Şimdi Ara

★★★ HTC Incredible S Kullanıcıları Kulübü★★★ (10. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
4.619
Cevap
15
Favori
200.159
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 89101112
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden al©¥nt©¥: TYR

quote:

Orijinalden al©¥nt©¥: break99

Hot Spot tam olarak ne oluyor? Telefonu modem olarak kullanmam©¥z©¥ m©¥ sağl©¥yor? Kusura bakmay©¥n tam bir araşt©¥rma yapamad©¥m direk sordum ama umar©¥m cevaplars©¥n©¥z.

Giriş ve erişim yasağ©¥ konulmuş yasak sitelere girmek için kullanabileceğiniz uygulama...

Bir yanliş anlaşilma olmuş galiba TYR dostum.
    "Android 2.2 nin getirdiği önemli nimetlerden biri olan Wi-Fi Hotspot oluşturma özelliği HTC Sense ile bir adim daha öne geçiyor. İstediğiniz cihazlari ağiniza alabiliyor, istediğiniz dosyalari kolaylikla paylaşabiliyorsunuz." Biraz daha açiklamaya ihtiyaç var ama bu şekilde olmasi lazim. Yanlişim varsa düzeltin...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi f_m_y -- 18 Mart 2011; 9:13:43 >

• Sagolun arkadaşlar, evet f_m_y senin dediğin gibi, yorumu yazdıktan sonra şans eseri bir yerde gördüm ve yorumu silmek istemedim benden başka bilmeyenler olabilir diye. :)
  • Pil omru disinda herseyine 5 verebilecegim bir smartphone. Su an kullaniyorum ve iyiki iphone 4 almamisim diyorum..
  • xdadevelopers, androidforums vs vs forumlardaki yorumlara göre incredible s o kadar da performanslı gözükmüyor. benchmark testlerde dhd daha üstün. aynı şekilde browser testlerinde de incredible s dhd'ye göre biraz daha yavas.
    iyice kafam karıstı zaten :)
  • Ikisini de karsilastirdim... Hemde uzun uzun... Sralarindaki tek fark dhd cok buyuk...
  • cihazlar ne zaman gelicek beyler elinize ayrıntılı açıklamalar yaparsanız sevinicez...
  • arkadaşlar pil ömrü dhd ye kıyasla nasılmış ??? bence en önemli konu da bu zaten ?
  • Pil omru dhd ye oranla biraz daha iyi.. ama o kadar ucuk bi fark yok ne yazikki :(
  • quote:

Orijinalden al©¥nt©¥: zapachit

Ikisini de karsilastirdim... Hemde uzun uzun... Sralarindaki tek fark dhd cok buyuk...

arkadaş©¥m ikisini uzun uzun karş©¥laşt©¥rd©¥m diyorsun da aralar©¥ndaki tek fark sadece boyutu değilki

en önemlisi ekran kalitesi dhd LCD incerdible S-LCD

diğer önemli fark dhd ön kamera yok incrdible 1.3MP ön kamera var, art©¥ ses kalitesi ve d©¥ş ses önleme olay©¥ incerdiblede daha iyi imiş üç mikrofon olduğu için..

ama dhd Kasa ve albenisi ile yine de bir ad©¥m önde
  • Ekrani daha parlak incredible s in ama oyle buyuk fark yok, on kamerasini android 2.3 yukleyene kadar kullanamiyorsun.. ben sahsen kullanamadim hala... Ses kalitesi kat be kat iyi... Ufak olmasi daha iyi, kilif bulmak kolay, her cebe sigiyor...
  • Arkadaşlar pil ömrü ama incredible-s de daha iyi mi. Benim için en önem verdiğim konulardan birisi de bu. Sabahtan akşama kadar işteyim malum tel elimizden düşmeyecek. Bari en fazla 2 gün rahat gitse olmaz mı. Bu konuda hangisi sizce ağır basar hangisi daha iyidir.
  • incredible-s ile htc desire hd ekranı SPLCD dir yanılma olmasın ıkı ekran arasın sadece boyut farkı wardır bu yuzdendır kı batarya suresı 2-3 saat daha fazla incredible-s in gıder bu en buyuk fark ön kamera oda 3g lı gorusme yapan insanlar ıcın çok onemlı ozellık...
  • Almak için rezerve yaptirip daha sonra almaktan vazgeçip almayacağini nezaketen dahi bildirmeyen ve saticiyi mağdur eden arkadaşa!!(o kendini biliyor) burdan kucak dolusu selamlarimi!!! yolluyorum.
    Elimde 1 adet Incredible S vardir. Kesin olarak almak isteyen arkadaşlarin PM lerini bekliyorum.
    Teşekkürler.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi f_m_y -- 22 Mart 2011; 11:14:07 >
  • hem dhd hem de incredible kullanan var mi ses seviyesi farkı var mı çok dhd deki sorun giderilmiş mi bunda ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: f_m_y

Almak için rezerve yaptirip daha sonra almaktan vazgeçip almayacağini nezaketen dahi bildirmeyen arkadaşlara!! burdan kucak dolusu selamlarimi!!! yolluyorum.
    Elimde 1 adet Incredible S vardir. Kesin olarak almak isteyen arkadaşlarin PM lerini bekliyorum.
    Teşekkürler.

f_m_y dostum ben Nisan ortalarına doğru almayı düşünüyorum.
    Rezerve etmemiştim ama yinede yazayım dedim, Teşekkürler

Bu cihazın farkına varıldıktan sonra çok tutulacak.
    İnsanların eline alıp inceleme fırsatı olsa hayran kalınacağından eminim

• quote:

Orijinalden al©¥nt©¥: TYR

quote:

Orijinalden al©¥nt©¥: f_m_y

Almak için rezerve yaptirip daha sonra almaktan vazgeçip almayacağini nezaketen dahi bildirmeyen arkadaşlara!! burdan kucak dolusu selamlarimi!!! yolluyorum.
    Teşekkürler.

f_m_y dostum ben Nisan ortalar©¥na doğru almay©¥ düşünüyorum.
    Rezerve etmemiştim ama yinede yazay©¥m dedim, Teşekkürler

Bu cihaz©¥n fark©¥na var©¥ld©¥ktan sonra çok tutulacak.
    İnsanlar©¥n eline al©¥p inceleme f©¥rsat©¥ olsa hayran kal©¥nacağ©¥ndan eminim

Rezerve ettiripte almayanlarin yazacak bişeyleri yokki yazssinlar Almayi düşünüyorsan harekete geçmelisin Tamamdir o zamana görüşürüz ok.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi f_m_y -- 21 Mart 2011; 8:50:35 >

• f_m_y elinde ikinci el nexus one ya da nexus s var mı?
  • quote:

Orijinalden al©¥nt©¥: sombre06

f_m_y elinde ikinci el nexus one ya da nexus s var m©¥?

Melesef kardeş ikinci el ile ilgilenemiyorum. Teşekkürler.
  • bir kaç soru sordum sana ama inşallah rezerve diye anlamadın. eğer öyle ise üzülürüm.
  • quote:

Orijinalden al©¥nt©¥: bring to front

bir kaç soru sordum sana ama inşallah rezerve diye anlamad©¥n. eğer öyle ise üzülürüm.

Yok dostum senle alakasi yok. rahat ol... Herkes kendini bilir zaten...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi f_m_y -- 21 Mart 2011; 16:16:26 >
  • 
Sayfa: önceki 89101112
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.