Arkadaşlar yeni telefon almak istiyorum ama kararsızım..
HD Touch HD için araştırma yapmaya başlamıştım gözüme HD2 takıldı sonra İ9000 geldi .. işler karıştı... biyandan çok para hepsi aynı işi yapmıyormu gibi bi düşünce geliyor..sonra onun bu su şu su var diyorum..
sizce o kadar para vermelimiyim yoksa daha düşük maliyette Touch HD mi almalıyım..??
(bi telefondan beklentilerim kolay mesaj yazabilmem... lazım olduğu sürede internete girebilmem ....günde bi kaç kez internete işim düşüyor bu şekilde yorumlarını yaparsanız sevinirim...)
Keyifli Forumlar Dilerim.....
Yahu çok ama çok eski modellerden bahsediyorsunuz siz..Fiyat aralığı söyleyin de size iyi birer tavsiyede bulunalım.Bahsettiğiniz modeller güncel değil,hayli eskiler..
max 600TL limitim var
Çok büyük ekranlardan vazgeçmek şartıyla o fiyata,Xperia mini pro,mini ve Live with walkman alabilirsiniz..Acer Liquid E de güzel olur o fiyata..Bimeks de HTC Salsa vardı o da yine biraz daha eklemek suretiyle iyi bir teldir.
teşekkür ederim Acer liqiud e modelini gözden geçirdim hoşuma gitti.. ..
Evet sadece bugüne özel Bimeks de tüm ürünlerde %25 indirim var.Acer Liquid E modeli orada 699 TL den 530 TL ye düşmüş durumda.Çok iyi fırsat bence,o fiyata onun yanından geçebilecek androidli cihaz bulunmaz..Acer Liquid E nin forumlarına bakarsanız kullanıcı memnuniyeti tablosuna da şahit olursunuz.Ben bugüne kadar bu telefonu alıp da pişman olan adam görmedim.Ama başka modellerden alıp çok pişman olan var.
çok teşekkür ederim.. çok doğru bi telefona yönlendirdiniz?
Sony Ericsson Live with Walkman ürününe de bakabilirsiniz o da 600 TL,çok şık bir cihaz..Ama sanırım siparişi verdiniz bilee :)
Çok karışık işler bunlar sana tavsiyem iyi düşün taşın yoksa benim gibi kafanı duvarlara vurabilirsin.
quote:
Orijinalden alıntı: DonCorleone^^
Çok karışık işler bunlar sana tavsiyem iyi düşün taşın yoksa benim gibi kafanı duvarlara vurabilirsin.
Siz ne almıştınız da pişman oldunuz??
quote:
Orijinalden alıntı: mygeee
quote:
Orijinalden alıntı: DonCorleone^^
Siz ne almıştınız da pişman oldunuz??
Ben HTC almadığım için pişman olmuştum. HTC almaya gidip bb ile dönmüştüm görünüşüne aldanıp sonradan kafamı duvarlara vurdum tabi ama iş işten geçmişti artık. Demek istediğim iyi tartıp biçin.
HTC nin kalitesi tartışılmaz ama sizin durumunuz markadan ziyade işletim sistemine dair bir hayıflanış.Blackberry de kalitede HTC den aşağı kalmaz ama işletim sistemi olarak,andoridli her cihaz tabiki RIM den iyidir..
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme