Şimdi Ara

★★★ HTC Incredible S Kullanıcıları Kulübü★★★ (5. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
4.619
Cevap
15
Favori
200.128
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 34567
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • arkadaşlar incredible s 3 martta ingilterede satişa sunulacakiş, sim free fiyati 500 sterlin, artik siz hesaplayin türkiye fiyati ne olur. zannimca en az 1600tl den girer türkiye de piyasaya(desire hd nin ingiltere ve türkiye fiyatlari ile orantilayip iyimser yaklaşirsak). Offffffffff offfffffffffff

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi carmicheal -- 28 Şubat 2011; 12:31:57 >
  • Samsung Galaxy S II, LG Optimus 2x vb.. çift çekirdekli cihaların rakibi çıkışını daha duyurmadığı fakat nette özellikleir dolaşan Desire HD2 olduğu söylenşiyor...
  • cihaz yarın satışa çıkıyor.
    samsung g2 almaktansa lg optimus x2 almak daha mantıklı

çift çekirdekli cihazlar için erken daha ilk çıkan cihazlar olduğu için beklemek mantıklı.
  • beklemenin sonu yok :)
    3 ay sonrada benzeri farklı bir modelle yine karşınıza çıkacaktır
    son 4 senede bakın kaçtane ürün çıktı piyasaya
    beklemenin sonu yok :)
  • quote:

Orijinalden alıntı: carmicheal
    arkadaşlar incredible s 3 martta ingilterede satişa sunulacakiş, sim free fiyati 500 sterlin, artik siz hesaplayin türkiye fiyati ne olur. zannimca en az 1600tl den girer türkiye de piyasaya(desire hd nin ingiltere ve türkiye fiyatlari ile orantilayip iyimser yaklaşirsak). Offffffffff offfffffffffff

Piyasaya cift cekirdekli telefonlar giriyorken bu fiyat cok anlamsiz.

• quote:

Orijinalden alıntı: fifd2005

quote:

Orijinalden alıntı: StummScream

quote:

Orijinalden alıntı: break99

Fiyatı Galaxy S 2 ve Türkiye'ye gelirse LG Optimus 2x fiyatına eşit olursa pek tercih edilmez gibi geliyor bana. Fiyatı daha uygun yapmaları gerek onlara göre. Galaxy S2 pahalı olursa Samsung Galaxy S düşünüyordum ama bu daha iyi görünüyor. :)

Kişiden kişiye değişir. Bana kalırsa çift çekirdek şuanki uygulamalar ve genele göre çok gereksiz bir şey. Sonuçta telefon üzerinden hayati önem taşıyacak bir işlem yapmıyorum.
    Samsung'un sat - unut politikası ve LG'nin piyasadaki yeri ve bana güvensiz gelişi her türlü HTC'ye itiyor.

Sırf HTC sense için bu telefonlar alınır

Çift çekirdek ne işe yarar:
    Mesela

HD video encoding/decoding
    Video editing
    Picture editing
    Voice recognition

Bunların hepsi pekala telefonda çok işe yarayacak şeyler

Bunlar Zaten Samsung Galaxy S II web sitesinde üzerine basarak vurgulanmış.

Samsung Galaxy S II tasarımı, ekran kalitesi, donanımı ile bu HTC leri resmen eziyor

Ancaak

Samsungun berbat yazılım güncelleme desteği
    HTC nin çok iyi yazılım desteği ve Sense UI si işi biraz değiştiriyor
    HTC de son bahara doğru böyle bir donanım canavarı duyurabilir belki.

Bu özelliklerin hiç birini bir telefon üzerinde ihtiyacım olmadığı için çift çekirdekli bir telefonada ihtiyacım yok.
    Bir şey alıcakken herşey olsun demek maymun iştahlılıktan başka birşey değil.

Film dediğin en az 23" ekran da izlenir

• arkadaşlar htc ye mail atm©¥şt©¥m cevap geldi aynen iletiyorum

Merhaba Carmicheal,

Müşteri Destek Merkezi ile irtibata geçtiğiniz için teşekkür ederiz. Size en kaliteli hizmeti vermek ve her türlü soru ve isteğinize cevap vermek için çal©¥ş©¥yoruz.

Konu ile ilgili, HTC Incredible S urunu Nisan ayi icerisinde satisa sunulacaktir.

Musteri hizmetleri numaramiz : 081-128-800-12 (kod: 3115) Pazartesi- Cuma 09:00 am - 6:00 pm Ucrestiz Hat
    İlginiz için teşekkür ederiz.

Bu mesaja bir yan©¥t göndermek için ya da sorunuzu başar©¥yla yan©¥tlad©¥ğ©¥m©¥za dair bizi bilgilendirmek için, e-posta adresinizi ve bilet numaran©¥z©¥ 11TRCW10TRA000248 kullanarak ContactUs sitemizde oturum aç©¥n.

Sayg©¥lar©¥m©¥zla,

Osman

HTC

• genemi osman ;)
  • bu telefon güzelmiş işte bunun fiyatı nedir acaba bilen varmı ?
  • quote:

Orijinalden al©¥nt©¥: DEMIGOD

genemi osman ;)

osman vefal©¥ adam vesselam, hiç bir sorumu cevaps©¥z b©¥rakmad©¥
    inşallah dediği gibi nisan ay©¥nda gelir telefon

• Bu kez kırmızı dışından, diğer operatörlerden bir atak bekliyorum.
    Desire ve Desire HD'nin satış sayılarını göz ardı etmezlerde bir an önce getirirler umarım Incredible S'i.
  •  ★★★ HTC Incredible S Kullanıcıları Kulübü★★★

HTC’nin merakla beklenen android’li telefonu HTC incredible S nihayet İngiltere’de satışa çıktı ve fiyatı belli oldu. Carephone warehouse tarafından satışına başlanan HTC Incredible S’in sim kilitsiz fiyatı yaklaşık 800$ olacak. Kontratlı almak isteyenler ise cihaza yaklaşık 510$’a sahip olabilecekler. Buda fikir olarak Türkiye’ye geldiğinde satış fiyatının tahmini olarak 1500 TL ler civarında olabileceği gibi bir yorum getirebiliyor.
  • Buda İngiltere satış linki arkadaşlar;
    http://www.carphonewarehouse.com/mobiles/mobile-phones/HTC-INCREDIBLE-S/HANDSET

Sim Free fiyatı 499€ olarak görünüyor
  • acaba yurtdşından getirip satan arkadaşlar ne kadar fiyat çekecekler telefona? bence 1500-1600tl den aşağı olmaz
  • İncredible S derken şimdide HD si çıkıyormuş... İncredible HD...
  • quote:

Orijinalden alıntı: Abuz

İncredible S derken şimdide HD si çıkıyormuş... İncredible HD...

Olmaz değil
    Birkaç yıl sorunsuz kullanacağımı düşünerek bu cihazda karar kıldım.

quote:

acaba yurtdşından getirip satan arkadaşlar ne kadar fiyat çekecekler telefona? bence 1500-1600tl den aşağı olmaz

Bende merak ediyorum. Ama tahminim 1100'lü rakamları geçmeyeceği yönünde.

• Orijinalden al©¥nt©¥: TYR
    Bende merak ediyorum. Ama tahminim 1100'lü rakamlar©¥ geçmeyeceği yönünde.

1100tl mi keşke dediğin gibi olsa ama zaten ingilterede sat©¥ş fiyat©¥ 800dolar diyor, yani buraya nasil 1100tlden giriş yapacak
  • quote:

Orijinalden al©¥nt©¥: TYR
    Bende merak ediyorum. Ama tahminim 1100'lü rakamlar©¥ geçmeyeceği yönünde.

1100tl mi keşke dediğin gibi olsa ama zaten ingilterede sat©¥ş fiyat©¥ 800dolar diyor, yani buraya nasil 1100tlden giriş yapacak

İngiltere'de 450-500€ olan Desire HD'yi nasıl 1000TL'ye dahi getirip satan oluyorsa,
    bundada olacaktır dostum
    Tabi birazda öyle ümid ediyoruz

• http://www.youtube.com/watch?v=HvDK6A3rx-c&feature=related

arkadaşlar İncredible s unboxing videosu yeni inceleme videoları yakaladıkça sizlerle paylaşmaya devam edicem
  • 1,309.500 tl ingiltereden alış fiyatı alan adam 200 lira kar koysa en az 1500 liraya spot olarak satışı başlar :)
    nisan ayında zaten resmi satış başlayacak
  • 
Sayfa: önceki 34567
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.