Şimdi Ara

★★★ HTC Incredible S Kullanıcıları Kulübü★★★ (6. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
4.619
Cevap
15
Favori
200.139
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 45678
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: TYR

Desire HD'de bizim kardeşimiz, rakip gibi göstermenin manası yok bana göre
    Benim bu cihazda karar kılmamın sebepleri;

*Desire HD'nin bana göre biraz büyük oluşu, el çantama sığmayışı. 4.0 inç sebebiyle Incredible daha cazip geldi.
    *Belki bir çoğumuz sayılı kere kullanacağız ama yinede, Bin küsür TL verilerek alınan bir cihazda Ön kameranın olmayışı, Incredible'de oluşu daha cazip kıldı.
    *Bataryanın daha büyük oluşu(kağıt üzerinde daha kısa bekleme süresine sahip olduğu görülebilir fakat ben pratikte böyle olmayacağını, daha uzun gideceğini düşünüyorum)
    *Arka kapak tasarımının tek parçadan oluşması.
    *Kulaklık girişinin üstte oluşu, el çantası içinde kullanırken mecburen çıkışın üstte olması gerekiyor.
    vb...

Desire HD'de çok güzel bir cihaz, aralarında dağlar kadar fark YOK.
    Saydıklarıma ek olarak, insanoğlunun daha yeniyi istemesi en büyük sebep bana göre

Tam da bu söylediğiniz sebeplerden ötürü, parasını toparlayıp, genpa'da sıram gelen ip4den beni vazgeçiren DHD'den de vazgeçmiş bulunuyorum. Umarım Incredible S için de bir bu kadar beklemem

• Şu kutudan çıkan yapıştırma ne oluyor? Bilen var mı, daha önce HTC kullanmadığım için anlayamadım.

Telefon çok hoş fiyatı ne kadar düşük tutarlarsa Galaxy S2 ve Optimus 2x karşısında o kadar şansı olur diye düşünüyorum Avrupa genelinde. Türkiye'ye de düşük fiyatla gelsin demek isterdim ama pek sanmam.1300 altı çok zor görünüyor. :)
  • benim bi kaç sorum. sense arayüzü versiyonu kimi yerde 2 denmiş kimi yerde 3. kesin kaç olduğunu bilen varmı. ikincisi sizce 2 gün gidermi pili. yani açık konusmak gerekirse 4 tel arasında kararsızım. se arc, samsung gs2, lg optimus 2x ve incredible s. se arc ı ne bilim tipini falan pek beğenmedim arayüzde hoşuma gitmedi o yüzden eledim(şimdilik). samsung gs2 kesin eledim özellik açısından en iyisi aralarında belki ama 4.3'' ekran çok büyük 4'' yeterli. geriye 2 tel kalıyor. optimus 2x yada incredible s. tamam lg daha özellikli bi cihaz kabul ediyorum. lakin cep telefonundada wow oynayacaak halim yok. 1080p video da gereksiz 720p gayet yeterli. en çokta htc nin sense arayüzü beni kendine aşık etti. çok tatlı bi akıcılık var. pil ömrü hangisinin daha uzun olursa sanırım o teli alacağım.

bu arada varmıdır yurtdışından getirebilecek biri? varsa beni yazsın bi kenara hemen :)

• Arkadaşlar uzun htc araştırmalarımdan sonra bu modeli almaya karar verdim.HD,HD2,EVO bunlar bana çok büyük geldi.Desire S ve İncredible S arasında kaldım ve Incredible S almaya karar verdim.Fakat fiyatını bulamadım.Ne kadardır.Nereden alabilirim.
    Saygılar...
  • nisan ayı.
  • quote:

Orijinalden alıntı: StummScream

quote:

Orijinalden alıntı: cmcntkn

Ne Desire S ne de Incredible S mevcut özellikleri sebebiyle Desire HD ile aynı seviyede cihazlar değiller.

Desire S ekran boyutu, rom ve kamera özellikleri açısından;

Incredible S ise ekran boyutu ve rom açısından Desire HD'den daha geride.

Batarya konusunu öne çıkarmanın hiç bir anlamı yok zaten. 4" civarı ve 4" üstü ekrana sahip bu tarz cihazlarda 1450mAh lık batarya ile 1230mAh lık batarya kullanmak elle tutulur bir fark yaratmaz. Fark yaratabilmek için en az 1600mAh batarya kullanmanız gerekir. Eğer standart batarya size yetersiz geliyorsa daha büyük kapasiteli bataryalardan alıp sıkıntınızı çözme yoluna gidebilirsiniz.

Sonuç olarak Desire HD ile bu iki model aynı klansmanda cihazlar değiller ne yazıkki. Desire ve Desire HD arasında geçiş modelleri sadece. Ki şahsi görüşüm sadece bir tanesini piyasaya sürmek yeterli olurdu. Birinden biri gereksiz. Nokia mantığında bir hareket olmuş bu iki modeli çıkarmak.

Yalnız ekran boyutu büyüklüğü ne zamandan beri artı bir özellik oluyor ben bunu anlamadım?
    3.7" gayet yeterli bir ekran boyutu bana kalırsa diğer modellerin ekranları bana göre büyük gelmekte.

Burada amaç biraz kullanım türüne göre belirlenmeli.

Mesela ben ekranı yeterli, kamerası kullanmıyacağım için umrumda bile değil. Bataryası 1 gün boyunca beni yarı yolda bırakmayacak.
    Her 3g üzerinden her işimi rahatlıkla halledebileceğim ve bunun yanında multi tasking ile bana bir çok özelliği aynı anda sunabilecek bir telefon.

Sen dersenki ekranı dev gibi olsun o zaman DHD alırsın. İhtiyaçlarımdan fazlasını almak tüketim çılgınlığından başka birşey değil.

Evet.Herkesin kendi isteğine göre şekilleniyor.Burda biri diğerinden daha iyi denilemiyor.Çünkü;bi adam diyor film izlerim öbürü diyor hayır izlemem.4.0 inç bana yeter.Kişiye göredir telefonlar HTC'de dalavere yapmanın anlamı yok.

• Fiyatını ben de merak ediyorum.
  • arkadaşlar telefon türkiyeye htcnin dediğine göre nisan ay©¥nda gelecek. San©¥r©¥m ingilterede sat©¥ş©¥ başlad©¥ telefonun fiyat©¥ da 800dolar civar©¥nda.
  • quote:

Orijinalden alıntı: carmicheal

http://www.youtube.com/watch?v=HvDK6A3rx-c&feature=related

arkadaşlar İncredible s unboxing videosu yeni inceleme videoları yakaladıkça sizlerle paylaşmaya devam edicem

Kutudan çıkan herşeyde kalite farkı gözle bile anlaşılabiliyor

alimakgrav hocamıza mesaj yazdım,
    ürünü yurt dışından ne zaman getirebileceği ve fiyatı konusunda bize bilgi vermesini istedim
    Bekleyelim bakalım...

• quote:

Orijinalden al©¥nt©¥: TYR

quote:

Orijinalden al©¥nt©¥: carmicheal

arkadaşlar İncredible s unboxing videosu yeni inceleme videolar©¥ yakalad©¥kça sizlerle paylaşmaya devam edicem

Kutudan ç©¥kan herşeyde kalite fark©¥ gözle bile anlaş©¥labiliyor

alimakgrav hocam©¥za mesaj yazd©¥m,
    ürünü yurt d©¥ş©¥ndan ne zaman getirebileceği ve fiyat©¥ konusunda bize bilgi vermesini istedim
    Bekleyelim bakal©¥m...

HAydi bakalim hayirlisi

• quote:

quote:

quote:

arkadaşlar İncredible s unboxing videosu yeni inceleme videolar©¥ yakalad©¥kça sizlerle paylaşmaya devam edicem

Kutudan ç©¥kan herşeyde kalite fark©¥ gözle bile anlaş©¥labiliyor

alimakgrav hocam©¥za mesaj yazd©¥m,
    ürünü yurt d©¥ş©¥ndan ne zaman getirebileceği ve fiyat©¥ konusunda bize bilgi vermesini istedim
    Bekleyelim bakal©¥m...

HAydi bakalim hayirlisi

Arkadaşlar mesajlar için teşekkürler. Konuyu takipteyim. Önümüzdeki haftalar yurtd©¥ş©¥na ç©¥kacağ©¥m. Incredible S için de araşt©¥rma yapacağ©¥m. Bir gelişme olursa bilgi veririm size merak etmeyin. Her popüler HTC ürününde olduğu gibi bu modeli de getirmeye çal©¥şacağ©¥m.. iyi forumlar.

• abimi ikna edebilirsem rusyadan getirtcem inşallah:) madem alcam iyisini alıyım diyorum
    incredible s 25.000ruble yani 1.250 liraya falan geliyor.
    desirehd ise 20.000ruble yani 1.000 lira civarı.
  • İsteyen Arkadaşlara temin edebilirm. Detaylar için PM gönderebilirsiniz. Teşekkürler.
  • uygun fiyata getirebilecek olan yada satan varsa pm bekliyorum.
  • ne zaman çıkacak diye mail attım.cevap bu :

Müşteri Destek Merkezi ile irtibata geçtiğiniz için teşekkür ederiz. Size en kaliteli hizmeti vermek ve her türlü soru ve isteğinize cevap vermek için çalışıyoruz.

Sorunuz ile ilgili Increbile S modeli Mayis ayi icerisinde satisa sunulacaktir.

Android Market 14 Mart itibari ile Turkiyede resmi olarak kullanima acilacaktir.

Musteri hizmetleri numaramiz : 081-128-800-12 (kod: 3115) Pazartesi- Cuma 09:00 am - 6:00 pm Ucrestiz Hat
    İlginiz için teşekkür ederiz.

Bu mesaja bir yanıt göndermek için ya da sorunuzu başarıyla yanıtladığımıza dair bizi bilgilendirmek için, e-posta adresinizi ve bilet numaranızı 11TRCW10TRA000322 kullanarak ContactUs sitemizde oturum açın.

Saygılarımızla,

Ahmed

HTC
  • quote:

Orijinalden al©¥nt©¥: aldncl

ne zaman ç©¥kacak diye mail att©¥m.cevap bu :

Müşteri Destek Merkezi ile irtibata geçtiğiniz için teşekkür ederiz. Size en kaliteli hizmeti vermek ve her türlü soru ve isteğinize cevap vermek için çal©¥ş©¥yoruz.

Sorunuz ile ilgili Increbile S modeli Mayis ayi icerisinde satisa sunulacaktir.

Android Market 14 Mart itibari ile Turkiyede resmi olarak kullanima acilacaktir.

Musteri hizmetleri numaramiz : 081-128-800-12 (kod: 3115) Pazartesi- Cuma 09:00 am - 6:00 pm Ucrestiz Hat
    İlginiz için teşekkür ederiz.

Bu mesaja bir yan©¥t göndermek için ya da sorunuzu başar©¥yla yan©¥tlad©¥ğ©¥m©¥za dair bizi bilgilendirmek için, e-posta adresinizi ve bilet numaran©¥z©¥ 11TRCW10TRA000322 kullanarak ContactUs sitemizde oturum aç©¥n.

Sayg©¥lar©¥m©¥zla,

Ahmed

HTC

bana nisan demişlerdi ya, yine başlad©¥k ha gelecek ha gelecek diye. HTC Türkiyenin bu tutars©¥zl©¥ğ©¥n©¥ k©¥n©¥yorum...

• yukarıdaki f_m_y arkadaşımızın imzasında Htc Incredible S 1300TL diyor
    Buda adresi;
    http://www.sanalpazar.com/item_details.php?name=Htc-Incredible-S--1360TL-&auction_id=873190

f_m_y biraz detay verebilirmisin rica etsek;
    kaç günde nasıl teslim alabiliriz ?
  • quote:

yukar©¥daki f_m_y arkadaş©¥m©¥z©¥n imzas©¥nda Htc Incredible S 1300TL diyor
    Buda adresi;
    http://www.sanalpazar.com/item_details.php?name=Htc-Incredible-S--1360TL-&auction_id=873190

f_m_y biraz detay verebilirmisin rica etsek;
    kaç günde nas©¥l teslim alabiliriz ?

ben sormuştum kendisine 10-12 günde getiriyormuş uzak doğudan geldiği için. kay©¥ts©¥z fiyat©¥ 1300tl. unlocked, herhangi bi logo yokmuş.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi carmicheal -- 8 Mart 2011; 12:12:11 >

• İstanbulda elden teslim yapabilirim. Alan olsun veya olmasin bugün 2 adet isteyeceğim. Gelince isteyen arkadaş olursa yardimci olurum.
    Diğer türlü satişa çikaririm.... Teşekkürler.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi f_m_y -- 8 Mart 2011; 12:38:28 >
  • 
Sayfa: önceki 45678
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.