Şimdi Ara

HTC M8 den İphone 6 Plus'a Transfer

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
17
Cevap
0
Favori
907
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • HTC M8 den İphone 6 Plus'a geçmeye değermi bu konuda görüşlerinizi paylaşırsanız sevinirim.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi bulancak -- 8 Aralık 2014; 12:32:56 >

• Neden geçeceksin ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: Schnitter

Neden geçeceksin ?

-Neden geçmeyeyim ?
    Iphone kullanmadım daha önce, deneme isteği vs
  • M8 güzel telefon. Sen iPhone için bir daha ki seriyi bekle.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ø -- 8 Aralık 2014; 12:58:27 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: bulancak

quote:

Orijinalden alıntı: Schnitter

Neden geçeceksin ?

-Neden geçmeyeyim ?
    Iphone kullanmadım daha önce, deneme isteği vs

Bence M8 iyi bir telefon, bir sıkıntın yoksa telefonal ilgili geçme, iphone6 sandığın kadar iyi bir telefon olmayabilir.
  • m8 de güçlü bir telefon.ama denemek için geçmek istiyorsanız tabikide geçilebilir.piyasadaki en güçlü işlemcili telefon ip6 şu anda.ama m8 de harika bir telefon

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yerinizde olsam telefonumu değiştirmem.
    İlle denemek istiyorsanız 6S çıkınca onu alırsınız.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • geçme. m8 zaten android in en iyisi. ip6 p ye geçmek attan inip eşege binmiş gibi olmaz tabi de bir attan giderine geçmiş gibi olursunuz en fazla
  • Ben m8'den plus'a geçtim ama plus gereğinden fazla büyük geldi bana o Yüzden 6'ya geçtim. M8'den geçmeye gerek var mı dersen yok ama illa değiştireceğim diyorsan 6 üzmez bence. Plus memnun eder mi derseniz de Boyutları haricinde bir sıkıntısı olmaz. Kısaca sonuç tamamen kişisel zevklere bağlı.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi umutech -- 8 Aralık 2014; 16:49:26 >
  • M8 yazılımsal açıdan da hakikaten çok güzel cihaz.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

HTC M8 den İphone 6 Plus'a geçmeye değermi bu konuda görüşlerinizi paylaşırsanız sevinirim.

Bak bende bu sene iphone 6 alacaktım, 9 senedır sabredıyorum. 1 sene daha sabredıcem, ya m9 yada iphone 6s alıcam, bence m9 u bekle oyle karar ver.
  • Telefonun iyiyken (ki bahsi geçen telefon android'lerin zirvesi) yeni telefon almak mantıksız olur.Sonuçta teknolojinin sonu yok bunu eskit bana kalırsa.

• quote:

Orijinalden alıntı: umutech

Ben m8'den plus'a geçtim ama plus gereğinden fazla büyük geldi bana o Yüzden 6'ya geçtim. M8'den geçmeye gerek var mı dersen yok ama illa değiştireceğim diyorsan 6 üzmez bence. Plus memnun eder mi derseniz de Boyutları haricinde bir sıkıntısı olmaz. Kısaca sonuç tamamen kişisel zevklere bağlı.

Kullanım alışkanlıklarınıza göre M8 İle 6 ve 6+nın pil ömrü konusundaki değerlendirmeleriniz nasıl.
    6 nın pilinin yetersizliği hakkındaki yazılanlar beni tereddütte bırakıyor.
  • quote:

Orijinalden alıntı: 12 Angry Men

quote:

HTC M8 den İphone 6 Plus'a geçmeye değermi bu konuda görüşlerinizi paylaşırsanız sevinirim.

Bak bende bu sene iphone 6 alacaktım, 9 senedır sabredıyorum. 1 sene daha sabredıcem, ya m9 yada iphone 6s alıcam, bence m9 u bekle oyle karar ver.

Maşallah sizinkisi peygamber sabrıymış 9 sene nedir yahu

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: confuest

quote:

Orijinalden alıntı: 12 Angry Men

quote:

Maşallah sizinkisi peygamber sabrıymış 9 sene nedir yahu

Hersene alıcam dıye dıye buralara geldık pek ihtiyacımda yok telefona ondandır belkı

• @bulancak

İphone 6 çok yeni olduğu için pilini yorumlamak ne kadar doğru olur bilmiyorum ama ben pek fark sezmedim. Ben iphone 6'yı daha çok sevdim m8'den. Hatta m8'den sonra iphone kesmez diye m8'i satmamıştım ama iphone varken m8'i tutmanın bir mantığını göremiyorum. Ancak tekrar ediyorum m8 varken iphone 6 almanın bir mantığı yok, illa telefonu değiştireceğim diyen birine de 6'dan başka cihaz önermem.

Bu arada m8'den 6'ya geçtiğinizde ekran küçülmüş hissiyatı yaşanmıyor. M8'de ki sanal tuşlar ekrandan çok çalıyor maalesef.
  • İ6 yada i6+, sonuçta iPhone' a geçerseniz memnuniyetinizin tavan yapacağını kesin dille söyleyebilirim. M8 de yeni bir telefon ama iOS kesinlikle Android'den gömlek gömlek üstün bir işletim sistemidir. Her türlü geçilir.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.