Şimdi Ara

Htc M8 Dot View Kılıf Sahipleri Kulübü ve Tema Paylaşım Konusu (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
98
Cevap
2
Favori
5.375
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: dreamtheater_81

Selam arkadaşlar.
    dün htc m8 telefonum için turkcell bayısınden orjınal dot wiev aldım.cocuk ılla kırılmaz camda takalım dedı onuda taktık sağlamlık gorunus cok guzel oldu olmasınada cam takınca dot un kapağı havada kalıyor.cam ı cıkarmak ıstemıyorum kapagı bıraz genleştırmek ıcın bır yol varmı tam ortulmesı ıcın.yoksa camı sokeyımmı?

Hocam bir sure Sonra kendiliğinden alışır bence. Kendiliğinden duzelmezse zaten yapabileceğiniz birşey yok çünkü yan uzunluğu belli kilifin. Oraya ekleme yapamayız

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: The Imp

quote:

Selam arkadaşlar.
    dün htc m8 telefonum için turkcell bayısınden orjınal dot wiev aldım.cocuk ılla kırılmaz camda takalım dedı onuda taktık sağlamlık gorunus cok guzel oldu olmasınada cam takınca dot un kapağı havada kalıyor.cam ı cıkarmak ıstemıyorum kapagı bıraz genleştırmek ıcın bır yol varmı tam ortulmesı ıcın.yoksa camı sokeyımmı?

Hocam bir sure Sonra kendiliğinden alışır bence. Kendiliğinden duzelmezse zaten yapabileceğiniz birşey yok çünkü yan uzunluğu belli kilifin. Oraya ekleme yapamayız

dediğin gibi ekleme yapamayız ama işte turk aklı ,acaba dıyorum kılıfın ucuna agırlık baglasam 1-2 gün bekletsem uzasa hafıften kapak :D felan filan işte.ısıtıp çekiştirmeyı bıle dusundum:D

• hocam mumkun olduğunca telefonu yüz üstü bırakın bırakırken, ve tam olmasını istediğiniz gibi oturtup bırakın. belki bir sonuç elde edersiniz
  • quote:

Orijinalden alıntı: The Imp

hocam mumkun olduğunca telefonu yüz üstü bırakın bırakırken, ve tam olmasını istediğiniz gibi oturtup bırakın. belki bir sonuç elde edersiniz

aynen öyle yapıyorum kardeş hep yuzustu duruyor telefon masamda.bakalım kapagı gelıstımeyı nasılogrenıcez.ozellıklı brsey cunku
  • Ebay dan aldığım kılıf geldi. 5 küsür dolardı. Sorun yok üründe

• quote:

Orijinalden alıntı: tuncay altuntoprak

Ebay dan aldığım kılıf geldi. 5 küsür dolardı. Sorun yok üründe

tuncay kardeş ebay dan paypalla alısverıs yapabılırmıyım?bu tıp ufak seyler ıcın.
    benımurun sorunlu degıl ama koruma camı takınca kalın kıırlmaz cam o tam kapanmasına engel cıkardı yoksa camdan once tam oturuyordu.sımdı beklıcemkı plastıgı bıraz yorulsun zamanla yeırne otursun tam:)
  • quote:

Selam arkadaşlar.

Aynı muhabbet bendede vardı bi hafta senin mantıkla kullandım düzelmedi soktum kırılması. Hiç uğraşma bende iki tane var kiliftan hiç birtürlü ne esner nede kapak geriye bastıra bastıra özelliğini kaybetmez

• quote:

Orijinalden alıntı: snnbrn45

quote:

Selam arkadaşlar.

Aynı muhabbet bendede vardı bi hafta senin mantıkla kullandım düzelmedi soktum kırılması. Hiç uğraşma bende iki tane var kiliftan hiç birtürlü ne esner nede kapak geriye bastıra bastıra özelliğini kaybetmez

sağlık olsun diyelim kardeş çok sıkılırsam dediğim gibi camı çıkartır sadece fılm kaplatır oyle kullanırım.bu halıylede s goruyor.

• quote:

Orijinalden alıntı: The Executionerr

Beyler Bu kılıfın orjinali ile çakması arasında gözle görülür bir kalite farkı var mı ?

Ben çakma aldım. Kullanımda bir değişiklik yok ama zamanla ekranın sol ortasında + gibi bir iz bıraktı. bezle silince görünmüyor fakat ekran biraz kirlendi mi ortaya çıkıyor. Tavsiyem orjinal kılıf kullanmanız yönünde.
  • 6 dolarlık kılıfım geldi sonunda arada tekliyor ama yolunu buldum çalışıyor yani :)
  • dreamtheater_81 kullanıcısına yanıt
    bende de aynısı var zamanla aradaki fark çok az oluyor dert etme başına bişe geleceğine öyle kalsın
  • Ebaydan alan arkadaşlar link atabilirmi ve memnunlar mı

• güvenilir ucuz ve kargo parasını karsılayan bir yer varmı yaa :) alıcam da indirime girse biraz ?
  • Platon1 P kullanıcısına yanıt
    http://www.ebay.com/itm/121386524905?_trksid=p2059210.m2749.l2648&var=420326001035&ssPageName=STRK%3AMEBIDX%3AIT

Hocam ben bu adamdan aldım, açıkçası kap %100 orjinali gibi değil, normalde kapağın kendi kendine kapanması lazım, bu kapanmıyor. Birde kargo çok uzun sürdü, 40 gün geçti neredeyse, yani ebayden alacaksan bu adamdan alma derim
  • quote:

Orijinalden alıntı: DeathOrLife7

güvenilir ucuz ve kargo parasını karsılayan bir yer varmı yaa :) alıcam da indirime girse biraz ?

Aliexpressten alirsan ucuz olur ve kargo bedava çoğunda ben 6 dolara aldım başta çalışmıyordu şimdi biraz basitiriyorum algılıyor

• quote:

Orijinalden alıntı: 4SP4WN

quote:

Orijinalden alıntı: akskon

9 dolara aldım. Açık gri. Viper rom özelleştirmeleriyle daha çok bildirimi ekranda görebiliyorum. Kılıf calisiyor her şeyiyle.
    Kılıfın hem önünde hem arkasında htc yazısı var. İki hafta telefoncudan 80 tl aldığımda htc yazısı yok diye iade etmiştim. İyiki de etmişim. 17 liraya geldi.

6 dolarlık link hangisi ona da bakalım.

Aldığınız adresteki linki atabilir misiniz?

http://m.ebay.com/itm/251585399642?txnId=1497041477015

• Kılıfı Alıcam da vereceğim paraya değer mi diye de düşünmüyor değilim

• dot wievlerin orijinal ile yan sanayi hakkında fark varmıdır?
  • quote:

Orijinalden alıntı: dephyr

dot wievlerin orijinal ile yan sanayi hakkında fark varmıdır?

Görünürde hiç fark yok

• Hepsiburada dan kılıf alanlar acaba kapak tam kapaniyormu ?

• 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.