Şimdi Ara

HTC M8 Bataryasını nasıl değiştireblirim ?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
7
Cevap
0
Favori
253
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Telefonumun 3. senesi doldu.%60-%50'nin altında uygulama açınca kendini kapatıyor.Açılınca şarjı %5-%10 kadar azalmış oluyor.Ben bu durumu bataryaya yordum.Bataryayı değiştirmek istiyorum.Kendim değiştirmek istedim internetten videolarını izledim altından kalkamam diyerek araştırmaya başladım.Ankara'da ikamet ediyorum.Telefonun garantisi bitti.Kime sorsam kvk'ya ver telefoncular o işin altından kalkamaz vs. gibi cavaplar aldım.Sizin öneriniz nedir ? KVK'ya versem ortalama ne kadar bir fatura ve ne kadar sürede tamir görür ? İyi Forumlar...

• bu telefonun parçası çok aliexpress aratabilirsin. youtube da videolar yardımı ile çıkart tak ben montajını yapıyorum. Çin den aldım ben ve montajını yaptım.. <pil performansı düşük biraz seninle beraber mi yaşayacak gittiği yere kadar gitsin bu telefon yatırım yapılacak bir telefon değil ama iyi..
  • Bende birkaç yere daha sordum.Kimisi 100-150 tl istiyor.Zaten telefonun ederi ortada.100-150 lira harcamak banada pek mantıklı gelmedi.Dediğiniz gibi gittiği yere kadar kullanırım...
  • Telefonun arızası değişti.Artık kapandı hiç açılmıyor.https://www.youtube.com/watch?v=sB2af5Z0oaE Bu videodaki gibi oldu.Nedir Sorun sizce ?
  • M8 telefonum 25 iş günüdür batarya değişim sebebiyle teleservice de. kvk'ya telefonu verdiğimde batarya değişim bile yapmadı. telefonunun garantisi yok ama paranla rezil olmak istemiyorsan ikisine de bulaşma. bul adamakıllı telefoncu yaptır
  • Aliexpress degilde ebayde orjinal parcalar var al bitane uygun batarya 10 15 dolar civarı. Evde kendi imkanlarinla takarsin aliexpresstekiler yan sanayi uzun sureli gitmez gene elinde kalir.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Ben de aynı sorunlardan muzdariptim. Geçtiğimiz aylarda Gittigidiyor'dan aldığım 45TL'lik bir pili Youtube'daki yönergeler yardımıyla değiştirdim. Aylardır da sorunsuz bir şekilde kullanıyorum.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.