Şimdi Ara

HTC M9 MARSHMELLOW İLE ALDİGİ ANTUTU PUANİ KAC?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
12
Cevap
0
Favori
167
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Sa arkadaslar. Youtubede m9 antutu puanlarina bakiorum bazilari 60 binlerde bazilari 100 binlerde almis . bu nasil oluyor bir anlam veremedim. Su an kac aliyor guncellwme ile bilgilendirirmisiniz . iyi gnler

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Lolipop ile 61k alıyorum hocam sd kartsiz
    Kartımda 16 gb 128 olsa iyi etki eder puana ama 16 dan bisi olmaz

• 80 bin civarı alıyorum

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • İsinma problemi devam diyormu acaba

• Antutu 6.0.1 iken 121866 puan almıştım. Antutu 6.1.4 de 91476 puana düştü. Bu kadar yüksek olmasını sağlayan UX skoru. UX in neyi ölçtüğünü bilemiyorum ama eşdeğer telefonlara nazaran çok yüksek çıkıyor ve bu da genel puanı etkiliyor. Geenbench 3 de bilgi amaçlı ekledim.

• quote:

Orijinalden alıntı: E-tedh

Antutu 6.0.1 iken 121866 puan almıştım. Antutu 6.1.4 de 91476 puana düştü. Bu kadar yüksek olmasını sağlayan UX skoru. UX in neyi ölçtüğünü bilemiyorum ama eşdeğer telefonlara nazaran çok yüksek çıkıyor ve bu da genel puanı etkiliyor. Geenbench 3 de bilgi amaçlı ekledim.

Hocam telefonunuzdaki orjinal rommu farkli bir rom yuklu degil dimi puan cok iyide. Bide hocam marshmellow guncellemesi ile isinma sorunu ne alemde bilgi verirmisiniz telefon cok isiniyormu

• kacak363 K kullanıcısına yanıt
    Telefon orijinal yazılım hiç bir şey yüklemedim ve bu işlerden hiç anlamam :) Ben Şubat ayı sonunda aldım ve hemen 6.0 a güncelledim. Dolayısı ile önceki yazılımındaki ısınma ile 6.0 arasındaki farkı test etme imkanım olmadı. Telefonu htc m9 spigen neo hybrid kılıf ile kullanıyorum. Bu hali ile bir sıkıntı yok ve oldukça memnunum.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • yani ısınma problemi yokmu hocam :)
  • quote:

Telefon orijinal yazılım hiç bir şey yüklemedim ve bu işlerden hiç anlamam :) Ben Şubat ayı sonunda aldım ve hemen 6.0 a güncelledim. Dolayısı ile önceki yazılımındaki ısınma ile 6.0 arasındaki farkı test etme imkanım olmadı. Telefonu htc m9 spigen neo hybrid kılıf ile kullanıyorum. Bu hali ile bir sıkıntı yok ve oldukça memnunum.

yani ısınma problemi yokmu hocam :)
    Normal günlük kullanımda (internet,sosyal platformlar,spotify müzik dinleme v.b) ısınma problemi yok zaten. Sadece oyun oynarken mesela RR3 çok oynarım, normal bir ısınma söz konusu. Yaklaşık 3,5 aydır kullanıyorum ve bir kez şarja bağlı olduğu zaman ısınmıştı. Bunun dışında rahatsız edici hiç bir ısınma ile karşılaşmadım.
  • quote:

Normal günlük kullanımda (internet,sosyal platformlar,spotify müzik dinleme v.b) ısınma problemi yok zaten. Sadece oyun oynarken mesela RR3 çok oynarım, normal bir ısınma söz konusu. Yaklaşık 3,5 aydır kullanıyorum ve bir kez şarja bağlı olduğu zaman ısınmıştı. Bunun dışında rahatsız edici hiç bir ısınma ile karşılaşmadım.

Hocam htc desire eye mi m9 mu almalıyım ?
    Htc desire eye hakkında pek bilgim yok. Ama M9 htc'nin 2015 yılı amiral gemisi olma özelliği olan bir telefon. Kişisel düşüncem bugün için htc nin ürettiği telefonlar içinde sahip olduğu donanım ile performans olarak M10 dan sonra gelir. Tabii ki sizin telefondan beklentinizde önemli. Eğer kamera öncelikli ise diğer htc serileri ve diğer marka telefonlara (samsung,ıphone,lg vs.) bakmanızı önerebilirim. Bir de fiyat olayı var tabii ki. Fiyat/performans/fayda anlamında sizin için mantıklı olan ne ise ona karar vermenizi tavsiye ediyorum.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.