|
Bildirim
Bu kaçıncı küllerinden doğuşu lan bunun. Her doğuşunda tabutu da yanında doğuyor.
|
2014'te değiliz yahu
|
iOS kullanıcı olarak Android'e geçmeye değer tek marka beni gözümde. Belki bir de Sony
|
İmkan buldugum her htc haberine yazarım evo 3d efsana ve baska hıc bır telefona benzemeyen bır telefondu evo vr adında yanında vr kaskla beraber satılan bir versiyonunu uretsınler derım yada eskı 3d ekranlı modelı yenı standartlarda cıkartsınlar yoksa bır bırının aynısı telefonlara hıc bır heyecan yaratmayan ozellıklere bır dunya parayı sırf feyzbuka ve tivitır a daha hızlı gırmek ıcın vermek sacmalık. kaldıkı yenıden bu arenada olmak ıstıyorsa bız tuketıcılere farklı bırsey sunabılmelı yada en gelısmıs ozellıklerı en ucuza verebılmelı yoksa orta sevıye ıslemcı ıle en fazla yenı (yenı nokia) olur.
|
Marka takıntısı olmadan dönemin en iyi cep telefonlarını kullanmaya çalışan biriyim,önce onu belirteyim.Zamanında Sony Ericsson W800,Nokia 5800, Blackberry Bold 9790 gibi döneminin fark yaratan telefonlarını kullandım. Akıllı telefona geçişimde iphone 4s ile oldu.Geçen seneye kadar hep iphone modelleri kullandım. 2019 yazından beri OnePlus 7 Pro kullanıyorum, iostan androide geçerken çok tereddüt ettim ama bu saatten sonra tekrar ios işletim sistemli bir telefona geçmem için Apple'ın çok büyük bir inovasyonla piyasanın çok ilerisinde bir telefon yapması gerek. Önceden telefon kullanıyormuşum,şuanda portatif pc kullanıyormuşum gibi hissettiriyor. Androidde eskisi gibi buglarla dolu,yavaş çalışan bir sistem değil. Giriş seviye android telefon almadığınız sürece memnun kalacağınızdan eminim.
|
|
|
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı > |
|
|
|
|
|