Şimdi Ara

S4 Batarya Değişimi Kazıklandım Sanırım

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
11
Cevap
0
Favori
4.364
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Telefonumda batarya şişme sorunu vardı , bugün önce Samsung Servisine gittim yaklaşık 1 saat sıra bekledikten sonra telefonumdaki problemi anlattım ilgili kişiye ve telefonu alıp arka tarafındaki bi yazıya baktı ve bana şöyle dedi ; bu ürün yurtdışından alınmış olduğu için teslim alamıyoruz , aldığınız yere götürmeniz gerekir dedi.Ben de sadece bataryanın şiştiğini ve değişim yapılması gerektiğini söyledim hem samsung'un açıklaması da bu diye , ancak kadın ısrarla almadı telefonu ve hüsranla çıktım oradan.Sonra telefonu aldığım yere gittim ve yeni batarya aldım ancak bana verilen batarya orijinal samsung bataryası değil , CEPIUM i9500 adlı bi batarya ve adama sordum bu orijinal değil ve samsung kore malı batarya vermesi gerektiğini söyledim , adamda bana samsung'un onlara müşterilere vermesi için gönderdikleri batarya olduğunu söyledi , mecburen aldım o bataryayı ve şimdi eve geldim.Başına böyle bir şey gelmiş var mı ya da gerçekten bu bataryayı mı veriyorlar yoksa adam yalan mı söyledi bana acaba ? Zaten şüphelendim adamdan , bana bu bataryanın şişmeyen batarya olduğunu söyledi.Galiba herkese böyle söylüyor...

Umarım bunda da sorun çıkmaz.

Batarya değerleri :

2300mAh

• quote:

Orijinalden alıntı: Arm the Homeless

Telefonumda batarya şişme sorunu vardı , bugün önce Samsung Servisine gittim yaklaşık 1 saat sıra bekledikten sonra telefonumdaki problemi anlattım ilgili kişiye ve telefonu alıp arka tarafındaki bi yazıya baktı ve bana şöyle dedi ; bu ürün yurtdışından alınmış olduğu için teslim alamıyoruz , aldığınız yere götürmeniz gerekir dedi.Ben de sadece bataryanın şiştiğini ve değişim yapılması gerektiğini söyledim hem samsung'un açıklaması da bu diye , ancak kadın ısrarla almadı telefonu ve hüsranla çıktım oradan.Sonra telefonu aldığım yere gittim ve yeni batarya aldım ancak bana verilen batarya orijinal samsung bataryası değil , CEPIUM i9500 adlı bi batarya ve adama sordum bu orijinal değil ve samsung kore malı batarya vermesi gerektiğini söyledim , adamda bana samsung'un onlara müşterilere vermesi için gönderdikleri batarya olduğunu söyledi , mecburen aldım o bataryayı ve şimdi eve geldim.Başına böyle bir şey gelmiş var mı ya da gerçekten bu bataryayı mı veriyorlar yoksa adam yalan mı söyledi bana acaba ? Zaten şüphelendim adamdan , bana bu bataryanın şişmeyen batarya olduğunu söyledi.Galiba herkese böyle söylüyor...

Batarya değerleri :

2300mAh

Bende de aynı sorun oldu batarya şişti ve boşaldı
    Servise göndermedim yeni batarya aldim. Benim aldigimda samsung orjinal değil farkli birşey yazıyor ama şuanda gayet iyi bir probl yaşamadım.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi fthergdr -- 29 Ekim 2013; 9:51:00 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• quote:

Orijinalden alıntı: Arm the Homeless

Telefonumda batarya şişme sorunu vardı , bugün önce Samsung Servisine gittim yaklaşık 1 saat sıra bekledikten sonra telefonumdaki problemi anlattım ilgili kişiye ve telefonu alıp arka tarafındaki bi yazıya baktı ve bana şöyle dedi ; bu ürün yurtdışından alınmış olduğu için teslim alamıyoruz , aldığınız yere götürmeniz gerekir dedi.Ben de sadece bataryanın şiştiğini ve değişim yapılması gerektiğini söyledim hem samsung'un açıklaması da bu diye , ancak kadın ısrarla almadı telefonu ve hüsranla çıktım oradan.Sonra telefonu aldığım yere gittim ve yeni batarya aldım ancak bana verilen batarya orijinal samsung bataryası değil , CEPIUM i9500 adlı bi batarya ve adama sordum bu orijinal değil ve samsung kore malı batarya vermesi gerektiğini söyledim , adamda bana samsung'un onlara müşterilere vermesi için gönderdikleri batarya olduğunu söyledi , mecburen aldım o bataryayı ve şimdi eve geldim.Başına böyle bir şey gelmiş var mı ya da gerçekten bu bataryayı mı veriyorlar yoksa adam yalan mı söyledi bana acaba ? Zaten şüphelendim adamdan , bana bu bataryanın şişmeyen batarya olduğunu söyledi.Galiba herkese böyle söylüyor...

Batarya değerleri :

2300mAh

hocam ilk olarak arkadaş size yalan söylemiş
    bende cepium batarya almayı düşünüyorum acaba nasıl
    siz 2 senedir kullanıyorsunuzdur sorun sıkıntısı varmı

• adam kandirmis yok bunlari samsung gondermis vs. cakma batarya kullanmayin hocam internetten alin yada gidin musteri temsilicisine derdinizi anlatin ve bataryayi degistirttin

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • adam seni kandırmış, yanlış anlama ama bişey önercem, varsa bi büyüğün falan onu al yanına öyle git, orjinal bataryalar 2600mah
  • Topragim harbiden cok acik sozlusun sana ittirmisler ama anlamadigim nasil esnaf bu koca samsung gitmis buna kiytirik firmanin bataryasini al sat demis o degil yarin oburgun patlasa samsungunda adini kirletiyor utanmadan suratina bakip birde yalan soyluyor

< Bu mesaj 18.9.15 tarihinde kaybolan verilerden kurtarılmıştır >
  • Hocam benim telefonda hızlı sarz oluyor ve acayip biçimde daha %70 pili varken (örnek veriyorum tabi bazen daha yüksek base daha az seviyelerde ) iken reset atıyor telefon direk ekranı gidiyor oyle atıyor ve açtığımda sarzini %10 larda buluyorum . Benim sorunda bataryadan mıdır sizce yani orj. Alsam sorun çözülür mu? Zira bir sene kullandım orj bataryasi ile hic böyle bir sey olmadı. Bu cepium markayı aldim 2 ay sorunsuz kullandım sonra bu sorun ortaya cikti.

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • 2 sene geçmiş konuyu açalı. Telefonu satmıştır çoktan

• Çok sağolun hocam bilgilendirme için. Bir daha sahte bataryanin yanına yaklasmam ucuz diye alıyoruz daha da kazık yedik. Bir de hocam son sorum (kusura bakmayın meşgul ettim sizi ama) nerden batarya almamı önerirsiniz? Yani onereceginiz bir site ya da mağaza var mıdır almak için?

• quote:

Orijinalden alıntı: fuujitsu

Çok sağolun hocam bilgilendirme için. Bir daha sahte bataryanin yanına yaklasmam ucuz diye alıyoruz daha da kazık yedik. Bir de hocam son sorum (kusura bakmayın meşgul ettim sizi ama) nerden batarya almamı önerirsiniz? Yani onereceginiz bir site ya da mağaza var mıdır almak için?

Her yerde sahteler var. Fiziksel teknoloji mağazalarından alabilirsiniz. Fiyattan da az çok belli olur. Çok ucuzsa orijinal değildir. NFC çipine bakın yeter.

• Allah razı olsun hocam çok yardımcı oldunuz. Çok sağolun.

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.