Şimdi Ara

htc m8s ile ilgili soru.

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
4
Cevap
0
Favori
358
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Merhaba arkaşlar bugün bu cihazı satın aldım bir gsm şirketinin faturaya yansıtarak ödeme şeklini kullanıyorum. 16 gb dahili hafızası olduğunu bilerek aldım fakat 7 gb kullanıyor gözüküyor. Depolama seçeneğine girdiğimde ise diğer 7 gb yani. Neden kaynaklanıyor o alanı nasıl kullanabilirim.

Ayrıca cihazla ilgili önemli ayrıntılar varmı?

Siz ne yapmamı önerirsiniz?

Ekran görüntüsü nasıl alabilirim?

Önerilerinize açığım

• m8s ben de aldım. htc nin biraz elden geçirmeden piyasa sunduğu bir cihaz olmuş. yazılım konusunda bazı yerlerin düzeltilmesi gerek.

7gb boş alan bende de aynı bu da yine htc den kaynaklı adam kullanıcı dostu bir sistem yapmamış. 3 sene önce aldığım lg g pro da bile 11 gb boş yer kalıyordu ve onca dolu dolu şey vardı sistemin içinde. ayrıca sistemin batarya tüketimi bana biraz anormal geldi ya bilmiyorum g pro kullandıktan sonra bana öyle geliyor olabilir. zira g pro nun şarjından memnundum

ekran görüntüsü almak için kapatma tuşu+ses kısma tuşlarına aynı basarak ekran görüntüsü alabilirsin.

açıkçası hayatımda ilk defa htc aldım ve kasa hariç pek memnun değilim. tabi ilerde android 6.0 ile düzeltmeler yapılırsa belki ozaman fikrim değişebilir..
  • quote:

Orijinalden alıntı: darbelux

m8s ben de aldım. htc nin biraz elden geçirmeden piyasa sunduğu bir cihaz olmuş. yazılım konusunda bazı yerlerin düzeltilmesi gerek.

7gb boş alan bende de aynı bu da yine htc den kaynaklı adam kullanıcı dostu bir sistem yapmamış. 3 sene önce aldığım lg g pro da bile 11 gb boş yer kalıyordu ve onca dolu dolu şey vardı sistemin içinde. ayrıca sistemin batarya tüketimi bana biraz anormal geldi ya bilmiyorum g pro kullandıktan sonra bana öyle geliyor olabilir. zira g pro nun şarjından memnundum

ekran görüntüsü almak için kapatma tuşu+ses kısma tuşlarına aynı basarak ekran görüntüsü alabilirsin.

açıkçası hayatımda ilk defa htc aldım ve kasa hariç pek memnun değilim. tabi ilerde android 6.0 ile düzeltmeler yapılırsa belki ozaman fikrim değişebilir..

Cok tesekkurler

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Ir blaster kullanamiyorum.yardimci olun.ayni sorunu yasayan kullanamayan var mi?
    android 5.0.2 arayüz sense 6

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.