Şimdi Ara

Htc M8 Dot View Kılıf Sahipleri Kulübü ve Tema Paylaşım Konusu (4. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
98
Cevap
2
Favori
5.375
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Hadi hayırlısı

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: The Executionerr

Bugün MediaMark'tan kılıfımı aldım

Hadi hayırlısı

Hayırlı olsun ne kadar ve hangi renk

• quote:

Orijinalden alıntı: Rzgrklc

quote:

Hadi hayırlısı

Gri 100 tl

hocam yalnız kapak tam kapanmıyordu değiştirmek için geri gittim diğerlerindede aynı sorun vardı bunun bir çözümü fln yok mu ?

• quote:

quote:

quote:

Hadi hayırlısı

Gri 100 tl

hocam yalnız kapak tam kapanmıyordu değiştirmek için geri gittim diğerlerindede aynı sorun vardı bunun bir çözümü fln yok mu ?

Kırılmaz cam mi var?

• quote:

quote:

quote:

Hadi hayırlısı

Gri 100 tl

Hocam bir süre sonra düzelir. İlk aldığımda bende de öyleydi hatta takıntı haline getirmiştim telefonu olduğunca yüzü koyun koymaya çalışın etkisi olur mu bilmiyorum ama denemekten zarar gelmez

• quote:

quote:

quote:

quote:

Hadi hayırlısı

Gri 100 tl

Kırılmaz cam mi var?

Hiçbirşey yok

• quote:

quote:

quote:

quote:

quote:

Hadi hayırlısı

Gri 100 tl

Kırılmaz cam mi var?

Hiçbirşey yok

Kullana kullana düzelir o zaman

• Orjinali nerde satilir bunun? Htcnin sitesinden Brightmobil diye bir siteye atiyor satin al deyince. Orda da 125 lira. Normalde yanlis hatirlamiyrsam 200 liradan fazlaydi. Bu sitedeki orjinal midir? Daha once cakmasindan agzim yandi g2 kullanirken. Acik kalir tam oturmaz, kapagi arkaya cevirince kapatmis gibi ozelligi devreye girer vs can sikici oluyor 125 ise alicam orjinalini.

• quote:

Orijinalden alıntı: cellman406

Orjinali nerde satilir bunun? Htcnin sitesinden Brightmobil diye bir siteye atiyor satin al deyince. Orda da 125 lira. Normalde yanlis hatirlamiyrsam 200 liradan fazlaydi. Bu sitedeki orjinal midir? Daha once cakmasindan agzim yandi g2 kullanirken. Acik kalir tam oturmaz, kapagi arkaya cevirince kapatmis gibi ozelligi devreye girer vs can sikici oluyor 125 ise alicam orjinalini.

Hocam brigtmobil orjinaldir. 200 türkiye de ki ilk fiyatıydı ve resmi olmayan firmalar tarafından konulan fahiş bir fiyattı. kılıf ilk çıktığında bende e-bay den 120 küsura aldım şimdi durumlar nasıl bilmiyorum.
  • Tesekkur ederim hocam.
    @The Imp

• quote:

Orijinalden alıntı: cellman406

Orjinali nerde satilir bunun? Htcnin sitesinden Brightmobil diye bir siteye atiyor satin al deyince. Orda da 125 lira. Normalde yanlis hatirlamiyrsam 200 liradan fazlaydi. Bu sitedeki orjinal midir? Daha once cakmasindan agzim yandi g2 kullanirken. Acik kalir tam oturmaz, kapagi arkaya cevirince kapatmis gibi ozelligi devreye girer vs can sikici oluyor 125 ise alicam orjinalini.

turkcell de 100 lira orjinal olması lazım hem açıp denersin
  • ben de alacağım fakat 100 tl diyorlar çakmaalrına ben de vermiyorum tabi o kadar parayı bi tane sağlam yakalarsam alayım diyorum bu aralar.
  • htc logosu olmayan çakmalar var kapak kapanmıyor hemde dış kapak serttir silikonlu yumuşak kapak olmasına dikkat ediniz
  • Yeni Güncelleme geldi

Işte şimdi tam oldu kılıf

• Bende dün hepsiburadadan aldim. Ekranda sadece ince film var bendede tam kapanmiyor hayalkırlıklıgı yasadım biraz birkac gune duzelmesse iade edicem spigen alirim artik yapacak birsey yok telefonu surekli yuzustu koyuyorum dot viewi kullanamiyorum

• Arkadaşlar elimde çok az kullanılmış gri renkte DotView var orjinal. 70 liraya İstanbul içinde teslim edebilirim isteyen olursa görüşelim. Ben kullanmıyorum duruyor bir köşede.
  • bende orijinal dot view kılfı var mavi htc logolu bugün turkcelle gittim siyah bakayım dedim 139 tl fiyatı var kutusundan bakayım cıkarttırdım o da ne htc logolu değil çakmaymış fiyatta 139 tl bu dedim cakma evet cakma deyince orijinali bu fiyat olması lazım dedim o da cakması bu fiyat deyince dalga gecer gibi güldüm

vodafone bayisinde de cakması 100 tl diyor orijinali yok aveada ise hiç yok

• Gold için birebir aynı renkte Dot view varmıdır arkadaşlar..? Yoksa en uygun renk hangisidir acaba.?

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • beyler kılıfın kapanmamasını sıkıntı yapmayın ilk aldığınızda oluyor öyle , bende 3 ay falan almıştım hepsiburada dan , dert etmeyin yani kapanmıyor diye düzeliyor zamanla kapanıyor açmakta zorluk çekiyorsunuz ondan sonra
  • Xda da ki programcılar nasıl gif li tema yapılabileceğini araştırıyorlar arkadaşlar. Yakında halloween tarzı temaları kendimiz de tasarlayabiliriz sanırım.

• 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.