Şimdi Ara

Htc m8 32 GB Şebeke sorunu

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
7
Cevap
0
Favori
386
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Merhaba. Amerikadan gelme bir telefon var elimde. Sanırım adı htc m8 sprint diye geçiyor. Hafızası hariç normal m8 ile aynı özelliklere sahip.

Yalnız telefonda sadece 2G ile internete bağlanabiliyorum. 3G ve 4G yi kullanamıyorum. İnternetten biraz araştırdım, kimileri stock rom (TR) yükle sorunun çözülür demiş. Kimi dfs programı ile bant ayarlarını yap demiş.. İkisinide denedim ama stock rom yüklemek istediğimde sürekli hata verdi. Telefona uygun stock rom bulamadım.

Dfs programıda bir türlü telefonu göremedi diye bant ayarlarınıda yapamadım.

Bu konuda yardımcı olabilecek var mı aranızda ?

• Aynı konudan bende muzdarip im sadece 2g kullanıyorum 3g ye gecince biraz bağlanıyor sonra kopuyor ilginç şekilde 3g de net kopunca arayan da ulaşamıyor

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Ne yaptıysam düzeltemedim telefonu... O halde ölü fiyatına sattım...

• quote:

Orijinalden alıntı: messevim

Ne yaptıysam düzeltemedim telefonu... O halde ölü fiyatına sattım...

Bende işin ilginç yanı 3g ağı görüp bağlanıyor hiç görmese diyeceğim ki band ile alakalı ama bakalım nolcak bu işin sonu...

• Bendede bağlanıyordu.

• quote:

Orijinalden alıntı: messevim

Bendede bağlanıyordu.

Sim slotun da falan mı bişi var acaba aklıma o geldi neyse bi şekil bulacağım artık yeni cihaz almalık bütçem yok malesef :)
  • Bulman biraz zor olacak. Ben zamanında çok kafa yordum uykusuz kaldım ama bir türlü olmadı. Bu tür telefonlar düzme çıkıyormuş. Yani yurt dışından parça parça getirilip Türkiye de birleştiriliyor. Yinede bir çözüm bulursan haber edersin sana zahmet bizi :)

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    LG G3 32 GB Şarj Sorunu!!!
    10 yıl önce açıldı
    OnePlus 9 Pro,Şebeke Problemi
    2 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.