düşünüyorum..

Aslinda benim yazdiğim hesap doğru. Çünkü sanalpazar satiş fiyati üzerinden %5komisyon aliyor. 1420Tl %5 komisyon çikinca 1349TL oluyor.
    quote:

bu mantikla dhd de 1200 civarina gelir yaniliyormuyum

Toplam 1160TL. Telefonun fiyati 1002TL oluyor.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi f_m_y -- 14 Mart 2011; 12:36:11 >

• hocam ben pasaport fiyatını da 100 lira olarak tahmin ettiğimden +100 yapmıştım
  • quote:

Orijinalden al©¥nt©¥: theBC

hocam ben pasaport fiyat©¥n©¥ da 100 lira olarak tahmin ettiğimden +100 yapm©¥şt©¥m

Dostum tamam işte. 1250TL telefen + 100TL kayit 1350TL nakit yapar. bu paranin benim elime geçmesi için satişi 1420TL üzerinden açmam lazim. o zaman bana 1349 TL geliyor sanalpazar üzerinden. Burda hesaplamayi 1350TL üzerinden +%5 komisyon değilde kaçtan satiş açarsam -%5 komisyon sonrasi eline istediğim miktar geçer bu şekilde hesaplamak lazim. ok

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi f_m_y -- 14 Mart 2011; 13:10:58 >
  • 
Sayfa: önceki 678910
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.